Korduvkasutatavad joogitopsid, millega teie ettevõte suvistel üritustel silma paistab

2024-05-16

Kaasaegses ärimaailmas on keskkonnateadlikkus olulisem kui kunagi varem, ning ettevõtted ja tarbijad teevad üha sagedamini jätkusuutlikumaid valikuid. Korduvkasutatavad PP-plastikust joogitopsid on ülimalt praktilised tarvikud teie suvistele üritustele, kuna neid saab trükkida kauni värvilise logokujundusega, ühendades keskkonnasäästlikkuse pilkupüüdva turundusega. Vaatame lähemalt, kuidas mitmekülgsed joogitopsid erinevatel üritustel laineid löövad.

Festivalimelu keskel asendamatud

Kujutage ette oma kliente päikesepaistelisel muusikafestivalil, kus nad hoiavad käes külma ja karastavat jooki erksavärvilises topsis, millele on trükitud teie logo. Kirevatel festivalipäevadel saavad korduvkasutatavad topsid osaks ainulaadsest elamusest. Täisvärvides, 360-kraadise disainiga logotopsid muutuvad kaasaskantavateks reklaamplakatiteks, esitledes kogu selle lõbu ja muusika taustal teie brändi. Iga lonks mitte ainult ei kustuta janu, vaid loob ühtlasi ka brändi kuvandit. Joogitops on kliendile meeldejäävaks suveniiriks, mis võib rännata ka festivalialast kaugemale.

Mängupäevad ja kontserdid: elage oma meeskonnale kaasa

Mõelge sellele, kui teie kliendid sisenevad staadionile, kus on tunda mängupäeva elevust või kontserdi pulbitsevat energiat. Iga joogitops on märk fännide kirest. Erksad logod ja teemakohased erikujundused püüavad pilkusid, tõstes fännide kaasatust ja muutes päeva erilisemaks. Kui fännid tõstavad topsid, et kaasa elada, muutub teie brändi või meeskonna logo kogu publikut ühendavaks sümboliks, suurendades nähtavust iga toosti korral.

Stiilne networking

Mis võiks olla lahedam äriüritusest, kus professionaalid suhtlevad üksteisega, hoides käes stiilseid ja kvaliteetseid eridisainiga joogitopse? Logotopsid rikastavad ürituse temaatikat ja näitavad teie ettevõtte pühendumust jätkusuutlikkusele. Värvikad kujundused tõmbavad tähelepanu ja toimivad ka vestluse alustajatena, jättes igale külalisele kestva mulje.

Baarid ja restoranid tõusevad uuele tasemele

Baari või restorani saginas pakuvad korduvkasutatavad joogitopsid praktilist ja stiilset lahendust klientidele jookide serveerimiseks. Kujutage ette õhtut välisüritusel, kus iga jook on serveeritud topsis, millel on teie ettevõtte ainulaadne logo –  muljetavaldav, eks? Sellised eristuvad jooginõud teevad teie toitlustusasutused ainulaadsemaks ning muudavad iga kliendi teie brändi reklaamtahvliks. Teie ainulaadselt kujundatud topsid kantakse läbi rahvarohkete ruumide, äratades kõikjal huvi ja algatades vestlusi. Soovitame topse kasutada ka näiteks jäätise serveerimiseks!

Jätke kestev mulje

Unustage ühekordsed plastiktopsid, mis pärast kasutamist kohe ära visatakse! Korduvkasutatavate plastiktopside jõud ulatub kaugelt üle nende funktsionaalsuse. Neil on võime presenteerida hämmastavaid 360-kraadiselt trükitud kujundusi. Tõhus ja visuaalselt ahvatlev viis brändide reklaamimiseks, sündmuste tähistamiseks ja jätkusuutlike tarbimisharjumuste propageerimiseks. Olgu tegemist suure festivali, ärikohtumise või meeskonnasisese tähistamisega: korduvkasutatavad joogitopsid tagavad, et teie sõnumit mitte ainult ei nähta, vaid ka mäletatakse. Stiili ja jätkusuutlikkust hinnates on korduvkasutatavad plasttopsid igal sündmusel nutikas valik.

Allpool oleme välja toonud valiku Kaubad.ee unikaalsetest korduvkasutatavatest PP-plastiktopsidest.

Raxon. Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust 600 ml

Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust, maht 600 ml.

KANE. Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust 500 ml

Korduvkasutatav joogitops on tehtud PP-plastikust. Ühekordse seinaga. Maht: 500 ml. Valmistatud Euroopas. Mõõtmed: Ø82 x 146 mm.

Combi. Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust 450 ml

Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust, maht 450 ml.

Coxtu. Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust 330 ml

Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust, maht 330 ml.

Hesun. Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust 1200 ml

Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust, maht 1200 ml.

Tanpil. Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust 330 ml

Korduvkasutatav joogitops PP-plastikust, maht 330 ml.

Küsige pakkumist