Funktsionaalsed ärikingitused on parim valik teie ettevõtte reklaamimiseks

Funktsionaalsed ärikingitused on parim valik teie ettevõtte reklaamimiseks

2023-03-06

Logoga reklaamkingitused on ettevõtete jaoks üks kõige levinumaid meetodeid, millega oma klientidele ja töötajatele tunnustust avaldatakse. Siiski ei ole kõik ärikingitused võrdsed ja mõnel tootel võib olla suurem reklaamifaktor kui teistel. Funktsionaalsed ärikingitused on korduvkasutatavad ja praktilised esemed, mis suudavad pakkuda märkimisväärset kasu nii teie äriklientidele kui ka töötajatele – ning kui nende peal on trükitud logo, suurendate ühtlasi oluliselt teadlikkust oma brändist.

Funktsionaalsed ärikingitused on kõiksugu tooted, mille peamiseks märksõnaks on kasulikkus kliendi igapäevaelus. Selliste meenete hulka kuuluvad näiteks telefonilaadijad, termokruusid, juhtmevabad kõrvaklapid või muud esemed, mida kingisaaja ei jäta lihtsalt kappi seisma, vaid mis saavad tema tööpäeva jooksul raudvaraks. Funktsionaalsete ärikingituste eeliseid on mitmeid:

1. Suurenenud bränditeadlikkus: kui ettevõte teeb funktsionaalse kingituse, kasutab kingisaaja seda regulaarselt. See tähendab, et firmalogo on nii kingisaaja enda kui ka tema äripartnerite silme ees väga tihti – see tähendab ühtlasi palju reklaami.

2. Suurenenud kliendilojaalsus: kliendid jätkavad äritegevust meelsasti just selle ettevõttega, kes on neid tunnustanud, ja kasulik kingitus aitab lojaalsustunnet tugevdada.

3. Tõhusam töötajate kaasatus: töötajad, kes tunnevad end väärtustatuna, panustavad suure tõenäosusega oma töösse rohkem aega, mis toob kaasa parema tootlikkuse ja tööga rahulolu.

4. Säästlik turundusmeetod: teised reklaamivõtted, nagu klassikaline meediasse tellitud reklaam või reklaamüritused, on sageli päris kallid. Seevastu funktsionaalsed kingitused on küllaltki taskukohased, sest te saate iga funktsionaalse meene kaudu rohkem reklaamiväärtust.

5. Kauakestva koostöö saladus: funktsionaalsete kingituste tegemine tagab pikema koostöö olemasolevate klientidega. Kasuliku ärikingituse saanud kliendid tunnevad end väärtustatuna. See positiivne emotsioon kandub üle edukasse ja aastaid kestvasse äripartnerlusse.

Funktsionaalsed firmakingitused suudavad seega pakkuda suurt väärtust nii äriklientidele kui ka teie töötajatele. Praktiliste firmameenetega saavad ettevõtted tõsta bränditeadlikkust, suurendada klientide lojaalsust, kaasata töötajaid edukamalt töösse ning seda kõike kokkuhoidlikult. Kõik see tähendab, et ka teie ettevõte peaks kaaluma funktsionaalseid kingitusi oma ettevõtte kingituste tegemise strateegia osana.

Allpool oleme välja toonud valiku ülimalt funktsionaalseid reklaamkingitusi teie ettevõttele.

Kodu / kontor

Amuse Life Bowl toidukarp 1000 ml hall

Amuse Life Bowliga saate nautida oma lemmiksuupisteid kõikjal, kus viibite. Selles käepärases ja kaunis toidukarbis püsivad puu- ja köögiviljad värskemad ja maitsvamad. Läbipaistev Tritan-materjalist kaas sulgub turvaliselt, nii et saate oma suupisted kõikjale kaasa võtta! Amuse Life Bowl on hävimatu; see on täielikult nõudepesumasinas ja sügavkülmikus ohutu ning selle saab ilma kaaneta panna ka mikrolaineahju.

Amuse Life Bowli kaanel olevat kuplit saab personaliseerida.
Põhimaterjal: polüpropüleen, tritan
Värv: hall
Maht: 1 L
Mõõtmed: 173 x 173 x 89 mm

Personaliseerimine: täisvärviline kristallkleebis
Kristallkleebise pind: Ø 90 mm

Garantii: 1 aasta
Min. tellimiskogus: 25 tk

Swiss Peak RCS päikeseprillid

Luksuslike polariseeritud päikeseprillide raamid on tehtud 100% RCS-sertifitseeritud taaskasutatud PC-plastikust ja sangad alumiiniumist. Kogu tootest on 37% taaskasutatud. RCS-sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisahela käigus. Pakendatud GRS-sertifitseeritud taaskasutatud RPET-plastikust ümbrisesse. Läätsed on polariseeritud, mis kõrvaldab päikesevalguse peegeldused – ideaalne autosõiduks suvel ja talvel ning välitegevusteks. Vastavad EN ISO 12312-1, UV 400 ja CAT 3 standarditele. Pakendatud FSC®-pappkarpi.

Abbamar. Lõikelaud juustule koos 4 juustunoaga

Ümmarguse kujuga bambusest tehtud lõikelaud juustule. Koos 4 roostevabast terasest juustunoaga.

FSC® puidust multitööriist aiatöödeks

FSC 100% pöögipuidust, kõrge kõvadusega ja korrosioonikindlast roostevabast terasest (420) valmistatud multitööriist aiatöödeks. Rockwelli kõvadus 42-52. Tööriistal on 10 funktsiooni: aiakäärid, lukk, lame kruvikeeraja, viil, umbrohu juurte eemaldaja, nuga, labidas, saag, umbrohu eemaldamise konks, umbrohutõrje tööriist. Pakitud FSC-pappkarpi.

Bambusest vedelseebi dispenseri komplekt

Kolmeosaline bambusest vedelseebi dispenseri komplekt vannituppa. Komplektis: vedelseebi pumbaga dispenser, tops ja alus.

A5 kustutatav märkmik koos pliiatsi ja lapiga

A5-formaadis korduvkasutatav PP-kaantega märkmik. Sisaldab 36 joonelist lehekülge (18 lehte). Ühildub mis tahes dokumendi skannimise rakendusega. Kaasas veega kustutatava tindiga pliiats ja puhastuslapp.

Jooginõud

Andina. Borosilikaadist termos 420 ml

Topeltseinaga borosilikaatklaasist termos teesõela ja bambusest korgiga. Maht: 420 ml.

Metro RCS termostass 300 ml taaskasutatud terasest

Metro termostass mahuga 300 ml. Minimalistlik ja stiilne disain. Klassikalise kujuga tass teie lemmikjoogi jaoks. Kogu tootest on 90% taaskasutatud. Valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud materjalidest. RCS-sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. BPA-vaba. Maht: 300 ml. Pakendatud FSC®-pappkarpi. Registreeritud disain®.

Elektroonika

Samsung Smarttag võtmeleidja, must

Kas peate millelgi silma peal hoidma? Kinnitage Galaxy SmartTag oma väärtuslike esemete külge. Kui kaotasite näiteks võtmekimbu, käivitage rakendus ja vaadake, kus teie võtmed viimati olid. Kas teie kaotatud esemed on leiupiirkonnast väljas? Pole probleemi! Isegi ilma võrguühenduseta saab Galaxy Find Network kasutada skannitud andmeid teie väärtesmete privaatseks leidmiseks. Saate hõlpsasti vaadata läbi ajaloo, kus SmartTag on varasemalt olnud. SmartTagiga on teie nutikas kodu palju mugavam. Võtmeleidja on multifunktsionaalne – sellega saab käivitada erinevaid internetti kasutavaid seadmeid vaid ühe nupuvajutusega, nii et saate oma kodus näiteks tuled sisse lülitada juba enne, kui majja sisenete.
SmartTag pakitakse kenasse musta kinkekarpi, mida saab isikupärastada täisvärvilise sildi või kristallkleebisega.


Põhimaterjal: Plastik
Integreeritud aku: Jah
Värv: Must
Mõõtmed: 38 x 38 x 5 mm
Kaal: 13 g

Personaliseerimine: Lasergraveering, täisvärviline kristallkleebis, täisvärvitrükk 1 küljel, ilma erikujunduseta
Kristallkleebise pind: Max. 10 cm2
Täisvärvitrüki pind: 68.6 x 66.86 mm

Garantii: 2 aastat
Min. tellimiskogus: 10 tk

Swiss Peak RCS. Aktiivsusmonitor

Modernse disainiga kõrgkvaliteetne aktiivsusmonitor, millel on ümara kuju, kõrge resolutsiooni ja kiire reageerimisega 1,28-tolline puutetundlik ekraan. Aktiivsusmonitoril on RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud TPU-materjalist rihm ja tsingisulamist raam. Kogu tootest on 23% taaskasutatud. RCS-sertifikaat tagab, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. Funktsioonid: sammulugeja, kalorilugeja, vahemaamõõtja, multi-sport (24 tüüpi) alarmkell, pulsiandur, vererõhumõõtja, unemonitor, kalender märguannetega, kõnede tegemine ja nendele vastamine, märguanded: SMS, Facebook, Skype, WhatsApp, Twitter jm. Ühildub Android 4.4, IOS 8.0 ja uuematega. IPX 68 vee- ja tolmukindel. BT 5.0. Vaikimisi režiim 25 päeva. Kell töötab ühe laadimisega kuni 7 päeva. Kaasas laadija. Pakendatud FSC® pappkarpi. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad.

Terra RCS suured juhtmevabad kõrvaklapid taaskasutatud alumiiniumist

Suured kokkupandavad kõrvaklapid tugeva bassiga. Valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud alumiiniumist ja ABS-plastikust. Kogu tootest on 70% taaskasutatud. RCS-sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. Alumiinium säilitab ümbertöötlemisel kõik omadused ning seda saab taaskasutada lõputult. Kaasas tüüp C laadimiskaabel, valmistatud taaskasutatud alumiiniumist, TPE-st ja PET-ist. 600 mAh aku töötab kuni 15 tundi ja laeb täis 2 tunniga. BT 5.3 juhtmevaba ühendus töötab sujuvalt 10 meetri kauguselt. Pakendatud FSC®-karpi. Toode ja aksessuaarid on 100% PVC-vabad.

RCS ja FSC® kõrvasisesed klapid bambusest

Uue põlvkonna 100% FSC® bambusest tehtud juhtmevabad kõrvaklapid RCS-sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust laadimiskarbis. Kõrvaklapid ja laadimiskarp on valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-ist. Kogu tootest on 58% taaskasutatud. RCS sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. Mugavatel kõrvaklappidel on 40 mAh aku, mis laeb 400 mAh laadimiskarbis täis 1 tunniga. Automaatne paarumise funktsioon telefoniga. Kõrvaklapid mängivad täis laetuna keskmisel helitugevusel umbes 5 tundi. BT 5.3 optimaalne ühendus töötab 10 meetri kauguselt. Kõrvaklappidel on mikrofon kõnedele vastamiseks. Kaasas 3 eri suuruses silikoonist kõrvapadjad ja GRS-sertifitseeritud taaskasutatud TPE-materjalist laadimiskaabel. Pakendatud FSC®-pakendisse. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad.

Urban Vitamin Vallejo RCS juhtmevaba kõlar 3 W IPX7 veekindel

Taskusuurune võimas 3 W juhtmevaba kõlar, valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust. Kogu tootest on 38% taaskasutatud. RCS-sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. Võimas IPX 7 kõlar peab hästi vastu vedelikele, sobib kasutamiseks rannas ja basseini ääres. BT 5.1 ühendus töötab kuni 6 tundi. Urban Vitamin tooted on PVC-vabad ja pakendatud võimalikult vähese plastmassiga. Kaasas tüüp C laadimiskaabel, valmistatud RCS-sertifitseeritud TPE-materjalist.

JBL GO Essential Black logoga

Ülikompaktse JBL Go Essential kõlariga saate nautida oma lemmikmuusikat igal pool ja igal ajal. Kõlaril on 5-tunnine aku tööiga ja sellel on JBL Original Pro Sound kvaliteet. Kõlar on ka IPX7 veekindel, nii et saate selle basseini äärde või randa kaasa võtta. Kõlar on kolmes erksas värvitoonis ning seda saab isikupärastada täisvärvitrükiga ning saadaval on üleni trükitud karp.

Personaliseeritud JBL-i toodete tellimusi võetakse vastu ainult siis, kui JBL on isikupärastamise heaks kiitnud ning edastate allkirjastatud Harmani ostu-müügilepingu.
Ilma personaliseeritud kujunduseta toodete tellimusi võetakse vastu ainult siis, kui teil on JBL-HVP leping. Tellimisel palume märkida oma lepingu number.
Edasimüüjal ei ole lubatud kasutada ametlikke JBL/Harmani partnerluse kaubamärke ja omandiõigusi.

Põhimaterjal: Metall ja plastik
Aku: Sisseehitatud
Värv: Must
Mõõtmed: 86 x 71 x 31 mm
Kaal: 180 g

Personaliseerimine: Täisvärviline trükk 1 küljel
Täisvärvitrüki pind: 83.8 x 62.2 mm

Terra RCS akupank 20 000 mAh

Ülikiire laadimisega akupank on valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud alumiiniumist ja ABS-plastikust. Kogu tootest on 21% taaskasutatud. RCS-sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. Alumiinium säilitab ümbertöötlemisel kõik omadused ning seda saab taaskasutada lõputult. Akupangal on pika elueaga A-klassi 20 000 mAh liitiumpolümeeraku. Tüüp C väljundport kiire laadimisega kuni 18 W, laeb täis 5 tunniga. Topelt USB-A väljundpordid. Akutaseme indikaator. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Kaasas tüüp C laadimiskaabel, valmistatud sertifitseeritud taaskasutatud alumiiniumist, TPE-st ja PET-plastikust. Pakendatud FSC®-pappkarpi. Sobib lennukisse kaasavõtmiseks (74 Wh). USB-väljund: 5/3A, 9V/2A. 12V/1.5A. Tüüp C väljund: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A. Tüüp C sisend: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A. Micro-USB sisend: 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A.

Tekstiil

Impact AWARE™ nokamüts

Impact AWARE™ RPET-materjalist 6 paneeliga nokamüts on mugava disaini, külgmiste õhutusaukude ja reguleeritava rihmaga tagumise pandlaga. Saadaval eri värvides, minimalistlik kõigile sobiv disain. AWARE™ plokiahela tehnoloogia tõestab ehtsate taaskasutatud materjalide olemasolu. Iga nokamütsi tootmisel on kokku hoitud 0,9 liitrit vett ja taaskasutatud 1,5 PET-plastikpudelit. 2% iga Aware™ toote müügitulust annetatakse heategevusorganisatsioonile Water.org.

Iqoniq Bryce t-särk taaskasutatud puuvillast, unisex

Mugava tavalõikega Iqoniq unisex T-särk, mis sobib kandmiseks aastaringselt. T-särgil on ümarkaelus, lühikesed varrukad ja 1×1 lame soonik krael. Väike Iqoniqi silt küljeõmbluses on kena viimistlusdetail. Koostis: 100% puuvill, millest 50% on taaskasutatud ja 50% orgaaniline, 180 g/m². Materjali ei ole segatud plastmassidega (nt polüestriga), seega on särk täielikult ümbertöödeldav uuteks puuvillatoodeteks. AWARE™ plokiahela tehnoloogia garanteerib ehtsate taaskasutatud ja orgaaniliste materjalide sisalduse tootes ning tootmisprotsessi positiivse keskkonnamõju. Igal Iqoniqi tootel on ainulaadne QR-märgis. Seda QR-i skannides saate juurdepääsu toote spetsiaalsele digitaalsele passile. 2% iga müüdud AWARE™ toote tulust annetatakse veebisaidile Water.org.

Iqoniq Jasper pusa taaskasutatud puuvillast

Ülimugav Iqoniq kapuutsiga pusa mõlemale soole. Tavalõige, pikad varrukad, kahekihiline kapuuts, 1×1 soonik kapuutsil, alumisel serval ja varrukatel, värvilised kaunistused ja väike Iqoniqi märgis küljeõmbluse küljes. Koostis: 100% puuvill, millest on 50% taaskasutatud ja 50% orgaaniline, 340 g/m². Materjali ei ole segatud plastmassidega (nt polüester), seega saab pusa pärast kasutamist täielikult ümbertöödelda. Pehme harjatud fliisist sisekate lisamugavuse jaoks. Ehtsate taaskasutatud ja orgaaniliste materjalide kasutamine ja positiivne keskkonnamõju on AWARE™ plokiahela tehnoloogiaga garanteeritud. Igal Iqoniqi tootel on ainulaadne QR-kood, mida skannides saate juurdepääsu toote spetsiaalsele digitaalsele passile. 2% iga müüdud toote tulust annetatakse heategevusorganisatsioonile Water.org.

VINGA Harper hommikumantel

Luksuslik hommikumantel on tehtud 100% puuvillast. Klassikaline mudel, millel on ekstralai krae ja vöö. Sellel on ka mitmeid stiilseid detaile: suletud õmblused ja kontrastsed ääred krael. Valmistatud pikast sõlmimata puuvillakiust. Tulemuseks on uskumatult pehme hommikumantel, mida te ei taha kunagi seljast võtta.

VINGA Hunton kosmeetikakott

Klassikaline ning ühtaegu kaasaegne imitatsioon-seemisnahast kosmeetikakott PU-nahast detailidega. Pakendage oma hügieenitarbed stiilselt nii kodus kui ka reisil olles. Kosmeetikakott on käepärases suuruses ja seda on lihtne kaasas kanda tänu lühemal küljel olevale messingist detailidega rihmale.

Swiss Peak AWARE™ kosmeetikakott

Suurepärane kosmeetikakott ühendab endas funktsionaalsuse ja minimalismi. Kotil on peidetav riputuskonks, mitu sisemist võrktaskut, magnetiliselt suletav tasku hambaharja jaoks, väline žiletitasku ja sisemine tõmblukuga tasku. Kõiki taskuid saab lihtsasti tagurpidi pöörata ja kiiresti puhastada. PVC-vaba. AWARE™ plokiahela tehnoloogia garanteerib, et toode on valmistatud ehtsatest taaskasutatud materjalidest. Iga koti valmistamisel on kokku hoitud 6,4 liitrit vett ja taaskasutatud 10,7 PET-plastikust pudelit. Iga Aware™ toote müügitulust läheb 2% heategevusorganisatsioonile Water.org.

Küsige pakkumist