6 kasulikku elektroonilist firmakingitust, mis on tehtud sertifitseeritud taaskasutatud materjalidest

6 kasulikku elektroonilist firmakingitust, mis on tehtud sertifitseeritud taaskasutatud materjalidest

2021-09-21

Kui otsite väärtuslikke jõulukingitusi, mida teie kliendid kindlasti kasutama hakkavad, sobivad firmalogoga elektroonikaseadmed suurepäraselt. Inimestel läheb alati vaja kõrvaklappe, akupankasid ja laadijaid, nii kontoris tööd tehes kui ka looduses matkates. Lisaks tasub silmas pidada, et tooted peaksid olema keskkonnasõbralikud. Paljud kliendid on vägagi teadlikud ülemaailmsetest ökoloogilistest probleemidest, mida põhjustab ülemäära saastav tootmine. Seetõttu on loodussäästlikud elektroonikaseadmed parim lahendus, millega saab ühtaegu tagada maksimaalse reklaami oma brändile ja aidata meile kõigile üliolulist looduskeskkonda.

Tutvustame teile Recycled Claim Standard (RCS) taaskasutatud materjalidest tehtud tooteseeriat!

Mis see on?

Recycled Claim Standard (RCS) on rahvusvaheline vabatahtlik standard, mis kehtib siis, kui toode on valmistatud taaskasutatud materjalidest osaliselt, mitte täielikult.

Mis on eesmärk?

RCS-i eesmärk on suurendada taaskasutatud materjalidest valmistatud toodete osakaalu turul. Kõik tootmisprotsessiga seotud osapooled sõlmivad lepingud, millega garanteeritakse materjalide jälgitavus. Taaskasutatud materjalide päritolu on alati tuvastatav: alates toormaterjali tootmisest kuni kauba lõpliku valmimiseni.

Miks sertifikaat?

Tänu RCS-ile on võimalik kinnitada taaskasutatud materjalide kasutamist toote valmistamisel. RCS annab nii teile kui teie klientidele garantii selle kohta, kust konkreetsed taaskasutatud materjalid pärinevad.

Kes on RCS-i kehtestaja?

RCS-i kehtestaja on Global Union, mis on tuntud Global Recycled Standardi ehk GRS-i kaudu. Autentse ja kallutamata kontrolli läbiviimiseks määratakse sõltumatu kolmas osapool, kellel puudub seos tootja ja tootmisprotsessiga.

Lisage RCS-tooteseeria seadmetele personaliseeritud firmakujundus ja püsite oma klientidel meeles ka järgmisel aastal!

TWS juhtmevabad kõrvasisesed klapid RCS standard taaskasutatud plastikust

TWS juhtmevabad kõrvasisesed klapid, mille korpus on valmistatud RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust. Juhtmevabad kõrvaklapid töötavad ülisujuva ja akusäästliku BT 5.0 ühendusega kuni 10 meetri kauguselt. 40 mAh aku töötab kuni 4 tundi ja laeb 300 mAh laadimiskarbis uuesti täis 1.5 tunniga. Koos mikrofoni ja kõnedele vastamise funktsiooniga. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Kaasas PVC-vaba taaskasutatud TPE-materjalist tehtud laadimiskaabel.

Suured juhtmevabad kõrvaklapid RCS standard taaskasutatud plastikust

Kokkupandavad suured juhtmevabad kõrvaklapid, mille korpus on valmistatud RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust. Juhtmevabad kõrvaklapid töötavad ülisujuva ja akusäästliku BT 5.0 ühendusega kuni 10 meetri kauguselt. Kõrvapadjad katavad terve kõrva, mis pakub ideaalset kuulamiskogemust. Integreeritud 200 mAh liitiumaku töötab kuni 6 tundi ja laeb uuesti täis 1.5 tunniga. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Kaasas PVC-vaba taaskasutatud TPE-materjalist tehtud laadimiskaabel.

Juhtmevaba laadija koos 8.000 mAh akupangaga RCS standard taaskasutatud plastikust

8.000 mAh akupank koos integreeritud 5W juhtmevaba laadimisalusega. Korpus on valmistatud RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust. Täis laetud akupangast piisab nutitelefoni neljakordseks laadimiseks. Akupangal on pika eluea ja kõrge tihedusega A-klassi 8.000 mAh liitiumpolümeeraku. Akuindikaator näitab, kui palju on akupangas akut järel. Tüüp C sisend: 5V/2A; Micro-USB sisend: 5V/2A; Juhtmevaba väljund 5W; 2x USB-väljund 5V/2A. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Kaasas PVC-vaba taaskasutatud TPE-materjalist tehtud laadimiskaabel.

10.000 mAh akupank RCS standard taaskasutatud plastikust

10.000 mAh taskusuuruses akupanga korpus on valmistatud RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust. Täis laetud akupangast piisab nutitelefoni viiekordseks laadimiseks. Akupangal on pika eluea ja kõrge tihedusega A-klassi 10.000 mAh liitiumpolümeeraku. Akuindikaator näitab, kui palju on akupangas akut järel. Micro-USB sisend: 5V/2A; tüüp C sisend: 5V/2A; USB-väljund: 5V/2A. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Kaasas PVC-vaba taaskasutatud TPE-materjalist tehtud laadimiskaabel.

10W juhtmevaba laadija RCS standard taaskasutatud plastikust

10W juhtmevaba laadija koos topeltkaabliga (USB-A ja USB-C). Laadija korpus on valmistatud RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust ja laadimiskaabel taaskasutatud TPE-materjalist. Juhtmevaba laadimine toimib uute Androidi põlvkondade ja iPhone 8 ning uuemate nutitelefonidega. Sisend: 9V/1.5A. Juhtmevaba väljund: 9V/1.1A 10W. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Kaasas 150 cm PVC-vaba taaskasutatud TPE-materjalist laadimiskaabel, mis sobib nii USB-A kui ka tüüp C adapteritele.

Kuus-ühes TPE-kaabel RCS standard taaskasutatud plastikust

Kuus-ühes kokkukeritava kaabli korpus on valmistatud RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust ja kaabel taaskasutatud TPE-materjalist. Kaablil on 5 erinevat ühendust: USB-C sisend, USB-A sisend, tüüp C väljund, IOS-väljund ja micro-USB väljund. USB tüüp C väljundiga saate laadida uuema põlvkonna nutitelefone ja Macbooki arvuteid. Lisaks on kaablil USB-A väljund/sisend, mis võimaldab laadida kõigi seadmeid ükskõik millisest vooluallikast. Toode on 100% PVC-vaba.