Kasulikud talvised reklaamkingitused teie töötajatele ja klientidele

Kasulikud talvised reklaamkingitused teie töötajatele ja klientidele

2022-12-05

Temperatuurid langevad, väljas läheb kiiresti pimedaks ja kogu loodus liigub energiat säästes aeglasemas tempos. Samuti võib teie ettevõttel tekkida mõte tegutseda rahulikumalt ja koguda hoogu suviseks hooajaks. Tegelikult ei ole selleks üldse vajadust – äritegevus saab jätkuda täiel rinnal ka külmadel talvekuudel, ning teil on võimalik suurepäraselt teha reklaami just talviste ärikingituste abil.

Kui saabuvad talveilmad, muutuvad inimeste tarbimisharjumused olulisel määral. Juba ainuüksi seetõttu, et paratamatult veedetakse rohkem aega siseruumides, täienevad ostukorvid võimalikult palju mugavust ja hubasust pakkuvate toodetega: alates kuumast kakaost kuni sooja kampsunini välja. Kui väljas on väga krõbe külm, tehakse sageli kodukontorit, mis tähendab seda, et paljud avastavad ühtäkki, et neile kuluks ära lauatarvikud nagu näiteks sülearvutialus või pliiatsitops. Külma vastu võitlemiseks juuakse päev läbi kõiksugu kuumi jooke, nii tööd tehes kui liikvel olles. Kvaliteetne termokruus ja termos kuluvad kindlasti ära.

Mida rohkem leiab reklaamtoode kasutust, seda efektiivsem on reklaam, mida teie ettevõte sellest saab. Kõigil meist läheb tarvis sooja riietust. Hästi temperatuuri hoidvad talveaksessuaarid on populaarsed ärikingitused, näiteks fliiskattega beanie müts. Kasuks tuleb ka see, kui mütsil on helkurelemente, mis teevad pimedas kõndimise teie klientidele ohutumaks – samuti saab seda kombineerida teiste helkurtoodetega. Soojad aksessuaarid, mis samuti kindlasti kasuks tulevad, on soojad tepitud joped, sallid, kindad, sokid ja kõrvasoojendajad ning tuppa šerpakangast fliistekid. Kui kliendi lemmikuks saavad teie ettevõtte logoga soojad aksessuaarid, muutuvad ühtlasi soojaks ka tema emotsioonid teie ettevõtte vastu – ideaalne viis luua kliendiga lojaalsustunnet.

Oluline on pidada lugu oma klientide ja töötajate tervisest. Päeva lõpus kajastub nende heaolu ka produktiivsuses tööpostil. Toas veedetud talvised päevad on ideaalne aeg alustada kodust trenni näiteks treeningkummidega, et hoida keha ja vaim virk. Kindlasti leiavad rakendust ka lõõgastavad kehahoolduskomplektid.

Allpool leiate valiku talviseid kingiideid, alates ülimalt kasulikust huulepalsamist ja autoomanikule hädavajalikust lumekaabitsast ning lõpetades innovaatiliste toodetega nagu kontorisse rohelust lisav logotopsis sammal, mis on keskkonnatingimustele hästi vastupidav ja ei vaja kastmist.

Tekstiil

Mitens. Tepitud jope RPET-ist

Tepitud jope on tuulekindel ja vetthülgav. Materjal: 100% RPET-polüester.

Polüestrist multifunktsionaalne torusall fliisiga

Hind sisaldab 1 värviga trükki polüesterkanga ühele poolele. Materjal: 100% polüester (140 gsm) ja polar-fliis (180 gsm).

Torusallile saab lisada antibakteriaalse kaitsekihi (ISO 20743). Testitud 25 pesutsükli järel (40°C) vastavalt B/T 20944.3-2008 standardile.

Mõõtmed: 70 x 25 cm

HEIDEN. Polar-fliisist tekk 225 g/m²

Kahepoolsest atlassist polar-fliistekk (225 g/m²) koos šerpa-kangast sisekattega, mis teeb teki veelgi mugavamaks. Sisekattel on tõmblukk, mis võimaldab lisada tekile kujunduse. Koos atlassist kinnituspaelaga, mille küljes on takjakinnitus ja kaart, kuhu saab samuti lisada kujunduse. Teki mõõtmed: 1200 x 1500 mm. Atlassist paela mõõtmed: 750 x 40 mm. Kaardi mõõtmed: 160 x 130 mm.

Impact AWARE™ Polylana®. Beanie müts, topeltkootud

Kaunis kahekihiline kootud beanie müts sobib kõigile. Klassikaline volditud kuju aitab teil külmal päeval soojana püsida. Beanie müts on tehtud Polylana® materjalist. Tegemist on 100% akrüülist tehtud kiuga, mis on loodussõbralik: selle tootmine tarbib vähem energiat ja vett kui tavalise kanga tootmine. AWARE™ tehnoloogia garanteerib, et beanie on valmistatud ehtsatest taaskasutatud materjalidest. Iga beanie tootmine hoiab kokku 5,5 liitrit vett. 2% iga Impact seeria toote müügitulust annetatakse heategevusorganisatsioonile Water.org. Üks suurus sobib kõigile.

Mõõtmed: 21 x 23 x 6 cm

Villased sallid

Kas soovite püsida soojas? Vastus on VENZO sallid!

Stiilne sall sobib hästi nii paksu jope, jaki kui ka ülikonnaga – nii lipsu asenduseks kui lipsule lisaks. Kõige olulisem on kõrge kvaliteet. Venzo sallid on tehtud puhtast lambavillast või villa ja siidi/puuvilla segust.

Despil. Nutikindad RPET-ist

Nutikindad, mille 3 sõrme peal on spetsiaalne kate ekraanide kasutamiseks. Materjal: RPET-polüester. Üks suurus, sobib täiskasvanutele.

Beanie helkurmütsid

Trükk: Helkur-fleksotrükk, 3M helkurteip/ kollane/sinine helkurmaterjal / läbipaistev helkurmaterjal  / DTF / Blue chameleon helkur jm variandid.

Suurus: M

Laius: u. 26 cm

Helkur-jalatsikotid

100% polüestrist jalatsikott on suurepärane alternatiiv tavapärasele helkurile. Kotil on täies ulatuses helkurpind ja jämedad mustad nöörid. Sobib nii trenniskäimiseks kui helkurkatteks seljakotile. Moodne disain. Vetthülgav materjal. Personaliseeritav.

Mõõtmed: 37 x 38 cm

Saadaval ka teised mudelid.

Lõõgastav silmapadi kirsikividega

Käsitöö silmapadi sisaldab kirsikivisid, mis hoiavad hästi sooja ja lõõgastavad silmi. Ideaalne külma ilma ajal, sügisel/talvel.

Personaliseerimine:

– valige materjali muster
– logoga märgis (mustvalge)

Mõõtmed: ~ 105 x 190 mm

Kodukaubad

Mesilasvaha küünal

• Aromaatne küünal naturaalsest toorainest!
Mesilaste toodetud vaha sobib suurepäraselt küünla tootmiseks. Kui mesilasvaha küünal põleb, levib toas imehead lõhna. Kõrgkvaliteetsed mesilasvaha graanulid on valmistatud Saksamaal ja pandud klaaspurki, millele leiate rakendust ka pärast seda, kui küünlavaha on ära põlenud. Purgi sees on taht. Pakendatud personaliseeritud paberümbrisesse, kuhu saab trükkida ettevõtte jõulutervituse.
Mõõtmed: u. 6,0 x 7,0 x 6,0 cm
Kaal: u. 150 g
Reklaamipind: u. 23,4 x 6,0 cm
Digitrükk 4/0-c protsess.

UV-C õhuniisutaja

Õhuniisutaja on tehtud ABS-materjalist ja sellel on sisseehitatud UV-C valgustus: elegantne lahendus igale lauale. Õhuniisutaja tekitab auru, mis tagab optimaalse ja tervisliku õhukvaliteedi. Õhuniisutaja muudab talvel teie toaõhu niiskemaks ja jahutab teid suvel. Seade on väga vaikne ja sobib kasutamiseks ka öösiti. Sisseehitatud UV-valgus hävitab vee sees kuni 99.9% bakteritest. Kaasas 2 puuvillast lisapulka, millega saate vana asendada. Ühte pulka on võimalik järjest kasutada kuni 8 kuud. Sisu: 200ml, mida tuleb täita iga 4 tunni järel. UV-C lainepikkus 270-280nm. UV-C valgus töötab vaid siis, kui toode on suletud – te ei puutu valgusega kokku. Kaasas 120cm PVC-vaba TPE-st micro-laadimiskaabel.

Mõõtmed: 11.6 x ø 7.4 cm

Morlon. Sülearvutialus

Kokkupandav alumiiniumist sülearvutialus reguleeritava raskusega. Pakendatud sametist kotti.

Mõõtmed: 255×110×287 mm

Kion. Multifunktsionaalne pliiatsitops

Multifunktsionaalne pliiatsitops on tehtud nisuõleplastikust. Koos bambuskattega mobiilihoidja ja juhtmevaba laadijaga. Max. väljund: 2000 mA. USB-C ühendus. Kaasas USB-laadimiskaabel.

Sammal potis

Betoontopsi või puidust topsi sees sammal näeb välja fenomenaalne, see on saadaval eri värvides ning mis kõige parem: seda ei pea kastma, sest sammal saab niiskust õhust!

Lisage logo valgele või pruunile etiketile topsi küljes, kas ühe värviga või täisvärviliselt.

Logomärgise saab teha ka karbile.

Suur ümmargune samblatops:

Ø: 82 mm, kõrgus: 52 mm

karp: 100 x 100 x 100 mm

Väike kuusnurkne samblatops:

Ø: 72 mm, kõrgus: 52 mm

karp: 100 x 100 x 100 mm

Harilik põdrasamblik ei vaja päikesevalgust ning see on õhuniiskuse looduslik indikaator. Kui õhuniiskus langeb alla 40%, muutub sambliku tekstuur kõvemaks, kuid kui õhuniiskus tõuseb taas üle 40%, taastub sambliku pehmus. Ärge kastke samblikku ega pritsige seda veega.

Säilivusaeg puudub, sest sambliku eluiga sõltub õhuniiskusest. Tavaline õhuniiskusetase, mis on enamus kodudes ja kontorites, on samblikule igati sobilik. Samblik peab vastu aastaid.

Saunakibu männipuidust koos plastiksisuga, Eesti käsitöö

Mõõtmed: põhja läbimõõt 21 cm, kõrgus 17 cm
Mahutab 4 liitrit.

Värv: naturaalne, pruun.

Valmistatud männipuust. Kibu sees on plastikust sisu. Tumedad tooted on viimistletud männitõrvaga.

Piparkoogivormide komplekt, 4 tk

• Meeleolukas jõulutervitus
• Saadaval eri kujud
• Jätkusuutlikult toodetud
Hõbedane plekktoos sisaldab 4 eri kujuga piparkoogivormi, mis on tehtud roostevabast terasest ja mida saab pesta nõudepesumasinas. Kaane peale saab trükkida personaliseeritud kujunduse.
Mõõtmed: u. 11,3 x 10,6 x 2,0 cm
Kaal: u. 85 g
Sisaldab 4 eri kujuga vormi
(ingel, puu, komeet, lumememm),
Reklaamipind: u. 10,5 x 9,4 cm
Trükk: Digitrükk, 4/0-c protsess

ASSAM 1’5L. Teekann 1,5 L

Klaasist teekann roostevabast terasest filtriga, maht kuni 1,5 liitrit. Mõõtmed: 211 x 171 x 164 mm.

Ukiyo keraamilise teekannu ja kahe teetassi komplekt

Ukiyo keraamiline teekann on piisavalt suure mahuga, et sellest piisab mitme tassitäie tee jaoks (800 ml). Painutatud bambusest sang lisab kannule elegantsi. Kaks teetassi on kannuga sama värvi. Pakendatud papist kinkekarpi.

Mõõtmed: 19 x 13.5 x 12 x ø 13.5 cm

RCS termos 450 ml

Topeltseinaga roostevabast terasest termos hoiab joogid kuni 5 tundi kuumad ja 15 tundi külmad. Tänu lukustatavale kaanele väldite lekkeid. Kaant on lihtne puhastada ja see sobib nõudepesumasinasse. Unikaalse disainiga termosest on mugav ja turvaline juua ühe käega. Lisaks sobib termos iga auto topsihoidjasse. Valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud materjalidest. RCS-sertifikaat garanteerib, et taaskasutatud materjale on kasutatud kogu tootmisprotsessi käigus. Kogu tootest on 76% taaskasutatud. BPA-vaba. Maht: 450 ml. Pakendatud FSC®-pappkarpi.

Mõõtmed: 25.5 x ø 6.5 cm

Roostevabast terasest termospudel ja kaks termostassi komplektis

Komplekt sisaldab roostevabast terasest topeltseinaga termospudelit (maht 750 ml), millel on sang, ning 2 lekkekindlat roostevabast terasest termostassi, mõlema maht 350 ml.

Mõõtmed: 34 x 22 x 10 cm

Ariston. Termostass bambusest 450 ml

Ühekordse seinaga roostevabast terasest termostass bambusest ümbrise ja kaanega, millel on joogiava. Maht: 450 ml. Pakendatud kinkekarpi.

Mõõtmed: ø82×170 mm

Vegan reisikomplekt

Mõlemale soole sobiv kinkekomplekt, Branded By Earth vegan. Komplektis: 50 g dušigeel, šampoon, näokreem, mitsellaarvesi. Pakendatud orgaanilisest puuvillast kotti. Kõik tarvikud on plekktopsides. Taaskasutatud papist karbis. Valmistatud EL-is.

Mõõtmed: 38 x 19,5 x 3 cm

Huulepalsam

Naturaalse huulepalsami korpusel on metalne UV-prinditud kate. Dermatoloogiliselt testitud.

Mõõtmed: Ø 1,9 x 7 cm

Treeningkummide komplekt

Treeningkummide komplekt sisaldab 11 tarvikut, pakendatud polüestrist kandekotti. Sisaldab 5 erineva raskustasemega TPE-kummist paela, 2 pehmet käepidet, 2 pahkluu rihma ja kinnitus ukse jaoks.

Mõõtmed: 175×200×95 mm

Stay Fit aktiivsusmonitor pulsianduriga

Kergest veekindlast materjalist (IP67) aktiivsusmonitoril on mugav TPE-käepael nii hommikuseks kui õhtuseks kandmiseks. 0.96-tollist OLED värvilist ekraani on lihtne kasutada. Kaasas tasuta rakendus 10 eri keeles, mis aitab saavutustel silma peal hoida (iOS 8.1, Android 4.4 ning uuemad versioonid). Funktsioonide hulgas: unemonitor, sammu-, vahemaa- ja kalorilugeja, pulsi-, vererõhu- ja vere hapnikusisalduse mõõdik, stopper. Trendikas aktiivsusmonitor aitab teil astuda sammu tervislikuma elustiili poole. Ooterežiimil kestab aku kuni 7 päeva ning aktiivse kasutusega kuni 3 päeva.

Mõõtmed: 22 x 3.5 x 1.1 cm

Seemnesegu aia- ja metsalindudele

• Kodulindudele, aia- ja metsalindudele
• Aitab peatada linnuliikide kadumist
• Looduslik toode
Seemnesegu on tõeline maiuspala kohalikele aia- ja metsalindudele. Väike majake on üleni tehtud papist. Linnud pääsevad majja läbi eemaldatava klapi, mis paikneb maja ees. Riputage see nööriga puuoksa külge ja linnud saavad seda kohe kasutama hakata. Sisaldab 100 g kõrgkvaliteetset seemnesegu, mis sisaldab kõrge toiteväärtusega terasid. Toidusegu on kontrollitud ja see ei sisalda ambroosiat. Erikujunduse saab trükkida paberkleebisele, mis on klapi peal, või kaardile, mis on kinnitatud maja katuse külge. Papist pakend on kliimaneutraalne ja trükitint on lindudele ohutu.
Mõõtmed: u. 15,5 x 9,5 x 6,0 cm
Kaal: u. 125 g
Trükipind: reklaamkleeps u. 8,0 x 4,0 cm
Kaart u. 9,0 x 6,0 cm
Trükk: Digitrükk 4/0-c or 4/4-c protsess

Linnumaja

• Aidake lindudel toime tulla!
Meie tiivulised sõbrad peavad talve palju paremini vastu, kui riputame neile linnumajadega toitu. Linnumaja on tehtud puidust ja seda on nööri abil lihtne puu otsa riputada. Lisaks saate teha linnumaja puidust katuse peale lasergraveeringuga erikujunduse. Pakendatud lahtivõetuna keskkonnasõbralikku kliimaneutraalsesse kotti, millel on personaliseeritav kaart. Ideaalne jõulukingitus!
Mõõtmed: u. 9,5 x 15,5 x 6,0 cm
Kaal: u. 67 g
Trükipind: u. 9,5 x 9,0 cm
Lasergraveeringu pind u. 5,0 x 5,0 cm
Trükk: Digitrükk, 4/0-c protsess

Grand Selection No 3 kommikarp

Elegantne käsitöökarp sisaldab Choco Maya maiustusi (kokku 820 g): 33% kakaosisaldusega piimašokolaadi batoonid 140 g, maasikamaitselise valge šokolaadiga mandlid 110 g, soolakaramelli šokolaadi ja pähklitega maiused 50 g, piimašokolaadi ja iirise maiused 50 g, karamelliseeritud vürtsikad küpsised piimašokolaadi, valge ja tumeda šokolaadiga 60 g, valik kuivatatud puuvilju ja pähkleid piimašokolaadis, valges ja tumedas šokolaadis 100 g, rummi ja rosina maiused 160 g, valge šokolaad pähklitega ja piimašokolaad jõhvikatega 90 g. Pakendatud kinnisena.

Mõõtmed: 30 x 30 x 3 cm

Autotarvikud

Cabot. Soojendav termokruus autolaadijaga 450 ml

Soojendav metallist termokruus, millel on plastikust kaas ja sang. Koos autolaadijaga. Maht: 450 ml.

Mõõtmed: 125×160×90 mm

Lumehari jääkaabitsaga

Jääkaabits on tehtud ABS-plastikust, pehmete harjastega lumehari PET-plastikust ja käepide pehmest vahtkummist.

Mõõtmed: 58 x 4 x 17 cm

Jääkaabits COB-tule ja turvafunktsioonidega

Jääkaabitsal on integreeritud COB-valgustus, vöölõikur ja terasest avariihaamer. Korpus on tehtud ABS-plastikust ja jääkaabitsa tera PP-plastikust. Tule eredus on 110 luumenit. Kaasas patareid.

Mõõtmed: 23,5 x 9,7 x 3 cm

Küsi pakkumist