Erikujundusega aiatarvikud, mis innustavad teie kliente tervislikke eluviise harrastama

Erikujundusega aiatarvikud, mis innustavad teie kliente tervislikke eluviise harrastama

2022-04-05

Aiatooted on väga atraktiivsed firmakingitused, millel on palju positiivseid külgi:

  • Ökotemaatilised kingitused tõstavad klientide teadlikkust keskkonnasäästlikkusest. Kui kingite promotoodetena aiatarvikuid, saate neid muude loodussõbralike toodetega kombineerida ning lisada juurde infomaterjali maheeluviisi plusside kohta.
  • Seemnepakid/seemnekapslid ning seemnetega lillepotid ja komplektid sümboliseerivad kasvu ja personaalset arengut. Lillede kasvatamine arendab inimeses kannatlikkust, hoolivust ja loob ühenduse loodusega, mis on paljudel meist linnaelu käigus kaduma läinud. Lisage seemnepaki ümbrisele motiveeriv sõnum!
  • Lillede ja maitsetaimedega tegelemine ja nende kastmine on hea väike paus, mis pakub keset tööpäeva värskendust – saate vahelduseks toolilt püsti tõsta ja ennast ringutada.
  • Ise kasvatatud söödavad (maitse)taimed annavad meile kasulikke vitamiine ja toitaineid, mida töödeldud toidust ei leia. Ürtide lisamine toitudele teeb enesetunde paremaks ja mõjub hästi seedimisele.
  • Kui kasvatate taimi aias, saate aeda minnes füüsilist tegevust, D-vitamiini, värsket õhku ning tegevust kogu perele – taimedega meeldib tegeleda ka lastele, kes õpivad juba varajasest east tervislike eluviiside eeliseid.
  • Aiapidamine alandab vererõhku ja taimede eest hoolitsemine põletab kaloreid – mida suurem aed, seda rohkem.
  • Ise taimi kasvatades tekib eesmärgitunne. Kenasti kasvanud taim on isiklik saavutus, mille üle tunneme uhkust.
  • Taimed on suurepärane dekoratsioon igal laual: nad teevad atmosfääri hubasemaks nii kodu- kui töökeskkonnas ja alandavad stressi.
  • Tubases keskkonnas kasvavad taimed parandavad õhukvaliteeti, isegi kui neid pole palju.
  • Aiatooted on taskukohase hinnaga.

Aiapidamisest on eriti palju kasu just vanematele inimestele. Lisaks ülaltoodule parandab aias tegutsemine eakate tasakaalu ja rühti, vähendab kukkumise ohtu ning mõjub positiivselt mõttetööle. Tänu valguse käes olemisele ja füüsilisele tegevusele väheneb luuhõrenemise risk.

Lisage aiatarvikutele meeleolukas logo ja innustav sõnum ning teie kliendid pole mitte ainult kingituse üle rõõmsaid, vaid ka tervislikumad!

Seemnepaberist tooted

Keskkonnauuringute põhjal on üks kolmandik kogu prügist pabertooted. Ülioluline on paberit taaskasutada ja leida paberjäätmetele praktilisi rakendusi.

Omapärase tekstuuriga seemnepaber on paberi ümbertöötlemisel loodud innovaatiline materjal, mille sees on lilleseemned. Kui seemnepaber maha matta, siis see biolaguneb ja lilled hakkavad idanema. Meie seemnepaberist tehtud toodete kaaned sisaldavad rohu, aasalillede, kukemaguna või petuunia seemneid ning kaante peal on kirjas istutamise juhend.

Seemnepaber on sümboolne ja samas väga kaval promotoode, mis võib üllatavalt kergesti tekitada teie klientides missioonitunde ja inspireerida enamakski kui vaid aiapidamisega tegelemine.

Jagage seemnepaberist tooteid promoüritustel ning looge oma ettevõttele keskkonnateadlik kuvand. Suurepäraseks sihtgrupiks on haridusasutused.

Märkmepaberikomplekt rohu- ja aasalillede seemnetega

Pehmekaaneline märkmepaberikomplekt sisaldab 25 kleepeainega lehte, mis on tehtud naturaalsest rohukiust, ja 3 eri värviga märkmeribasid. Kaaned sisaldavad rohu ja aasalillede seemneid. Valmistatud Euroopa Liidus.

Mõõtmed: 10 x 7,2 x 0,9 cm

Märkmepaberikomplekt rohu- ja aasalillede seemnetega

Pehmekaaneline märkmepaberikomplekt sisaldab 50 kleepeainega lehte, mis on tehtud naturaalsest rohukiust. Kaaned sisaldavad rohu ja aasalillede seemneid. Valmistatud Euroopa Liidus.

Mõõtmed: 10 x 7,2 x 0,6 cm

Tinsal. Märkmepaberikomplekt petuuniaseemnetega

Märkmepaberikomplektis on 20 suurt ja 40 väikest märkmepaberit (2 värvi). Kaaned sisaldavad petuuniaseemneid (erinevad värvid), mida saab pärast märkmepaberite kasutamist mulla sisse panna. Pakendatud jõupaberist ümbrisesse.

Mõõtmed: 82 × 60 × 3 mm

Naikel. A6 märkmik petuuniaseemnetega

A6-formaadis märkmiku kaante sees on petuuniaseemned (erinevat värvi). Märkmik sisaldab 40 joonelist lehte, mis on tehtud taaskasutatud paberist. Pärast märkmiku täis saamist eemaldage kaaned ja pange need mulda. Pakendatud pappümbrisesse.

Mõõtmed: 100 × 140 × 6 mm

Märkmeribakomplekt kukemaguna seemnetega

Märkmeribakomplekt sisaldab 5 eri värvi märkmeribasid. Pärast kasutamist pange seemneid sisaldavad kaaned mulda ja sealt kasvavad kukemagunad.

Mõõtmed: 8.3 x 5.4 x 0.4 cm

Märkmepaberikomplekt kukemaguna seemnetega

Märkmepaberikomplekt sisaldab 1 suurt kollast märkmeplokki ja värvilisi märkmeribasid. Pärast kasutamist pange seemneid sisaldavad kaaned mulda ja sealt kasvavad kukemagunad.

Mõõtmed: 6 x 8.5 x 0.65 cm

Järjehoidja märkmepaberite ja kukemaguna seemnetega

Lambipirni kujuga järjehoidja peal on 13 cm mõõduskaala, 1 kollane märkmeplokk ja 5 erinevat värvi märkmeribad. Pärast kasutamist pange seemneid sisaldav järjehoidja mulda ja sealt kasvavad kukemagunad.

Mõõtmed: 22.3 x 6 cm

Taimekasvatuskomplektid

Taimekasvatuskomplektid on taskukohased kingitused, mida on hea jagada klientidele firmameenetena. Taimepotti on nutikas asetada kontorilauale sedasi, et kohtumisele tulnud äripartnerid näevad erikujundust ja logo.

Aiapidamise vastu võib armastus tekkida hästi kergelt. See saab tihti alguse ühest väikesest võrsest. Taime kasvatamisel on lõõgastav efekt ning meeleolule mõjub hästi ka eesmärgitunne, mis tekib siis, kui on näha taime jõudsat kasvu. Tõeliselt lahe hobi, mis loob ühenduse loodusega!

Propageerige tervislikke eluviise ja kasutage eluruumides ära vaba pinda.

Ideaalseks sihtgrupiks on kokandushuvilised kliendid, kes leiavad kvaliteetsetele maitsetaimedele kõiksugu leidlikku rakendust!

Merin. Piparmündi kasvatamise komplekt

Piparmündi kasvatamise komplekt. Puidust karbi sees on biolagunevast plastikust pott koos 6-8 piparmündiseemne ja mullaga.

Mõõtmed: 75 × 75 × 75 mm

Maasikaseemned puidust karbis

Maasikate kasvatamise komplekt puidust karbis, koos aiakompostiga. Valmistatud EL-is.

Mõõtmed: 20,5 x 13 x 7,5 cm

Nertel. Lillepotid piparmündi ja basiiliku seemnetega

Komplekt sisaldab 2 biolagunevat lillepotti ning piparmündi- ja peterselliseemneid.

Mõõtmed: 150 × 70 × 70 mm

3 savist terracotta-potti 3 eri maitsetaime seemnetega

3 savist terracotta-potti sisaldavad 3 eri maitsetaime seemneid: piparmünt, aedpetersell ja basiilik. Valmistatud Euroopa Liidus.

Mõõtmed: 6 x 19 x 5 cm

ANETHUM. Savipott koos tilliseemnetega



Savipoti sees on tilliseemned ja kuivatatud mulla ketas. Pakendatud lahtivõetuna. Koos pappümbrisega.

Mõõtmed: 56 x 50 mm

Savist terracotta-pott koos päevalilleseemnetega



Väike savist terracotta-pott, mis sisaldab päevalilleseemneid. Valmistatud Euroopa Liidus.

Mõõtmed: 6 x 5,5 x 5 cm

Viis potti aialillede seemnetega komplektis

Lillede kasvatamise komplekt. Karp sisaldab potte lavendli, meelespea, päevalille, valge karikakra ja punase mooni seemnetega. Valmistatud Euroopa Liidus.

Mõõtmed: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm

Tööriistad

Aiapidamine võib vabalt saada tervele perele ühiseks hobiks. Aiatarvikud on väga tarvilikud asjad, mida ei visata minema – meie kvaliteetsed labidad ja rehad kujunevad teie klientide aiamaa raudvaraks lausa aastateks!

ORCHID. Aiatarvikute komplekt

Aiatarvikute komplekt sisaldab 3 tööriista, mis on tehtud metallist ja eukalüptipuidust: labidas, reha ja hark. Pakendatud 100% puuvillasesse (180 g/m²) kotti, millel on kinnitusrihm. Pakendatud lahtivõetuna.

Koti mõõtmed: 130 x 600 mm. Labidas: 60 x 254 mm. Reha: 63 x 215 mm. Hark: 57 x 245 mm.

Põll aiatööriistadega

Põlle taskus on 7 aiatööriista: 1 paar aiakindaid, 2 aiaharki, 1 käärid, 1 umbrohu eemaldaja, 2 aialabidat.

Mõõtmed: 29,5 x 40 cm

7 aiatööriista komplekt

7 aiatööriista komplekt. Sisaldab: kobesti, 2 labidat, kindad, kastekann ja käärid koos kotiga.

Mõõtmed: 23 x 15 cm

Seemned

Pakenditel on lai pind erikujunduse jaoks!

Mussox. Seemnepall

Seemnepall sisaldab metsalillede seemneid, sobib istutamiseks. Pakendatud taaskasutatud paberist kotti.

Mõõtmed: 44 × 91 × 30 mm

Biyok. Kapsel lilleseemnetega

Kapsel sisaldab metsalillede seemneid. Pakendatud ümbrisesse, mis on tehtud taaskasutatud papist.

Mõõtmed: 55 × 66 × 14 mm

Suvelillede seemned ümbrikus

Jõupaberist ümbrik sisaldab segu erinevate suvelillede seemnetest. Valmistatud Euroopa Liidus.

Mõõtmed: 10,5 x 6,5 cm