Kaubad.ee vinged reklaamtooted lastele: kinkige rõõmu ja jätke uuele põlvkonnale meeldejääv mulje

2024-05-03

Unustamatud elamused jätkusuutlike lastekingitustega

Mis on teie lapsepõlve üritustelt kõige meeldejäävamaks asjaks? Lihavõtted, jõulud, sünnipäevad – mis pani silmad särama? Julgeme pakkuda, et kingitused! Kuigi lapsed ei pruugi hiljem mäletada tähtpäevade ja suviste ürituste kõiki väikesi üksikasju, ei unusta nad ühelgi juhul seda elevustunnet, mida tekitab eriline kingitus. Kaubad.ee on spetsialiseerunud lastele mõeldud reklaamtoodetele, mis toovad rõõmu südamesse ning jätavad teie noortele klientidele püsiva positiivse mulje.

Täiusliku kingituse saamise rõõm

Teate seda naeratust, mis valgustab lapse nägu, kui ta saab täiusliku kingituse? See naeratus tähistab rõõmu ja loob otsekohe sideme lapse ja kingituse andja vahel. Kui teie eesmärk on saavutada mõjusaid turundus- ja reklaamitulemusi meeldejäävate firmalogoga toodete kaudu, võite toredate elamuste pakkumise ideaalselt oma reklaamistrateegiaga kokku viia.

Mis on lastele mõeldud reklaamtooted?

Lastele mõeldud reklaamtooted on eriliselt bränditud esemed, mis kannavad ettevõtte logo, nime või ainulaadset disaini. Need ulatuvad personaliseeritud särkidega pehmetest mänguasjadest ja rannamängudest kuni logoriiete ja mütsideni. Need esemed on lastele eriti atraktiivsed tänu nende lõbusatele omadustele ja funktsionaalsusele – neid saab kasutada iga päev, eriti suviste ilusate ilmade korral, kus teie logo näevad ka laste mängukaaslased ja pereliikmed.

Optimaalsed hetked lastele kingituste andmiseks

Õige hetke valimine lapsele reklaamkingituse andmiseks on sama oluline kui kingituse valimine ise. Alates lõbusatest suvelaagritest kuni töötajate pereürituste ja koolide vabaajaüritusteni on lugematu arv võimalusi nende kingituste jagamiseks. Ettevõtte ärikingitused lastele võivad olla eriti tõhusad just ettevõtte üritustel, kus laste kaasamine võimaldab vanematel keskenduda ärisuhete loomisele kõige selle lusti kõrval.

Lapse uus lemmik koos teie uhke logoga

Lastele mõeldud reklaamtooted on suure väärtusega nii kingituste saajatele kui ka nende vanematele, kes hindavad süvenemist väärivaid kingitusi, mis suudavad nende lapsi arendada. Digitaalse meedia ülekülluses ei suuda igavad reklaamtooted enam laste tähelepanu köita. Selle asemel valige erksad, praktilised ja lõbusad reklaamtooted!

Jah, turundage julgesti lastele!

Lapsed on turunduses oluline demograafiline rühm, kuna neil on mõju vanemate ostuotsustele ja neist saavad tulevikus meeleldi teie uued kliendid, kui teete nende meele rõõmsaks mõne kauni ja kasuliku kingitusega. Lastele efektiivselt turundamine tähendab turu hõivamist juba varases staadiumis, mis toetab teie brändi arengut.

Allpool oleme välja toonud valiku ärikingitusi, mis on ideaalsed igaks laste suveürituseks.

Mänguasjad

Võrkpall

Võrkpall on tehtud mati pinnaga PVC-st. Jämedus: 1.6 mm. Suurus: 5. Koos pumbanõelaga. Pallile saab digitrükkida logo täisvärvides.

Tuulelohe Delta

Delta-tuulelohel on 210T ripstop-polüestrist kate ja kaks sanga. Pakendatud kotti.

Rebear. RPET-plüüsist kaisukaru

RPET-plüüsist kaisukaru trükitava T-särgiga RPET-polüestrist. Tellimused ilma trükita tarnitakse eraldi T-särgiga.

Rainbow. 67-osaline värvimiskomplekt

Komplektis 12 vesivärvi, 12 värvilist pliiatsit, 12 viltpliiatsit, 12 õlipastelli, 12 kriiti, paletid, liim, kustutuskumm, teritaja, HB-pliiats ja pintsel, puidust kohvris.

Ranna- ja lauamängud: superhea valik lastele mõeldud reklaamkingitusteks

Mängud on suurepärased reklaamtooted. Olgu selleks logoga lauamäng, vabaõhumäng või nuputamisvigur: nad pakuvad tohutut rõõmu ja hariduslikku väärtust. Mängud soodustavad õppimist läbi praktiliste oskuste arendamise, muutes need ideaalseks valikuks noorte meelte köitmiseks ja teie brändi prestiiži tõstmiseks.

Vanemad hindavad kõrgelt nuputamismänge, sest need aitavad kaasa lapse arengule, pakkudes meelelahutust, interaktiivseid väljakutseid ja kvaliteetaega pere seltsis. See teeb lauamängudest tõhusa ja taskukohase strateegia teie brändi tutvustamiseks tervele perele.

Puidust mäng Skittles

Kauni viimistlusega männipuidust valmistatud mäng Skittles, mis pakub meelelahutust nii täiskasvanutele kui lastele. Mängige seda pere ja sõpradega kodus, pargis või esitage väljakutse külalistele. Lihtne üles seada: asetage kurikad püstiselt, markeerige viskekoht ja saategi pihta hakata. Komplekt sisaldab 9 kurikat ja 3 palli. Pakendatud puuvillasesse kotti koos mängureeglitega.

Frescobol rannatennise komplekt puidust

Luksuslik ja pilkupüüdev frescobol rannatennise komplekt sobib ideaalselt nii rannas, pargis kui puhkusereisil mängimiseks. Valmistatud tugevast ja vastupidavast männipuidust, mis on segatud sapele mahagonipuiduga. Naturaalne puidust muster võib toodete peal olla erinev. Kaasas kaks kõrgkvaliteetset palli. Reketitel on ekstramugav käepide. Pakendatud puuvillasesse kotti.

Bucher. Osavusmäng

Puidust osavusmäng metallkuuliga.

FSC® viis lauamängu komplektis

Nautige koos sõpradega lõbusaid mänguhetki! Viis-ühes mängukomplektis: mikado, mängukaardid, doomino, male ja backgammon. Valgest männipuidust kast 17x17x3,7cm. Kaane ühel küljel on musta trükiga malelaud ja kasti põhjas on musta/punase trükiga backgammoni laud. Valmistatud FSC®-sertifikaadiga puidust. Saadaval FSC®-sertifikaadiga kraft-kinkepakendis.

Tekstiilitooted

Rick. Nokamüts lastele

Nokamüts lastele, 5 paneeli ja takjakinnitus. Materjal: RPET-polüester, 145 g/m².

Lightweight Hooded Sweat K. Laste pusa

Laste pusa esitaskuga. Materjal: 80% puuvill, 20% polüester, 240 g/m². Fruit of the Loom firmatoode.

Keya YC150 laste T-särk

Laste ümmarguse kaelusega T-särk 100% puuvillast, 150 g/m². Keya kaubamärgi toode.

Suveürituste tarvikud lastele

Tutvustame ägedaid käepaelu laste suveüritustele ja -laagritele

Suveürituste ja -laagrite jaoks on logoga käepaelad suurepärane valik. Need on kasulikud nii identifitseerimise kui ka turvalisuse seisukohast ning lisaks on lastel lõbus neid kanda. Teie brändi värvide ja logoga muutuvad need käepaelad suveniirideks, mida lapsed armastavad ka pärast ürituse lõppu alles hoida. Meie valikus on ka LED-valgustusega käepaelad!

SuboWrist Max. Käepael erikujundusega

Erikujundusega käepael festivalide jaoks. Valmistatud polüestrist. Käepaelal on plastikust turvakinnitus ja plastikplaat, millele saab trükkida täisvärvilise erikujunduse. Hind sisaldab sublimatsioontrükis erikujundust mõlemal käepaela poolel. Minimaalne tellimiskogus: 100 tk.

LED käepaelad logoga

Uusim LED-tehnoloogia teeb need käepaelad tõeliselt eriliseks! Stiilse ja silmapaistva disainiga LED-käepaelad sobivad neile, kes soovivad oma üritustel lained lüüa ja konkurentsi seast esile tõusta. Valmistatud kõrgkvaliteetsest ABS-plastikust ja TPU-materjalist. LED-käepaelad pole ainuüksi visuaalselt atraktiivsed, vaid nad on ka vastupidavad ja mugavad kanda.

Läbipaistev TPU-materjalist võru on modernne ja minimalistlik, mis tähendab, et see sobib kõiksugu erinevate ürituste jaoks. Nii kontsert, firmapidu kui spordiüritus on LED-käepaelaga meeldejäävam.

LED-käepaela saab tellida mitmetes erksates LED-värvides: näiteks punane, roheline, sinine, kollane, oranž, roosa ja valge. Kasutage värve nutikalt, et tuua välja oma ettevõtte karakter ja sobitada see brändivärvidega. LED-käepaelte kõrget kvaliteeti ja turvalisust kinnitavad CE ja RoHS sertifikaadid.

Üheks LED-käepaelte parimaks omaduseks on suur logopind: 3,5 x 1 cm. Selle pinna peal saab suurepäraselt välja tuua teie logo ja ettevõtte põhisõnum. Kasutage logokujundust, et teha ürituse ajal ühtlasi oma ettevõttele tulusat reklaami ja muuta iga käepael unikaalseks aksessuaariks.

CreaBalloon. Erikujundusega õhupallid

Õhupallid on CMYK pastelses värvides ja neile saab lisada ofsettrükis (kuni 8 värvi) erikujunduse mõlemale poolele. Minimaalne tellimiskogus: 1000 tk.

Küsige pakkumist