Jätkusuutlik mood: tutvuge Iqoniq eetiliste tekstiilitoodete valikuga

Jätkusuutlik mood: tutvuge Iqoniq eetiliste tekstiilitoodete valikuga

2024-04-15

Tarbijad on iga aastaga üha keskkonnateadlikumad ning ökosõbralike toodete ostmine on aina kasvav trend. See omakorda tähendab, et keskkonnateadlike reklaamkingituste pakkumine on tänapäeval ettevõtetele lausa kohustuslik. Innovaatiline bränd Iqoniq juhib ökosõbralike ärikingituste revolutsiooni oma murrangulise tekstiilisarjaga. Need on ainulaadsed tooted, mille puhul on pühendumus jätkusuutlikkusele kootud otse kangasse, tagades, et iga ese mitte ainult ei vasta keskkonnasõbraliku moe standarditele, vaid ületab klientide ootusi. Vaatame lähemalt, mis teeb Iqoniq tootesarja öko-innovatsiooni teejuhiks.

Läbipaistvad eetilised standardid, mida saab tõestada ja kontrollida

Iqoniq tootesarja eetose keskmes on Aware™ jälgimistehnoloogia ja plokiahela tehnoloogia sujuv integratsioon. Tegemist on tipptasemel lähenemisega, tänu millele on taaskasutatud materjalide rakendamine kogu tootmisprotsessi käigus 100% tõestatav – iga klient saab seda spetsiaalse QR-koodiga ise kontrollida. Iqoniq riided annavad suurepäraselt edasi meie pühendumust loodusvarade säilitamisele. Iqoniq logoriiete valimine tähendab moeavalduse tegemist ja ühtlasi pühendumust planeedi ja looduskeskkondade heaolule.

OEKO-TEX standard

Iqoniq tooted on OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikaadiga, mis kinnitab, et iga toote komponent, alates niidist kuni nööpideni, on läbinud ranged testid kahjulike ainete suhtes. See tagab, et meie tooted on täiesti ohutud nii teie nahale kui ka keskkonnale. OEKO-TEX® standard mitte ainult ei vasta rahvusvahelistele ja riiklikele keskkonnanõuetele, vaid tihti ületab neid, pakkudes lisakindlustust keskkonnateadlikele tarbijatele. Valides Iqoniq’i OEKO-TEX® märgisega tooted, teete suurepärase valiku, mis toetab jätkusuutlikkust ja annab klientidele kindlustunde, et riideesemed on valmistatud vastutustundlikult ja kvaliteetselt, olles samal ajal stiilsed ja mugavad.

Teie panus rohelisema planeedi nimel

Meie pühendumus loodusele ja sotsiaalne vastutustunne ulatub kaugemalegi tootmisprotsessist. Iqoniq toetab uhkusega Water.org-i ja Treesforall-i, tagades, et iga ostuga läheb osa meie kasumist maailma paremaks muutmiseks. Lisaks kõrgkvaliteetsetele tekstiilitoodetele leiab ühtlasi aset puude istutamine ja puhta vee kättesaadavuse parandamine, millest võidame kõik. Saate olla kindlad, et teie teadlik moevalik annab otsese panuse globaalsetele jätkusuutlikele initsiatiividele.

Mis on Treesforall?

Hollandis baseeruv MTÜ Trees for All istutab puid meie kõigi parema elu nimel. Puud ja metsad mängivad otsustavat rolli kliimamuutuste vastu võitlemisel ja bioloogilise mitmekesisuse kadumise peatamisel. Ilma puudeta pole elu võimalik. Seetõttu istutab Treesforall uusi metsi üle kogu maailma, taastab kahjustatud metsi ja tõstab inimeste teadlikkust puude tähtsusest – nii kodu lähedal kui ka maailma teises otsas. Treesforalli projektid aitavad luua paremat kliimat, rohkem bioloogilist mitmekesisust ja tervislikumaid elutingimusi kõigile.

Trees for All on istutanud 10,5 miljonit puud ja põõsast nii Hollandis kui ka mujal, viinud läbi 114 jätkusuutlikku metsaistutusprojekti ja kompenseerinud 765 000 tonni süsinikku sertifitseeritud süsinikukrediitide kaudu. Annetused, mida teeme ka Iqoniqi toodete müügilt (vähemalt 1 puu 10 tellimuse pealt!), aitavad neid projekte ellu viia. Treesforall teeb koostööd enam kui 2200 ettevõttega ja neil on üle 14 000 aktiivse eraannetaja. Nad istutavad puid kõigile ja kõigiga – sellest ka nimi Trees for All.

Tutvustame jakki Iqoniq Logan

rPET-i jõud

Kasutades 100% tarbimisjärgset taaskasutatud polüestrit, demonstreerib Logan kergekaaluline jakk innovaatilist lähenemist ökosõbralike toodete loomisele. Jaki valmistamisel on kasutatud 80% vähem vett võrreldes tavapärase analoogse jaki valmistamisega. Tõestus sellest, et kõrgklassi mood võib olla ka kõrgelt keskkonnaeetiline. Jätkusuutlik, stiilne ja nutikas.

Disainitud nõudlikule tarbijale igaks olukorraks

Logan jakk on loodud keskkonnateadlikule moegurmaanile. Saadaval mitmes suuruses ja šikkides värvides. Jakil on reguleeritav kapuuts, ümberpööratud tõmblukk ning innovaatiline fluoriini ja PFAS-i vaba veetõrje töötlus, mis tagab vastupidavuse sademete vastu.

Avastage jätkusuutlikud logoriided

Olete valmis oma klientide ja töötajate garderoobi muutma? Uurige Iqoniqi jätkusuutlikku tekstiilisarja Kaubad.ee-s! Avasta mood, mis ei näe ainult hea välja, vaid teeb ühtlasi head loodusele. Liituge meie teekonnaga jätkusuutlikuma tuleviku poole, üks rõivaese korraga.

Veel Iqoniqi tooteid:

Iqoniq Manuel T-särk

Stiilne unisex t-särk, valmistatud värvimata, 50% taaskasutatud ja 50% orgaanilisest puuvillast (180 g/m²). Juba värvitud puuvill on taaskasutatud ja segatud orgaanilise puuvillaga, mis loob kauni melanž-efekti. Särk on täielikult ümbertöödeldav, ei sisalda sünteetilisi materjale nagu polüester. Iga müüdud särgi pealt annetatakse 2% tulust Water.org’ile.

Iqoniq Yosemite Polosärk

Klassikaline unisex polosärk pikee-kootud puuvillast (50% taaskasutatud, 50% orgaaniline, 220 g/m²). Tavalõige, sobib kandmiseks igal hooajal nii vabal ajal kui ka ametlikeks äriüritusteks. Eesmine nööbiliist kahe nööbiga, mis on särgiga sama värvi. Särk on täielikult ümbertöödeldav ja varustatud AWARE™ plokiahela tehnoloogiaga, mis tagab materjalide ehtsuse ja keskkonnamõju. Iga müüdud toote pealt annetatakse 2% Water.org’ile.

Iqoniq Cooper Jogger-püksid

Mugavad jogger-tüüpi püksid, valmistatud 100% puuvillast (50% taaskasutatud, 50% orgaaniline, 340 g/m²).  Jogger-pükste nöörid, aasad ja nööriotsad on pükstega sama värvi. Seespool on pehme harjatud fliis, mis teeb pükste kandmise veelgi pehmemaks.  Täielikult ümbertöödeldavad ja AWARE™ plokiahela tehnoloogiaga. Iga müüdud paar toetab Water.org’i 2% ulatuses.

Iqoniq Bryce T-särk

Aastaringseks kandmiseks sobilik unisex T-särk, valmistatud 100% puuvillast (50% taaskasutatud ja 50% orgaaniline, 180 g/m²).  T-särgil on ümarkaelus, lühikesed varrukad ja 1×1 lame soonik krael. Täielikult ümbertöödeldav ja varustatud AWARE™ plokiahela tehnoloogiaga, mis kinnitab materjalide ehtsust. Müügist 2% annetatakse Water.org’ile.

Iqoniq Denali ilma kapuutsita pusa taaskasutatud puuvillast

Tavalõikes pusa ilma kapuutsita on tehtud taaskasutatud puuvillast. Puudub värvimisprotsess, tänu millele on säästetud veelgi rohkem vett. Ümbertöödeldud puuvill on segatud olemasolevas värvitoonis orgaanilise puuvillaga, mis loob kauni melanž-efekti. Koostis: 100% puuvill, millest on 50% taaskasutatud ja 50% orgaaniline, 340 g/m². Materjali ei ole segatud plastmassidega (nt polüester), seega saab pusa pärast kasutamist täielikult ümbertöödelda.

Küsige pakkumist