15 suvist reklaamkingitust, mis tulevad teie klientidele kohe kindlasti kasuks

15 suvist reklaamkingitust, mis tulevad teie klientidele kohe kindlasti kasuks

2021-06-10

Suvi on just see aeg, kui inimestele meeldib kõige rohkem ringi liikuda. Nädalavahetused veedetakse rannas või matkal, puhkusenädalateks planeeritakse pikemaid retki – värviküllases looduses veedetud hetked on tõeline nauding. Naturaalne keskkond pakub ideaalset vaheldust hallist argipäevast ja lõõgastab meid pärast pingelist tööpäeva imehästi. Samuti pakuvad kaunid ilmad suurepärase võimaluse harrastada kõiksugu erinevaid spordialasid, mis hoiavad meid vormis ja energilisena.

Kui uurite kalendrist võimalust uueks väljasõiduks või panete parasjagu jalga jooksujalatseid, tasub meeles pidada, et sama teevad ka teie kliendid. Mõelge kõige vajaliku peale, milleta te ei kujutaks päevitamist või piknikku ettegi. Kuhu te ilma teki või rätikuta istuksite? Mida teeksite janu korral, kui kaasas pole pudelit? Miks ei võiks nende esemete peal olla ainulaadne disain koos sõnumiga, mis tutvustab teie ettevõtet?

Palavad ilmad on teie ärile lausa õnnistus – kinkige oma klientidele otstarbekad ja stiilsed suvetooted ning saate teha korralikku reklaami! Kindlasti tasub silmas pidada, et terava päikese all ringi liikudes peavad inimesed lugu kompaktsusest. Liialt suurte või raskete asjade kaasavõtmine kurnab päris kiiresti. Alternatiivsed kandevahendid nagu vöökotid ja käsivarre külge kinnitatavad telefonihoidjad hoiavad käed vabad, mis teeb näiteks joogi rüüpamise palju mugavamaks. Pikemal rännakul on mõistlik kaasa võtta vihmakaitset, sest ilmastikuolud võivad olla ettearvamatud. Teie kliendid tänavad teid kindlasti, kui nad saavad sajuhoos panna oma tehnikaseadmed veekindlasse kotti ja hoida riided kuivana tänu kvaliteetsele vihmavarjule.

Üks asi on garanteeritud: suvised reklaamtooted suurendavad teie ettevõtte nähtavust märkimisväärselt. Sporditarvikuid näevad päeva jooksul väga paljud inimesed, kellest näiteks jooksja möödub – silma hakkab kasvõi tema nokamütsile tikitud logo. Kui teie klient pikutab rannaliival või istub õhtul lõkke ääres, märkavad tema seltsilised kohe kindlasti teie haarava disainiga meeneid. Kliendil avaneb fantastiline võimalus teha juttu teie ettevõttest, tuues sealjuures esile toodete praktilisust.

Allpool leiate valiku firmameenetest, mis on vaid mõned näited meie laiast tootekataloogist, millega saate teha oma klientide suvepäevad veelgi meeldejäävamaks.

Piknikutekid, vöökotid ja akupangad

Šoti mustriga piknikutekk

Ruudulise mustriga piknikutekid on väga populaarsed nii naiste kui meeste seas. Akrüülmaterjalist teki pealt on pärastpoole lihtne maha pühkida prahti ja liiva. Piknikuteki kokkupakkimise ja kaasavõtmise teevad eriti mugavaks stiilsed PVC-st rihmad ja sang, mis meenutavad kunstnahka.

APRIL. Vöökott

Teie kliendid ei pea enam muretsema, et päeva jooksul kukub midagi tähtsat taskust välja. Minimalistliku disainiga vöökott sobib nii tänaval kandmiseks kui matkale. Elegantse tekstuuriga koti teeb turvaliseks tagumine tõmblukuga tasku, mis paikneb teie keha vastas: pange sinna väärtuslikud esemed, näiteks krediitkaardid.  Omapärane kott toob samuti esile teie personaliseeritud kujunduse.

Bambusest 4.000 mAh juhtmevaba 5W akupank

Telefonid on tänapäeval lausa asendamatud, mistõttu tuleb matkates kindlasti kasuks juhtmevaba laadimisvõimalus. Käesolev akupank on multifunktsionaalne lahendus: teie käsutuses on nii 5W juhtmevaba laadimise kui ka USB-kaabliga laadimise funktsioonid. Võimekas A-klassi 4.000mAh liitiumpolümeeraku laeb teie telefoni täis kuni kaks korda. Tänu indikaatortulele teate alati, kui palju on akut järel. Naturaalsest bambusest valmistatud ülimalt stiilne korpus on nii loodussõbralik kui pilkupüüdev, sobides pärast reisilt koju jõudmist nagu valatult kontorilauale, pakkudes edasist kõneainet ka äripartneritele.

Rannarätikud, jahutuskotid ja juhtmevabad kõlarid

Rannarätik koos padjaga

Pikalt ilma padjata pikutades võib kael kangeks jääda, mistõttu teeme tüüpilise liigutuse ja keerame päevitamise ajal pea alla mõne riideeseme. See pehme puuvillane rätik pakub aga palju mugavama lahenduse: nimelt saate padja kaasa! Kui soovite rätikut kokku rullida, keerake see lihtsalt ümber silindrikujulise padja ja kinnitage pannaldega. Rannarätikule trükitud suurt logo märkab päeva jooksul väga palju suvitajaid: mida rohkem teie klient end vees karastamas käib, seda parem!

SINGAPORE. Jahutuskott

Kuumal rannaliival pole külmad joogid mitte ainult nauditavad, vaid tihti ka hädavajalikud, et keha üle ei kuumeneks. Teie klientidel on kindlasti oma lemmikjoogid, mis teevad rannas veedetud päeva täiuslikuks. Kui päevitatakse pikemalt, on hea mõte võtta kaasa värskendavat toitu. Jahutuskott Singapore mahutab kuni 9 liitrit, mistõttu pole probleemi, et söök ja jook kotti ei mahuks. Kotirihma saab reguleerida täpselt parajaks, et kott mahuks kenasti kaenla alla. Väiksemad esemed, näiteks päevituskreemi, saab panna koti esilahtrisse.

Juhtmevaba kõlar välikasutuseks

Muusika lisab peole elu! Soovitame seda 3W juhtmevaba kõlarit just multifunktsionaalsuse pärast. Esiteks peab IP4 vee- ja pritsmekindlast materjalist valmistatud kõlar vastu ka siis, kui hakkab vihma sadama – viibigu teie klient kas mere ääres või keset metsa. Teiseks loob kõlar meeleolu ka õhtul, sest sellel on integreeritud värvi muutev valgustus, mis toob ühtlasi esile kõlarile trükitud firmalogo – see tuleb kindlasti vestlusteemaks! Mugava silikoonist rihmaga saab kõlari riputada nii seljakoti kui puuoksa külge.

Vihmajoped, veekindlad kotid ja vihmavarjud

PEVA-vihmajope

Tugevama vihmasaju korral pakub vihmajope toekamat kaitset kui vihmakeep, mis võib tuule käes laperdada ja vett läbi lasta. Vastupidav PEVA-plastikust vihmajope, millel on kapuuts ja kaks esitaskut, tuleb teie klientidele suve jooksul kindlasti kasuks. Jope on pakendatud kompaktsesse kandekotti, mis ei võta seljakotis palju ruumi.

Haru. Veekindel kott 10 l

Aidake oma klientidel vältida matkatarvete läbivettimist paduvihma käes, kinkides neile firmameeneks veekindla 500D-presendist koti, mis mahutab kuni 10 liitrit. Õlarihma saab karabiinhaagist eemaldada. Paratamatul sajuperioodil on teie logoga veekindel kott tõeline päästja – ning teie kliendil tekib seos teie ettevõtte ja turvalisuse vahel.

Deluxe 20” kokkupandav vihmavari

Kvaliteetne vihmavari on looduses liikudes asendamatu. Matkale on mugavam kaasa võtta kokkupandav vihmavari, mis mahub hoiukotti pakituna näiteks seljakotti. Deluxe 20-tolline vihmavari on veidi suurem kui tüüpilised kokkupandavad vihmavarjud, mis pakub vihmasaju eest tõhusamat kaitset, jättes kuivaks ka teie kliendi seljakoti ja kõiksugu muud kompsud. Sellel on ka suurem reklaamipotentsiaal, sest laiem pind võimaldab trükkida suuremat kujundust! Manuaalselt avaneval vihmavarjul on tugev metallist vars, raam ja ribiotsikud. Vihmavarju ots ja käepide on valmistatud PP-plastikust ja kahekordne kate 210T-polüesterkangast.

Frisbid, telefonihoidjad ja nokamütsid

Frisbi, 23 cm

Üks lihtsamaid mänge, mida saab hoobilt alustada nii rannas, piknikul kui matkal. Lõbus meelelahutus nii noorematele kui vanematele – ja miks mitte ka juhuslikele huvilistele. Frisbile trükitud kujundus vihiseb õhus edasi-tagasi ja maandub sageli seal, kuhu teda ei heidetud: teie logokujundust näeb päris palju inimesi. Ülimalt taskukohase hinna eest saate suve jooksul väga korraliku koguse reklaami!

CONFOR. Telefonihoidja käsivarrele

Sporti on palju mugavam teha siis, kui telefon ei kõlksu taskus. Samas meeldib paljudele näiteks jooksmise ajal muusikat kuulata. Ideaalseks lahenduseks on turvaliselt käsivarrele kinnitatav telefonihoidja. Oleme välja toonud mudeli, mille eeliseks on suurus: hoidjasse mahub kuni 6,5-tolline nutitelefon. Lisaks on telefonihoidjal helkurelemendid, mis muudavad jooksja pimedas nähtavamaks. Suurepärane idee, millega teha oma klientidele hõlpsamaks harrastada tervislikke eluviise.

Puuvillane nokamüts helkurelementidega

Nokamüts on klassikaline firmakingitus, mida kannavad suvel meelsasti nii mehed kui naised – rannas, matkal ja niisama tänavalgi. Kui teie kliendil on peas nokamüts, panevad sinna kujundatud vinget logo kindlasti tähele kõik nende vestluspartnerid. Siinkohal välja toodud nokamütsi lisaeeliseks on helkurelemendid, mis teevad hämaras sportimise turvalisemaks. Mütsil on 5 paneeli, 4 halli värvi õhuauku ja see kinnitub reguleeritava takjaribaga. Valmistatud kvaliteetsest twill-puuvillast.

Spordipudelid, joogipudelid ja termospudelid

KORVER. Spordipudel

Palav suvi tekitab hirmsasti janu, mistõttu on asjalik kaasas kanda mugavat joogipudelit. Sportimiseks sobib suurepäraselt Korver, mille alumiiniumist korpus säilitab joogi naturaalse maitse. Mõnikord on kliendid metallist pudelite puhul ette heitnud seda, et nad ei soovi puudutada huultega vastu metalli. Korveri puhul seda probleemi pole: pudelikaela katab neutraalne AS-plastik. Lisaks saab seda pudelit kõikjale mugavalt riputada: plastikdetaili küljes on käepärane kandesang. Trükkige pudelile meeleolukas logo ja teie bränd jääb kindlasti silma näiteks teie kliendi poolt külastatavas spordisaalis. Pudeli maht on 650 ml.

Hydrate lekkekindel lukustatav tritan-materjalist pudel

Innovaatiline Tritan-materjal meenutab välimuselt stiilselt klaasi, kuid on oluliselt vastupidavam. Tegelikult on see löökidele vastupidavam isegi metallist, sest sellele ei teki mõlke! Tutvustage seda töökindlat materjali oma klientidele, kinkides neile logoga pudeli, mis peab vastu kõigile kukkumistele. Hydrate pudeli stiilse ja tugeva korgi teeb lekkekindlaks klambriga kinnitus. Pudelit on sangast mugav kaasas kanda. Pudeli maht on 600 ml.

Bambusest vaakumtermos

Unikaalse disainiga vaakumtermose sisepind on valmistatud toidule kõlblikust 304 roostevabast terasest ning korpus looduslikust bambusest, mille peale saab teha maitseka graveeringu. Naturaalne toormaterjal aitab teil luua oma ettevõttele loodussõbralikku kuvandit. Termoses püsivad joogid kuni 5 tundi kuumad ja kuni 15 tundi külmad. Koos mugava riputusnööriga. Termose maht on 400 ml.