Parimad talvised firmakingitused teie klientidele

Parimad talvised firmakingitused teie klientidele

2021-11-03

Reklaamkingitusi tasub klientidele jagada aastaringselt, arvestades sealjuures iga aastaaja eripäraga. Mida meeldib inimestele teha talvisel ajal? Mida läheb neil just külmade ilmade puhul hädasti tarvis? Selja taga on keeruline ja problemaatiline aasta, mistõttu tasubki just nüüd näidata lojaalsetele klientidele oma sügavat tänulikkust, tehes neile suurepärased talvised jõulukingitused.

Logoga firmakingitused on ühtlasi parim viis teha enda ettevõttele reklaami. Toodete peale trükitud kujundust näeb rohkem inimesi kui meediaväljaandes ostetud reklaami. Inimesed tutvustavad oma sõpradele ja kolleegidele tõeliselt häid ärikingitusi – personaalne lähenemine on märgatavalt efektiivsem kui anonüümne kuulutus. Reklaamtooted annavad teile võimaluse luua oma klientidega märksa tugevam ühendus, sest kasulik kingitus jätab teie äritegevusest usaldusväärse mulje.

Talvisel ajal saate jääda tähtsatele äripartneritele meelde emotsionaalsel tasandil, sest kaunis jõulukingitus on selge märk hoolimisest. Kingituste tegemine on kerge, kuid ülimalt meeldiv harjumus – kasutage leidlikke lahendusi ja inspireerige oma kliente ka ise rohkem kingitusi tegema, miks mitte terve aasta vältel.

Lisaks jõuluteemalistele kingitustele, näiteks paelaga jõulukaunistustele, leidub palju kasulikku, mida läheb tarvis kõigil külmematel kuudel. Oleme välja toonud mõned tooted, mis teevad teie klientidel kindlasti meele rõõmsaks ja aitavad hoida keha soojana.

Kahekihiline beanie müts fliisiga, 100% erikujundus

Kahekihiline beanie müts, millele saab trükkida 100% ulatuses kõrge resolutsiooniga täisvärvilise kujunduse. Materjal: 100% polüester. Sisemine fliiskate teeb mütsi külmal ajal soojemaks. Kaal: 190 g. Mõõtmed: laius 24 cm ja kõrgus 26 cm. Üks suurus sobib kõigile.

MOSCOW. Pusa, unisex

Nii naistele kui meestele sobiv pusa. 50% puuvill, 50% polüester (320 g/m²). Pehme sisemus. 1X1 soonikvarrukad ja vööserv. Kängurutasku. Kapuuts ja kapuutsipaelad eri värvi. Suurused: S, M, L, XL, XXL.

SOL’S NORTH. Meeste ja naiste fliisid

SOL’S NORTH meeste ja naiste polar-fliisid, millel on mustuse- ja takkudevastane viimistlus. Tegemist on ühe kõige soodama turul saadaval oleva fliisiga, mis on ühtlasi kõrgkvaliteetne. Fliisil on tugevdatud õmblusega kaelus, kõrge krae, 2 tõmblukuga taskut, kummiga varrukad, kaarjas selg ja kummiribaga alaserv. Kangas: 300g/m² fliis, 100% polüester. OEKO-TEX.

Fliistekk digitrükiks

Hind sisaldab digitrükki 1 poolele. Valget värvi tekil on nailonist kanderihm. Materjal: 180 gsm kammitud polar-fliis.

Puutetundliku termomeetriga termos

Topeltseinaga roostevabast terasest termose korgil on integreeritud puutetundlik LED-ekraaniga termomeeter. Pudeli sees on teesõel. Kaasas 1 CR 2450 patarei. Lekkekindel. Maht: 450 ml.

Bambusest termostops

Unikaalne bambusest vaakumisolatsiooniga termostops, mille sisepind on valmistatud toidule kõlblikust 304 roostevabast terasest ning väliskorpus looduslikust bambusest. Sobib suurepäraselt pea iga auto joogihoidjasse. Joogid püsivad kuni 3 tundi kuumad ja kuni 6 tundi külmad. Maht: 450 ml.

VERNON WHITE. Keraamiline kruus

Keraamilise kruusi maht on 360 ml. Pakendatud karpi. Mõõtmed: ø88 x 84 mm. Karbi mõõtmed: 112 x 94 x 91 mm.

Teako teekann

Teako teekannuga muutub teejoomine veelgi nauditavamaks. Keetke 1 liiter maitsvat teed, kasutades kergesti tõstetavat ja lukustatavat sõela, mis ei lase teel mõruks minna. Tugev silikoonist põhi kaitseb roostevabast terasest korpust ning puidust käepide annab kannule naturaalse ning elegantse välimuse. Lisaks on tila lekkekindel – valage teed tilkumist kartmata. Registreeritud disainilahendus®.

Cocoa šokolaadifondüükomplekt

Cocoa fondüükomplekt muudab magustoidud nauditavamaks. Ideaalne nii seltskonnas kui romantilisel õhtusöögil. Komplektis sisaldub 4 fondüüpulka ja küünlahoidjaga alus. Registreeritud disainilahendus®.

MALVIA. Lõikelaud juustudele

Bambusest tehtud lõikelaud juustudele. Sisaldab 2 bambusest ja roostevabast terasest tarvikut. Lõikelauale saab kujundada logo. Pakendatud karpi. Mõõtmed: 310 x 180 x 15 mm. Karbi mõõtmed: 316 x 186 x 25 mm.

Ukiyo lõhnapulgad

Looge unikaalne atmosfäär, kasutades kaunist Ukiyo lõhnapulgakomplekti. Elage hetkes ja nautige iga minutit! Pulgad tekitavad jasmiinilõhna. Pakendatud kinkekarpi. Maht: 50 ml.

SCARLETT. Huulepalsam

Huulepalsami metallviimistlusega korpus on tehtud ABS-ist. UV-kaitsefaktor SPF15. 

Jääkaabits COB-tule ja turvafunktsioonidega

Jääkaabitsal on integreeritud COB-valgustus, vöölõikur ja terasest avariihaamer. Korpus on tehtud ABS-plastikust ja jääkaabitsa tera PP-plastikust. Tule eredus on 110 luumenit. Kaasas patareid.

Korgist joogamatt

Joogamatt on valmistatud korgist ja TPE-materjalist. Pakendatud paberist torusse, mis sisaldab kasutusjuhendit. Paksus: 0.4 mm. Koos puuvillase ekspanderi/kanderihmaga.