Eksklusiivsed äriklassi kohvrid ja seljakotid, mille suurust saab imelihtsalt muuta

Eksklusiivsed äriklassi kohvrid ja seljakotid, mille suurust saab imelihtsalt muuta

2022-02-10

Tutvustame uusi ülimalt funktsionaalseid XD Design Flex seeria kohvreid ja seljakotte!

Midagi palju erilisemat kui tavaline kohver ja seljakott. Muutke suurust kõigest hetkega!

Paljud inimesed ei pööra sellele erilist tähelepanu, kui palju lisaväärtust võib kvaliteetne kohver või seljakott neile  anda. Nad ostavad endale esimese ettejuhtuva koti, mis võib aga kaasa tuua mitmeid probleeme, sest kunagi ei saa olla kindel selle kvaliteedis. Isegi kui ostjal veab ja see ei lähe kiiresti katki, pole iga tüüpiline kott sugugi mitte silmapaistev.

Sama probleemiga seisavad silmitsi ka teie kliendid, nii ärireisidel kui igapäevasel kontorisse liikumisel. Te saate  teha nende elu palju kergemaks, kinkides neile ülimalt kvaliteetse kohvri või seljakoti.

Kas te saate olla kindlad, et teie klientide väärtuslikud esemed on pakendatud turvaliselt, näiteks hädavajalik süle- või tahvelarvuti? Palju ringi liikudes tulevad kõik turvafunktsioonid kasuks, kaasa arvatud RFID-turvatud taskud, mis tühistavad raadiosignaalid ja kaitsevad teie klientide krediitkaarte elektroonilise taskuvarguse eest.

Tõeliselt hea kohver ja seljakott sisaldavad mitmekülgseid ja intuitiivseid lahtrisüsteeme, mis muudavad pakkimise ja asjade ülesleidmise kergeks. Teie kliendid hoiavad palju aega kokku ja ei kahjusta pakkimise käigus kogemata oma esemeid.

Kõige lõpuks peab olema kohver ja kott ka elegantse välimusega. Ärikohtumisele suundudes on iga professionaali prioriteediks jätta endast võimalikult soliidne esmamulje. Mis võiks olla parem kui luksuslik kohver või seljakott, mis rabab oma stiiliga ja püüab pilkusid –teie klientidel tekib otsekohe võimalus teha nii kotile kui teie ettevõttele reklaami.

Meil on hea meel teatada, et teil on võimalik see kõik teoks teha!

XD Design Flex Foldable muudetava laiusega kohver

Kahe kohvri asemel üks!

Paindliku kujuga

Flex kokkupandav kohver on esimene äriklassi kohver, mida saab ühtlasi kasutada käsipagasina. Muutke kott kaks korda väiksemaks kõigest mõne sekundiga! Unikaalne kokkuvolditav konstruktsioon aitab teil kokku hoida 50% ruumi.

Kaasas vedelikukott

Pakkige vedelikke sisaldavad hügieenitarbed mugavalt läbipaistvasse kotti, mis on kohvriga kaasas ja kinnitub selle sisse eksklusiivse magnetlukuga. Ülimugav lennujaamas, kui vedelikud on vaja kotist kiiresti välja võtta.

Integreeritud TSA-lukk ja USB-laadimisport

Reisige võimalikult turvaliselt. Kohvri lukk on tunnustatud Transpordi Julgeoleku Administratsiooni poolt USA-s. Turvalisust lisab ka vargusevastane YKK-tõmblukk. Kohvril on integreeritud USB-laadimisport: telefoni laadimiseks ühendage see isikliku akupangaga, mille saate panna kohvri sisse.

Vetthülgav

Flex kokkupandav kohver on vetthülgava kattematerjaliga. Teil pole vaja muretseda kerge vihmasaju või kogemata joogi pealeajamise pärast. Vedelikud ei tungi kergesti läbi kohvri ja teie asjad jäävad kuivaks.

Valmistatud taaskasutatud materjalidest

Kohver on tehtud ümbertöödeldud RPET-materjalist ja sisaldab Aware tehnoloogiat. Valmistatud 52 plastmasspudelit kasutades, mis oleksid muidu läinud prügimäele või jõudnud ookeani. Kohvri tootmisel on säästetud 31 liitrit vett.

XD Design Flex muudetava suurusega spordi-seljakott

Kõige turvalisem kaks-ühes äriklassi seljakott ja spordikott.

Paindliku kujuga

Paindlik ja praktiline Flex seljakott on esimene äriklassi seljakott, mida saab hõlpsasti spordikotiks muuta. Selleks tuleb kõigeks esitasku lahti teha, mis suurendab koti mahtu 16 liitrilt 24 liitrile. Saate panna professionaalsed tarvikud põhilahtrisse ja trenniasjad esitaskusse.

Vargakindel disain

Seljakotil on vargusevastane konstruktsioon: peidetud tõmblukud ja ligipääsuta esipaneel. Põhilahtris saab turvaliselt kanda professionaalseid tarvikuid. Tagumine RFID-turvatud lahter mahutab rahakotti, mobiiltelefoni või krediitkaarte.

Integreeritud USB-laadimisport

Seljakoti õlarihma küljes on kiire laadimisega USB-port. Ühendage sellega isiklik akupank, pange see koti sisse ja laadige tee peal olles telefoni.

Vetthülgav

Flex seljakott on vetthülgava kattematerjaliga. Teil pole vaja muretseda kerge vihmasaju või kogemata joogi pealeajamise pärast. Vedelikud ei tungi kergesti läbi seljakoti ja teie asjad jäävad kuivaks.

Valmistatud taaskasutatud materjalidest

Seljakott on tehtud ümbertöödeldud RPET-materjalist ja sisaldab Aware tehnoloogiat. Valmistatud 52 plastmasspudelit kasutades, mis oleksid muidu läinud prügimäele või jõudnud ookeani. Seljakoti tootmisel on säästetud 31 liitrit vett.