Laadige liikvel olles kõiki vajalikke seadmeid kõrgkvaliteetsete akupankade ja USB-adapteritega

Laadige liikvel olles kõiki vajalikke seadmeid kõrgkvaliteetsete akupankade ja USB-adapteritega

2024-04-26

Tänapäeval on üha olulisem ja sageli hädavajalik, et telefonide ja muude tehnikaseadmete akud peaksid vastu terve päeva jooksul. Sama käib ka teie klientide kohta: olgu nad sageli reisivad, hõivatud professionaalid või vabas õhus seiklejad – usaldusväärsel akupangal on nende igapäevastele tegevustele oluline mõju. Järgnevalt toome välja põhjuseid, miks on tark otsus valida tipptasemel akupangad ja USB-adapterid koos ettevõtte logoga, kui soovite pakkuda oma klientidele siia-sinna liikumiseks usaldusväärset vooluallikat.

Kujutage ette oma töötajaid avastamas ookeanitaguse suurlinna kiireid tänavaid või eksootilise riigi maalilisi mäestikke, muretsemata oma telefoni või kaamera tühjenemise pärast. Suure mahuga akupank, mis on personaliseeritud teie ettevõtte logoga, võimaldab neil igat hetke jäädvustada, olla ühenduses lähedastega ja terve päeva jooksul hõlpsalt uut ja põnevat avastada. Olgu nad lennujaama terminalis väljumist ootamas, kaugetel radadel matkamas või lihtsalt elektrilevist eemal: korralik akupank garanteerib, et nende reisimälestuste jäädvustamine ei katke tühja aku tõttu.

Ja ärme unusta usaldusväärset adapterit! Pole midagi hullemat, kui saabuda uude riiki ja taibata, et te ei saa ühtegi oma seadet laadida. Meie reisisõbralikud adapterid, mis on trükitud teie ettevõtte logoga, on disainitud sobima igasse pistikupessa üle maailma, muutes need ideaalseks neile, kes sageli uusi riike külastavad. USB-vooluadapterid kaitsevad teie seadmeid pingekõikumiste eest ja hoiavad need laetuna ja töökorras, ükskõik kuhu seiklused teie kliente viivad.

Lisaks mugavusele on akupangad ja adapterid kriitilised ka turvalisuse vaatepunktist. Elame ajastul, mil elektroonikaseadme laadimine ja ühendamine internetiga võib sisaldada teatud turvariske. Hõlpsasti laetud telefoni abil saavad teie kliendid teha hädaabikõnesid või kasutada vajadusel turvaäppe. See on eriti väärtuslik olukordades, kus nad võivad end leida hätta jäänuna, olgu see siis nädalavahetuse autosõit, mis läks nihu, või igapäevased pendelränded ootamatute tõrgete või tõsiste ilmastikutingimuste tõttu.

Lisaks minimeerib personaalse akupanga kasutamine avalike laadimisjaamade kasutamise vajadust, mis võivad olla andmevarguste ohuks – häkkerid paigaldavad mõnikord pahavara avalikesse USB-portidesse või kaablitesse, et varastada juhuslikelt kasutajatelt andmeid. Isikliku akupanga kaasaskandmisega kaitsevad teie kliendid selliste riskide eest efektiivselt oma isiklikku teavet.

Akupank mahub kergesti igasse kotti või autosse, pakkudes vajaduse korral otsekohe toiteallikat teie nutitelefonile või tahvelarvutile, nii et saate nautida oma lemmikpodcaste, navigeerida liikluses reaalajas GPS-i abil või olla kättesaadav olulisteks kõnedeks ilma akumahu pärast muretsemata. Ühtlasi võimaldab kompaktne adapter üleöö kasutada piiratud aega maksimaalselt, tagades, et kõik teie seadmed on järgmiseks päevaks laetud ja töökorras. Üheskoos lihtsustavad nad mitte ainult teie mobiilset elustiili, vaid teevad seda kvaliteetsemaks, lastes teie klientidel rohkem keskenduda teekonnale ja vähem logistika korraldamisele. Uskuge meid – need väikesed seadmed on iga reisi kangelased, hoides teie kliente laetuna ja valmis kõigeks, mis neile tee peal ette tuleb!

Tutvuge Kaubad.ee akupankade ja adapterite valikuga siin.

Duracell akupank Charge 10 (10 000 mAh)

Kui olete alati liikvel, ei taha te olla sõltuv pistikupesast, kui teie mobiiltelefoni aku on tühi. Akupank Duracell Charge 10 on kaasaskantav lahendus telefoni või mis tahes muu seadme laadimiseks kõikjal! Tänu 2,4 A sisendile ja väljundile laeb see võimas akupank seadmeid 2 korda kiiremini kui seinakontaktist. Nii saate jätkata oma seadmete kasutamist, ilma et peaksite pistiku pärast muretsema!

Tänu topeltlaadimistehnoloogiale saate laadida telefoni ja kõrvaklappe korraga. LED-ekraani abil saate alati kontrollida, kui palju akut veel saadaval on. Ja loomulikult saate Duracell Charge 10 isikupärastada täisvärvilise trüki ja ümbrisega!

Duracell Micro 5. Akupank 5000 mAh

Tutvustame Duracell Micro 5 akupanka – hädavajalikku abivahendit tänapäevase liikuva eluviisiga professionaali jaoks. See kompaktne ja stiilne akupank on kaasaskantav laadimislahendus ja ühtlasi šikk aksessuaar, mis täiendab teie kiiret elustiili. Väikese suurusega akupank, mõõtmetega vaid 106 x 66 x 15 mm ja kaaluga 140 grammi, mahub hõlpsasti igasse taskusse või kotti, tagades, et teie seadmed püsivad kogu päeva jooksul laetud.

Duracell Micro 5 akupank on loodud pakkuma tugevat jõudlust oma 5000mAh akumahtuvuse ja 12W väljundvõimsusega, mis võimaldab seadmeid kiiresti laadida – saavutades täislaadimise vähem kui 3 tunniga. Akupank toetab Qi magnetlaadimist, mis on optimeeritud iPhone MagSafe jaoks 7W väljundiga, hõlbustades laadimist ilma juhtmete tekitatud segaduseta.

Praktilisust silmas pidades on akupank varustatud väljatõmmatava alusega, et pakkuda optimaalset vaatenurka, tagades samal ajal, et teie ekraan, kaamera ja kõlar ei oleks takistatud.

Duracell Core 10 akupank 10 000 mAh

Sujuva ja usaldusväärse laadimisega Duracell Core 10 akupank on loodud selleks, et pakkuda teile teel olles võimalus vajalikke seadmeid laadida. Stiilne ja kaasaskantav akupank tagab, et teie seadmed ei jää kunagi energiast ilma, olgu tegemist kiire päeva või pika reisiga. Võimsusega 10 000 mAh ja kiire laadimisvõimekusega (kuni PD 25W USB-C ja 18W USB-A kaudu) suudab see akupank tõhusalt laadida nutitelefone, tahvelarvuteid ja muid ühilduvaid seadmeid. LED-indikaatortuli annab reaalajas teavet järelejäänud akumahu kohta, seega teate alati, millal on aeg akupanka laadida.

Xtorm XB403 Titan Ultra. Akupank sülearvutile 27.000 mAh 200W

Suure mahuga 27 000 mAh XB403 Titan Ultra akupank võimaldab hõlpsasti kiirlaadida teie USB-C sülearvutit, MacBooki, tahvelarvutit, nutitelefoni või e-lugerit. Kombineeritud koguvõimsusega 200W ja 140W USB-C toiteedastusega on see akupank XB4 seeria kõige võimsam akupank. Tänu integreeritud 240W USB-C PD kaablile olete kohe valmis oma seadmeid igal ajal ja igal pool laadima. Lennukikindel. Akupanga saab täielikult täis laadida alla 1,5 tunniga. Väljund: 2 x USB-C 3.1 140W toiteedastus, 2 x USB-C 30W toiteedastus. Sisend: USB-C 140W toiteedastus. Kaasas sisseehitatud USB-C 240W toiteedastuskaabel ja kasutusjuhend.

Xtorm XR202 Xtreme. Veekindel akupank taskulambiga 20 000 mAh 35W QC3.0

XR202 robustne 20 000 mAh akupank on ülim ellujäämisvahend, mis aitab teid järgmistel väliseiklustel. See võimaldab teil kiiresti laadida korraga kuni 4 seadet. Samuti on sellel integreeritud taskulamp. IPX65 veekindel. Väljund: 2 x USB-A kiirlaadimine ja 35W USB-C toiteedastus. Kaasas USB-C – USB-C PD kaabel ja kasutusjuhend.

Xtorm FS520 Fuel Series. Akupank 20.000 mAh 35W

20 000 mAh Fuel Series akupangal on 2 x USB-C porti ja üks USB-A port ning 35W USB-C PD väljundiga on see ideaalne kõikvõimalike mobiilseadmete kiirlaadimiseks. Kaasaegne rahustav värv koos akupanga ainulaadse mustriga teeb sellest kauni toote, mida igale poole kaasa võtta! Väljund: 2 x USB-C 35W toiteedastus ja 1 USB-A 22.5W. Kaasas USB-C – USB-C kaabel ja kasutusjuhend.

Xtorm XR210 Xtreme. Akupank 25.600 mAh 100W pistikuga

Kas olete väsinud seiklustel voolu otsa saamisest? Teie reisivajadusi silmas pidades loodud kaasaskantav akupank pistikupesaga pakub märkimisväärset 100W vahelduvvoolu väljundit ja mitmesuguseid USB väljundeid. Tagades, et püsite ühenduses ja laetud, kuhu iganes teie teekond teid viib, on see 25 600 mAh (92Wh) lennukikindel akupank teie parim kaaslane kõigil reisidel. Laadige oma telefoni 4 korda või tahvelarvutit 2,5 korda selle võimsa pistikupesaga. Võite isegi anda voolu väikesele külmikule 1,5 tunniks, kui lähete ilma vooluta piirkonda reisima, või kasutada elektrilist pardlit umbes 10 korda 100W vahelduvvoolu väljundiga. Kombineerituna Xtormi päikesepaneeliga, on teil käepärast privaatne energiavarustus, et laadida teie (väikeseid) seadmeid igal ajal ja igal pool. Väljund: 1 vahelduvvoolu väljund 100W ülepingekaitsega, 1 USB-C 60W toiteedastus, 1 USB-C 18W toiteedastus, 1 USB-A 18W kiirlaadimine 3.0. Kaasas USB-C – USB-C kaabel ja kasutusjuhend.

Xtorm XWF31. Kokkupandav kolm-ühes juhtmevaba laadija 15W

Selle kompaktse, kokkupandava ja elegantse traadita magnetilise laadijaga saate korraga laadida oma iPhone’i, Apple Watchi ja AirPodse! Ideaalne laadimiseks kodus, kontoris või reisil. Seadmel on 1 magnetiline traadita laadimisalus (15W), 1 Apple Watchi laadija (3W) ja 1 Qi traadita laadimisalus (3W). Sisend: USB-C 30W toiteedastus. Kaasas 1-meetrine USB-C toiteedastuskaabel ja kasutusjuhend.

Xtorm XEC067G GaN² Ultra 67W adapter – UK voolupistik

67W GaN² Ultra adapter UK pistikuga on disainitud olema kompaktsem ja võimsam kui kunagi varem. Kompaktse disaini ja kahepordilise funktsionaalsusega on see adapter ideaalne teie reisidele, kontorisse või koju. Jäätmete vähendamiseks ja jätkusuutlikuma tuleviku edendamiseks on adapter valmistatud 97% ulatuses taaskasutatud plastikust. Väljund: 1 USB-C 67W toiteedastus ja 1 USB-A 18W kiirlaadimine. Kaasas kasutusjuhend.

Xtorm XVC2140 GaN Ultra. Reisiadapter 140W koos 240W USB-C PD-kaabliga

140W GaN Ultra reisiadapter on disainitud olema kompaktsem ja võimsam kui kunagi varem. Oma kompaktse disaini ja kahepordilise funktsionaalsusega on see reisiadapter ideaalne teie reisidele, kontorisse või koju. Komplektis on kaasas EL, UK ja USA vahelduvvoolu pistikud ning 240W USB-C PD kaabel (2 meetrit), nii et teil on kõik vajalik seadmete laadimiseks üle kogu maailma!

Küsige pakkumist