Innovaatilised esitlustarvikud, mis tõstavad teie brändi esile

2024-07-22

Tänapäeva konkurentsitihedal turul on oluline jätta üritustel, messidel ning sise- ja väliüritustel oma klientidele püsiv mulje. Üks tõhusamaid viise selle saavutamiseks on strateegiline esitlustarvikute kasutamine. Kaubad.ee pakub teie ettevõttele laia valikut innovaatilisi esitlustarvikuid, alates messilaudadest kuni elusuuruses papist inimeste kujudeni. Need abivahendid suurendavad teie brändi nähtavust firmaüritustel ning köidavad potentsiaalsete klientide tähelepanu meeldejääval viisil.

Logoga esitlustarvikute jõud

Esitlustarvikud pakuvad teie ettevõtetele mitmeid eeliseid, aidates üritustel maksimaalselt mõju avaldada:

  1. Suurenenud brändi nähtavus: Sellised tarvikud nagu tootemid, neoonmärgid ja POS-materjalid lettidel garanteerivad, et teie bränd paistab silma, tõmmates inimeste tähelepanu juba kaugelt ja meelitades neid teie boksi või esitlusalale.
  2. Kaasamine ja suhtlus: Interaktiivsed elemendid, nagu elusuuruses väljalõiked ja ökoloogilised papist tooteriiulid, loovad võimalusi klientide kaasamiseks teie brändiga, tekitades pikalt meeles püsivaid hetki ja uusi lojaalseid kliente.
  3. Professionaalne esitus: Kvaliteetsed esitlused näitavad professionaalsust ja tähelepanu detailidele, tõstes teie brändi mainet ja jättes positiivse mulje potentsiaalsetele klientidele ja partneritele.
  4. Mitmekülgsus ja personaliseeritavus: Lai valik esitlustarvikuid, alates X-bänneritest kuni ürituste teemaga päikesevarjudeni, võimaldab teil disainida oma esitlusi vastavalt iga ürituse spetsiifilisele ruumile või välialale ja turunduseesmärkidele.

Ideaalne iga ürituse jaoks

Kas korraldate messi siseruumides, väliüritust või firma suvepäevi? Esitlustarvikud on abiks alati:

Siseüritused ja konventsioonid: Esitlusalused ja kahepoolsed valguskastid on ideaalsed sisetingimustes kasutamiseks. Pakume elegantseid ja professionaalseid lahendusi brošüüride ja reklaammaterjalide esitamiseks. Nende kompaktne disain sobib ideaalselt lettidele ja eksponaatide stendidele – lihtsasti kasutatavad igas messiboksis.

Väliüritused: Reklaamtelgid ja ürituste päikesevarjud on loodud taluma kõiki ilmastikutingimusi, pakkudes varju ja esitledes ühtlasi teie brändi. Need tooted on eriti tõhusad välifestivalidel ja laatadel, kus peate rahvarohkes kohas konkurentide vahel tähelepanu köitma.

Ettevõtte konverentsid: Neoonmärgid ja põrandastendid teevad konverentsidel teie boksi silmapaistvaks atraktsiooniks. Kasutage lahedaid esitlustarvikuid, et rõhutada olulisi sõnumeid ja tooteid. Külastajad mäletavad teie brändi veel kaua pärast ürituse lõppu.

Innovaatilised esitluslahendused

Tutvustame mõningaid esitlustarvikuid, mis suudavad teie brändi igal üritusel esile tõsta:

  • Müügiriiulid: Ideaalne brošüüride ja väikeste toodete esitlemiseks. Müügiriiulitesse saate oma tooteid visuaalselt kaunilt paigutada, mis ahvatleb huvilisi oste tegema.
  • POS-materjalid: Stendid, brošüürihoidjad ja trükitud seinad köidavad kliente jaekaubanduses.
  • Elusuuruses papist kujud: Ideaalne lahendus meeldejäävate fotoseinade loomiseks ja tähelepanu tõmbamiseks teie messiboksile.
  • Elliptilised tootemid: Mitmekülgsed ja kergesti paigaldatavad tootemid pakuvad suurt prindiala maksimaalse visuaalse mõju saavutamiseks.
  • Neoonmärgid: Erksalt valgustatud neoonmärgid on ideaalsed, et tõmmata tähelepanu teie ettevõttele või poele, nii päeval kui öösel.
  • Kahepoolse valguskastid: Tagavad, et teie sõnumeid nähakse mitme eri nurga alt.
  • X-bännerid ja roll-upid: Kaasaskantavad ja kergesti paigaldatavad bännerid on ideaalsed kiireteks ja professionaalseteks tooteesitlusteks.

Kokkuvõte

Kvaliteetsetesse esitlustoodetesse investeerimine on nutikas samm igale ettevõttele, kes soovib üritustel suurt mõju avaldada. Need tooted mitte ainult ei suurenda teie brändi nähtavust ja klientide kaasatust, vaid näitavad ka pühendumust professionaalsusele ja kvaliteedile. Valides oma vajadustele sobivad esitlustarvikud, saate tagada, et teie bränd paistab silma ja jätab kõigile, kes teid märkavad, püsiva mulje.

Tutvuge meie esitlustoodete valikuga ja avastage, kuidas saate oma ürituste kvaliteeti tõsta ja müügiedu suurendada.

Taustaseinad

Taustasein on valmistatud vastupidavast polüesterkangast (210 g/m²) erksate, kõrglahutusega sublimatsioontrükiga. Reguleeritav alumiiniumraam võimaldab kõrguse ja laiuse muutmist vahemikus 1,84 x 1 m kuni 2,4 x 2,4 m, sobides erinevatesse ürituste ruumidesse ja graafikamõõtudesse. Komplekti kuuluva kuuskantvõtmega on seda lihtne kokku panna ning tänu kergele ja kaasaskantavale disainile sobib see ideaalselt igaks sündmuseks.

Ranna tuuletõkked

Tõstke oma rannareklaamid uuele tasemele meie vastupidava ranna tuuletõkkega. Ideaalne hotellidele, mereäärsetele kuurortidele ja üritustele. Tuuletõke pakub suurepärast kaitset tuule eest ja toimib dünaamilise reklaamina.

Põhijooned

  • Materjal: Decor 240 g/m², veekindel ja tuulekindel
  • Trükk: Sublimatsioonitehnoloogia erksate CMYK erikujunduste jaoks
  • Mõõtmed: 400 x 75 cm
  • Komplektis: Kandekott, ümbris, 5 puust vaia+

Logoga rannavarjud

Need rannavarjud pakuvad kaitset päikese ja vihma eest ning samal ajal esitlevad teie brändi elavate, ilmastikukindlate sublimatsioontrükkidega.

Logoga rannatoolid

Kaubad.ee logoga rannatoolid on innovatiivne reklaamivahend. Need tõmbavad tähelepanu ja loovad positiivseid seoseid lõõgastumisega. Sobivad suurepäraselt reklaamiüritusteks või ainulaadsete kontoritarvikutena, aidates suurendada brändi nähtavust.

Neoonsildid

Mitmekülgsed rakendused

  • Reklaam: Meelitab kliente erksate, intensiivsete värvidega
  • Kaunistus: Kaunistab restoranide, baaride ja salongide interjööre
  • Informatsioon: Juhatab kliente või toob esile piirkonnad nagu väljapääsud

Alumiiniumist postriraamid

Tutvustame alumiiniumist postriraami – kaasaegne ja tõhus süsteem trükitud kangapostri kuvamiseks, ideaalne nii reklaami kui dekoratiivsetel eesmärkidel. Need postriraamid on stiilse disainiga, korduvkasutatavad, hõlpsasti paigaldatavad ja kiiresti vahetatava kujundusega. Teie reklaamsõnumid ja pildid on alati värsked ja mõjusad. Saadaval nii standardses hõbedast värvi anodeeritud kui ka elegantses mustas viimistluses, raamid vastavad erinevatele esteetilistele eelistustele ja funktsionaalsetele vajadustele.

Beachbanner bännerid

Ideaalne toodete reklaamimiseks, orientiiride märgistamiseks ja külastajate juhatamiseks väliüritustel. Kaubad.ee beachbannerid sobivad ideaalselt igaks ürituseks. Nende lihtne paigaldus ja kaasaskantavus teevad neist parima valiku nii sise- kui ka välistingimustes reklaamitegevuseks.

Põhifunktsioonid

  • Kerge kaal: 1,72 kg kuni 6,03 kg
  • Kahepoolsed trükised: Maksimaalse nähtavuse tagamiseks
  • Kiire paigaldus: Lihtne kokkupanek ja lahtivõtmine
  • Kaasaskantav: Kaasas kompaktne kandekott
  • Stabiilne: Tsingitud tihvtid maapinna kinnitamiseks

Kahepoolsed reklaamlipud Premium

Spetsifikatsioonid

  • Konstruktsioon: Valmistatud vastupidavast alumiiniumist, tagades stabiilsuse ja pikaealisuse.
  • Materjal: Valmistatud Blackback PRO-st, kasutades sublimatsioonitrükitehnoloogiat kõrgekvaliteediliste, sügavate värvide saavutamiseks.
  • Viimistlus: Tunneli ots valmistatud põhivärvi materjalist, saadaval erinevates värvitoonides.
  • Kokkupanek: See käib kiiresti! Pange kokku mastielemendid ja libistage lipumast kanga tunnelisse.

Frontlit bännerid välireklaamiks

Põhijooned

  • Ilmastikukindlus: Konstrueeritud vastu pidama tuulele, vihmale ja erinevatele temperatuuridele. Bänneri materjal püsib pikka aega ilma tuhmumata.
  • Kvaliteetne trükk: Kasutades tipptasemel trükitehnoloogiaid (UV, Latex, Solvent HR), kanname teie bännertele teravaid, erksaid värve lahutusvõimega 1000 dpi. Loome selged ja silmapaistvad visuaalid.
  • Personaliseeritud viimistlused: Saadaval mitmete viimistlusvõimalustega, sealhulgas lõigatud teile sobivaks suuruseks, aasadega, õmmeldud servaga (tunneliga), takjakinnituse, kuumutatud topeltserva või muuga. Leiate parima lahenduse teie konkreetsetele paigaldusnõuetele.
  • Ohutussertifikaadid: Bänner vastab B1 ja M1 tuleohutusstandarditele, muutes selle sobivaks nii välis- kui siseruumides kasutamiseks, eriti kohtades, kus kehtivad ranged ohutusnõuded.
  • Suurte formaatide võimalus: Meilt saab tellida personaliseeritavaid suurusi, võimalusega luua suuremahulisi bännereid kuni 100 x 20 meetrit ja rohkem, ühendades väiksemaid sektsioone sujuvalt üksteise külge.

Messilauad

Messilaud on kerge ja vastupidav lahendus igaks ürituseks. Alumiiniumtorustikust raam ja must pealisplaat annavad professionaalse välimuse ning lisariiul pakub täiendavat hoiuruumi. Lihtne kokku panna ja lahti võtta. Ei lähe vaja tööriistu ning komplektis on mugav kott.

Papist inimese kujud

Püüdke tähelepanu ja jätke püsiv mulje meie elusuuruses papist inimeste kujudega. Ideaalne ürituste, kampaaniate ja jaekaubanduse väljapanekute jaoks. Elusuurused inimese kujud on loodud teie visuaalide ellu äratamiseks. Meie kujud on valmistatud 1:1 mõõtkavas. Realistlikud ja silmatorkavad erikujundused, mis köidavad ja meelitavad kliente ilma vaevata.

Küsi pakkumist