Kaubad.ee eksklusiivsed logotooted õllefirmadele, mis teevad teie brändist janukustutuse ikooni

Kaubad.ee eksklusiivsed logotooted õllefirmadele, mis teevad teie brändist janukustutuse ikooni

2024-02-27

Valmistuge selleks, et teie bränd saab selle aasta vabaõhuürituste hooajal kindlaks turuliidriks! Kaubad.ee võrratu logotoodete valik õllefirmadele ja baaridele on nüüd teie käeulatuses. Siit algab teie brändi teekond tavapärasest millegi tõeliselt erakordseni.

Avastage kauni logotrükiga õllekaupade maailm ja saage maksimaalselt kasu silmapaistva reklaami jõust. Meie logotopsid, õllekruusid ja klaasialused saavad teie klientide käte vahel teie asutuse esindajateks ning teevad iga lonksu ühtlasi kummarduseks teie brändi kohalolekule. Kujutage ette: teie kaunilt trükitud logo, mis on uhkelt kuvatud stiilse disainiga jääkülmal õllekruusil või elegantse ja keskkonnasõbraliku bambusest õllekasti peal. Iga kord, kui keegi logoga õlleklaasi tõstab või õlledega logokasti klientidele viib, on see ühtlasi teie kaubamärgi esitlus. Interaktiivne reklaam, mis muudab iga seltskonna, kes teie baaris mõnda sündmust tähistab, teie ettevõtte elavaks reklaamtahvliks.

Kujutage ette positiivset doominoefekti, kui teie logoga kaunistatud õllealused ja õlletopsid leiavad tee külastajate sotsiaalmeedia postitustesse, vestlustesse ja nendesse “kust sa selle leidsid?” momentidesse. Teie brändi mõju ulatub baaripukist palju kaugemale ja kandub üle igapäevaellu, muutes teie logokaubad haaravateks vestlusteemadeks. Ja kuna õllealused ja õlletopsid on tooted, mis on seotud lõõgastuse ja mõnusate hetkedega, langevad positiivsed vibratsioonid teie kaubamärgiga loomupäraselt kokku, luues sideme, mis on nii emotsionaalne kui ka käegakatsutav. See ei ole ainult turundus: see on nutikas, sotsiaalne ja jätkusuutlik bränding, mis hoiab teie ettevõtte nime liikvel kaua pärast seda, kui viimane piisk on logotopsist rüübatud.

Papist logokastid õlledele eri suurustes

Parim lahendus teie õllede pakendamiseks. Täpsusega ja hoolikalt valmistatud õllekastid on täiuslik kombinatsioon funktsionaalsusest ja stiilist. Leiate meie mitmekülgse kollektsiooni hulgast ideaalse mudeli 12, 6 või 4 pudelile. Tagage jookide turvaline ladustamine ja transport, säilitades samal ajal elegantse esitluse.

Klappkast sobib ideaalselt 12-le õllepudelile, mille mõõtmed on umbes 250x190x230 mm. 500 g kaaluv kast on valmistatud kvaliteetsest C-lainepapist. Sisemine lahtritega jaotur tagab, et iga pudel on liikumise ajal kaitstud.

Väiksemate kollektsioonide jaoks pakume 6 ja 4 pudelile mõeldud kaste, mis on kompaktsed ja mugavad. Nende kastide mõõtmed on vastavalt ligikaudu 180x120x250 mm ja 120x120x250 mm ning need on valmistatud tugevast papist kaaluga 350–400 g. Neid täiustab ergas 4-värviline trükk, mis demonstreerib teie ettevõtte peent maitset.

Jätkusuutlikud bambusest õllekastid: roheline revolutsioon

Bambusest õllekastid koos käepärase metallist pudeliavajaga kinnitavad teie pühendumust planeedile ja meisterlikkusele. Nad on vestluse algatajad, mis toovad teie kaubamärgi esile rohelise revolutsiooni teerajajana õllemüügi sektoris. Mahutab 6 klaasist õllepudelit, lasergraveeritav.

Logoga õllealused on teie kaubamärgi mini-reklaamtahvlid

Kasutage oma kujutlusvõimet sõnade ja piltidega ning looge fantastilised õllealused. Personaliseeritud trükiga alused on taskukohane ja väga tõhus reklaamivahend.

Pakume suurt valikut eri materjalidest klaasialuseid, mille seast leiate kindlasti oma uue lemmiku. Miks mitte valida näiteks innovaatiline ökomaterjal nagu korgist, RPET-vildist või kiltkivist klaasialused? Ainulaadselt meie valikus – klaasialused taaskasutatud rehvidest, nelinurksed või ümmargused. Teie brändi tõstavad konkurentide seast esile ka erikujuga PVC-st klaasialused.

Taskukohase lahenduse jaoks on meie papist klaasialused koos täisvärvilise logotrükiga ületamatu hinnaga!

Logoga õlleklaasid ja -kruusid: rüübake stiilselt

Meie logotrükiga õllekruuside ja -klaaside kollektsiooniga täiustage iga kliendi külastust märgatavalt. Valige näiteks vastupidavad jämedast klaasist Salzburgi ja Munichi õllekruusid või rafineeritud välimusega Nonic ja Toscana õlleklaasid – iga klaas on lõuend teie kaubamärgile.

Keskkonnateadlikud korduvkasutatavad õlletopsid PP-plastikust

Öelge hüvasti ühekordsetele plastiktopsidele! Nõudepesumasinas pestavad ja BPA-vabad õlletopsid esindavad teie pühendumust keskkonnale ja kliendi heaolule. Saadaval eri suurused ja trükivõimalused, nt poolläbiipaistvad mudelid Yonrax 400 ml ja Nirmal 500 ml.