Kinkekaardid on geniaalsed jõulukingitused, mis annavad teie klientidele valikuvabaduse

2024-09-30

Kinkekaart on universaalne kingitus, millega igaüks saab teha parima valiku

Jõulud on lähenemas ja kingituste leidmine aina pakilisem küsimus. Ärimeenete maailmas on valikuid lugematult palju ning see pole ime, kui silme eest juba kirju on. Meil on teile häid uudiseid – oleme välja tulnud uue ja ülimalt funktsionaalse kinkekaardisüsteemiga, mis muudab elu palju kergemaks.

Kinkekaardid on suurepärane viis tunnustada oma tublisid töötajaid, kelle pühendunud töö on olnud teie ettevõtte edu aluseks. Sageli tekib meie klientidel küsimus, milliseid ärikingitusi valida, sest inimeste maitse-eelistused on erinevad. Kui ühele kingisaajale sobiks paremini näiteks elektroonikaseade ja teisele kodune aksessuaar, siis kuidas kingitusi kombineerida? Vastuse annab mitmekülgne kinkekaart, mille saaja saab meie laiast tootevalikust ise valida täpsel selle, mida ta soovib. Suurepärane ärimeenete strateegia ka pühade ajal, kui iga töötaja saab endale meelepärase kingi ise valida.

Kinkekaardi kinkimine näitab, et hindate ja tunnustate oma töötajate panust, ning aitab edendada häid töösuhteid, luues positiivse töökeskkonna.

Meie kinkekaartide eelised

Lisaks tiimiliikmetele on kinkekaardid väga hinnatud kingituseks ka klientidele ja äripartneritele. Pakume kinkekaarte erinevates hinnaklassides, mis on seotud hoolikalt valitud kingituste laia kollektsiooniga, mille seast leiate kõiksugu kõrgkvaliteetsed ja praktilised esemed, dekoratsioonid, kosmeetikatooted, matkatarvikud ja elektroonikaseadmed. Te saate personaliseerida kinkekaardi täielikult oma soovide järgi, muutes kingitused veelgi isikupärasemaks ja lisades neile kauni personaalse noodi.

Vinga ja Impacti kollektsiooni reklaamtooted on tuntud enda unikaalse tegumoe ja kõrge kvaliteedi poolest. Nende stiilne välimus paistab silma, sobides ühtlasi ideaalselt igasse kontorisse, köögilauale, elutuppa ja matkaseljakotti. Lisaks on need tooted jätkusuutlikult toodetud, kasutades innovaatilisi keskkonnasõbralikke tehnoloogiaid ning vähendades teie ettevõtte ökoloogilist jalajälge. Neil on sageli FSC-sertifikaat, mis tagab ümbertöödeldud materjalide täielikult sertifitseeritud tarneahela.  Vinga toodetel on samuti sertifikaadid, et nad on toodetud vähendatud süsinikuemissioonidega. Ning mis kõige parem – teil on võimalik valida kingitusi üle 600 valiku seast! Tänu meie kinkekaartidele on teie küsimused selle osas, mida ometi töötajatele ja klientidele jõulukingitusteks valida, juba lahendatud.

Kinkekaardid

Teil on võimalik valida paljude kinkekaardi valikute seast just selline, mis vastab teie eelarvele. Mida luksuslikum kinkekaart, seda hinnalisemad kingitused, mida valida:

  • Novel: Üle 300 kingituse, mille vahel valida
  • Classic: Üle 400 kingituse, mille vahel valida
  • Low impact: Üle +/- 60 kingituse, mille vahel valida
  • Royal: Üle 600 kingituse, mille vahel valida
  • Extravagance: Üle 300 kingituse, mille vahel valida
  • Imperial: Üle 200 kingituse, mille vahel valida
  • Prestige: Üle +/- 40 kingituse, mille vahel valida

Luksuslik personaliseeritud kinkekarp, et muuta kinkekaart veelgi meeldejäävamaks.

Soodsaima kinkekaardiga saab valida näiteks neid tooteid:

Dillon AWARE™ RPET kokkupandav spordikott

Need spordikotid teevad teie töötajate ja klientide reisikogemuse muretuks ja nauditavaks. Tänu nutikale kokkupandavale disainile saab spordikotti hõlpsalt kokku voltida ja integreeritud taskusse pakkida, tehes sellest ideaalse ruumisäästliku lahenduse kõikide reiside jaoks. Spordikott on sulgkerge, nii et saate kõik vajalikud asjad kaasa võtta ilma liigset kaalu lisamata. Valmistatud 100% ümbertöödeldud polüestrist, mille sees paikneb AWARE™ tehnoloogia. Iga müüdud Aware™ toote pealt annetatakse 2% tulust heategevusorganisatsioonile Water.org. PVC-vaba.

PU-nahast rahakott alumiiniumist RFID-kaardihoidjaga, must

PU-nahast rahakott, mille sees on tugev alumiiniumist kaardihoidja, kaitseb teie klientide kõige olulisemaid kaarte elektroonilise taskuvarguse eest. Lõpp katki või kõveraks läinud kaartidele! Mahutab kuni 10 kaarti või 6 reljeefset pangakaarti. Külje peal on liugnupp, mis tõstab kaardid järk-järgult üles.

Impact AWARE™ RPET kerge rullitava klapiga seljakott

Impact 300D RPET-materjalist tehtud rullitava klapiga seljakott on valmistatud AWARE™ tehnoloogiaga. AWARE™ garanteerib, et seljakoti valmistamisel on kasutatud ehtsaid ümbertöödeldud kangamaterjale. Füüsiliselt toote sees paiknev AWARE plokiahela tehnoloogia võimaldab igal ajal kontrollida vähesema vee kasutamist tootmisprotsessis. Säästke vett ja kinkige oma töötajatele ehtsatest ümbertöödeldud kangstest valmistatud seljakotid. Keskendudes veele, annetatakse iga müüdud Impact toote pealt 2% tulust Water.org-le. Minimalistlik ja ühtlasi stiilne seljakott on ideaalsete mõõtmetega kõikide oluliste esemete hoiustamiseks ja kaasa võtmiseks. Seljakoti tootmisel on taaskasutatud 11,6 500ml PET pudelit ja säästetud 6,92 liitrit vett. Veekasutuse säästmine põhineb arvutatud näitajatel, võrreldes tavaliste kangaste kasutamisega. Arvutus tehti usaldusväärsete LCA andmetega, mis on avaldatud ajakirjas Textile Exchange’i Material Snapshots 2016.

Keskmise suurusega LED-lamp liikumisanduriga

Alumiiniumist korpuse ja liikumisanduriga lamp 10 LED-tulega teeb iga kodu funktsionaalsemaks ning võimaldab hämaras vajalikku kiiremini üles leida. Valgustil on magnetiline tagakülg, et kinnitada see metallpindadele. Pakendatud komplekti koos kahe magnetiga kleepsuga, mille abil saab valgusti kinnitada mittemagnetiliste pindade peale. Ideaalne kasutamiseks garaažis, esikus või kapis. Kaks režiimi: pidev või automaatne anduriga tuvastamine. LED tuli süttib, kui on liikumist, ja kustub 35 sekundi pärast, kui liikumist enam ei tuvastata. Seadmel on mugav 500 mAh liitiumaku, mis kestab pidevas kasutuses kuni 4,5 tundi, ja anduri tuvastuskaugus kuni 3 meetrit. Laetav USB-kaabli kaudu. Komplektis on PVC-vaba micro-USB kaabel.

RCS ümbertöödeldud plastikust 10W juhtmevaba laadija USB-portidega

10W juhtmevaba kiirlaadija kahe USB-pordiga, valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud ümbertöödeldud ABS-plastikust. Kogu toote kaalust on 57% ümbertöödeldud. RCS-sertifikaat tagab ümbertöödeldud materjalide täielikult sertifitseeritud tarneahela. Juhtmevaba laadimine sobib viimaste põlvkondade Android seadmetele ning iPhone 8 ja uuematele. Toode ja tarvikud on PVC-vabad. Komplektis on 120 cm RCS-sertifitseeritud ümbertöödeldud TPE-materjalist laadimiskaabel. Pakendatud FSC-sertifikaadiga karpi. Sisend: Type-C; Input 5V/2A; 9V/1.67A. Juhtmevaba väljund: 5V/1A; 9V/1.1A (10W)

RCS ümbertöödeldud plastikust USB-laadimisjaam topeltsisendiga

USB-laadimisjaama korpus on valmistatud 100% RCS-standardile vastavast ümbertöödeldud ABS-plastikust. Kolm USB A 2.0 porti ja üks Type-C port. Laadimisjaamal on integreeritud 8,5 cm kaabel, mis on valmistatud 100% RCS-sertifitseeritud TPE-materjalist. Kogumassist 50% on ümbertöödeldud. Topeltsisendiga, mis sobib nii Type-C kui ka USB-A arvutitele. Toode ja tarvikud on 100% PVC-vabad. Pakendatud FSC-pakendisse.

Vinga Albon GRS taaskasutatud vildist kaantega märkmik

A5-formaadis märkmik on elegantselt valmistatud taaskasutatud vildist, millel on melanž-efekt ja integreeritud pastakahoidja. Sisaldab 80 lehte ehk 160 lehekülge 70 gsm taaskasutatud paberist joonelist lehte, mis sobivad kõiksugu märkmete tegemiseks. GRS (Global Recycled Standard) sertifikaat tagab, et kogu toote tarneahel on sertifitseeritud. 83% tootest on GRS-sertifitseeritud taaskasutatud paber ja 7% GRS-sertifitseeritud taaskasutatud vilt.

Obh Nordica Attraxion Classic trimmer

Ülimalt praktiline jõulukingitus! Akutoitel töötav juhtmevaba nina-, kõrva- ja kulmukarvade trimmer koos kahe kammiga.

Vinga Bambusest joogikõrred

Tehke keskkonnale teene ja loobuge plastikust joogikõrtest. Kinkige oma klientidele bambusest joogikõrred. Komplektis on 12 kõrre ja väike pesuhari nende mugavaks puhastamiseks. Kõrred on kuumaveega pestavad ja nende vastupidavuse tagamiseks on soovitatav neid aeg-ajalt loodusliku õliga hooldada.

Vinga Vigo taaskasutatud klaasist vaas

Stiilselt disainitud suursuguse tegumoega vaas, mis on valmistatud 100% taaskasutatud klaasist. Suurus: 44 cm läbimõõduga.

Vinga Hilo AWARE™ tõmblukuga poekott taaskasutatud materjalist

Tõmblukuga poekott Hilo ühendab endas vastupidavad materjalid ja ajatu disaini. Selles on vajalikke esemeid turvaline hoistada, tänu kvaliteetsele tõmblukule – ning lisaks on teie klientidel võimalus neid kanda nii käes kui õlal. Kaks avatud välistaskut kummalgi küljel võimaldavad mugavat ligipääsu olulistele esemetele, tehes sellest kandekotist ideaalse kaaslase igapäevasteks toimetusteks või tööasjadeks. Koti valmistamisel on kasutatud värvimata taaskasutatud kangast, ilma keemiliste värvainete või pleegituseta, muutes selle keskkonnasõbralikumaks valikuks. Koti koostis on 70% taaskasutatud puuvill ja 30% taaskasutatud polüester, mis rõhutab meie pühendumust vastutustundlikule toodete hankimisele. Kott sisaldab AWARE™ tehnoloogiat, mis tõendab taaskasutatud materjalide autentsust. Iga müüdud Impact toote pealt annetatakse 2% tulust Water.org-ile.

Vinga Deluca bambusest köögitarvikute komplekt

Bambusest köögitarvikute komplekt, mida on mugav kasutada igapäevaselt toidu valmistamiseks või serveerimiseks. Jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik alternatiiv plastikule. Bambus on kiiresti kasvav taim, mis ei vaja pestitsiide ega väetisi, olles samas loomulikult antibakteriaalne ja imades minimaalselt vedelikke. See muudab need tööriistad hügieenilisemaks võrreldes teiste puidust materjalidega. Komplektis lusikas ja spaatel.

Kõige luksuslikuma kinkekaardiga saab valida näiteks neid tooteid:

WMF veinijahuti Zwilling

Kahekordsete seintega veinijahuti hoiab veini jahedana ja parimal temperatuuril mitu tundi. Täiendavat jääd või külma vett ei ole vaja. Jahuti sobib kõigile 750 ml pudelisuurustele, sealhulgas šampanjapudelitele. Harjatud roostevabast terasest küüler on nutikas ja stiilne lisatarvik igale peolauale.

Baron Vinga vasest praepann

Eksklusiivne kolmekihiline vasest praepann kaanega. Esimene kiht on vasest välispind ning sisemised kihid on alumiiniumist ja roostevabast terasest, mis teeb selle kergesti puhastatavaks. Vasest ja alumiiniumist kihid juhivad soojust hästi, võimaldades pannil kiiresti ja ühtlaselt soojeneda. Põhi on tugevdatud paksema roostevabast terasest plaadiga, mis võimaldab kasutada seda induktsioonpliidil. Pannil on roostevabast terasest käepide, mis jääb toidu valmistamise ajal jahedaks. Sobib kõigile pliiditüüpidele.

Multikeetja Russell Hobbs

Köögimasin, millel on palju võimalusi! 5-liitrisele mahuga Cook@Home multikeetja on kompaktse disainiga, kuid väga mitmekülgne abimees. Sellel on 11 eelseadistatud programmi ja see suudab valmistada erinevaid liha-, kala- ja köögiviljatoite. Seda saab kasutada ka ahjuna küpsiste ja leiva küpsetamiseks. Lisaks saate ise jogurtit valmistada! Cook@Home multikeetjal on ka soojendusfunktsioon, mis hoiab toitu soojas ilma seda kuivatamata, kuni olete valmis seda serveerima.

NutriBoost blender Russell Hobbs

Häid toitumisharjumusi omandada pole kunagi olnud lihtsam! Hämmastav Russell Hobbs NutriBoost blender valmistab smuutisid, suppe, kastmeid ja maitsvaid toitvaid jooke kiiresti ja lihtsalt, säilitades kõik väärtuslikud vitamiinid. Igapäevane õige toitainete tarbimine hoiab korras teie tervist, välimust ja enesetunnet. NutriBoost on ideaalne toode inimestele, kes soovivad oma dieeti lisada rohkem värsket toitu ilma suurema vaevata. Nutika blenderiga garanteerite, et hea maitse ja vitamiinid puuviljadest ja köögiviljadest jõuavad täielikult teie joogi sisse. Lisaks on blenderil teraga lõikur, mis sobib suurepäraselt juustu riivimiseks, kohviubade jahvatamiseks ja pähklite hakkimiseks. Kaasas on 5 anumat – 3 suurt ja 2 väikest – seega on üks iga pereliikme jaoks, ning te saate valida eri kaaned alates säilitamisest kuni serveerimiseni. Lisaks on blenderil juustu, šokolaadi ja vürtside jaoks sheikerikaas ning reisikaas koos huuliku ja kaanega. Niivõrd mitmekülgse kasutusega seade on hindamatu väärtusega jõulukingitus igale terviseteadlikule perele.

XD Design Flex seljakott

Funktsionaalne ja praktiline XD Design Flex spordikott ühendab endas professionaalse ärikoti ja spordikoti parimad omadused. Muutke kompaktne ja ametliku väljanägemisega kott kiiresti mahukaks spordikotiks, avades laia esitasku, mis suurendab koti mahtu 16 liitrilt 24 liitrile. Vargusevastase disainiga kotil on mitmeid eriomadusi, mis teeb professionaalsete esemete kaasaskandmise turvaliseks: esikülge ei saa avada ja põhisektsioonis on mitmeid salajasi tõmblukke. Tagaküljel paiknevasse RFID-kaitstud taskusse saate turvaliselt panna oma rahakoti, telefoni või krediitkaardid. Lisaks saate kotist oma seadmeid laadida, kasutades õlarihma integreeritud kiiret USB-laadimisporti. Sealt leiate ka päikeseprillide hoidja. Valmistatud RPET-materjalidest ehk taaskasutatud veepudelitest, mis oleksid muidu sattunud loodusesse, säästes tootmisprotsessi käigus palju vett. Suurepärane seljakott nii kontorisse, ülikooli kui jõusaali. Registreeritud disainilahendus®.

Bernadotte disainer-serveerimisalus Georg Jensenilt

Georg Jenseni Bernadotte serveerimisaluson inspireeritud prints Sigvard Bernadotte’i kujundustest ja lansseeritud 2015. aastal Georg Jenseni disainimeeskonna poolt. Serveerimisalusel on stiilne sooneline pind, mis on Bernadotte’i disainist äratuntav. Serveerimisaluse graatsiline sära annab igale söögilauale erilise ilme. Materjal: roostevaba teras, viimistlus: poleeritud, läbimõõt (cm) 28, kõrgus (cm) 8.5.

Ultimate Series Pro Remington pardel

Tutvustame teile Ultimate Foil Series F8 pardlit – lähem, puhtam ja mugavam viis raseerimiseks. Musta ja sügava türkiissinise tooniga pardel mitte ainult ei näe esmaklassiline välja, vaid tagab ka veatu raseerimistulemuse. Nautige sileda välimusega nahka pärast iga raseerimist tänu LiftLogici võrkudele. Mitmesuunalised võrgud tõstavad karvad igast küljest, et tagada lähem lõikamine. Pikemate karvade raseerimiseks on olemas Hybrid Intercept trimmer, mis püüab need kinni ja lõikab vaevata. Olles 100% veekindel, on Ultimate Foil Series F8 ideaalne neile, kes eelistavad märgraseerimist. Kasutage raseerimisgeeli või -vahtu tundlikuma raseerimise jaoks või võtke pardel kiirelt duši alla, kui aega napib. ConstantContour tehnoloogia abil kohanduvad pardli võrgud ja pead näo ja kaela kontuuridega, pakkudes maksimaalset kontakti ja mugavust. Liitiumtoitel pika tööeaga akud pakuvad muljetavaldavat 60-minutilist tööaega. Kui peate enne kodust lahkumist kiiresti eemaldama habemetüükad, kuid aku on tühi, siis kasutage 5-minutilist kiirlaadimisfunktsiooni, mis annab pardlile lisatööaega.

Küsi pakkumist