Pühad, mis jäävad meelde: unustamatud ettevõtte jõulukingitused Kaubad.ee-st

2024-07-28

Jõuluhooaja lähenedes on aeg mõelda möödunud aastale ja avaldada tänu neile, kes on olnud toeks teie ettevõtte kasvule. Üks kõige tõhusamaid viise tänulikkuse väljendamiseks on ettevõtte jõulukingituste kaudu. Investeerige läbimõeldud ärikingitustesse, mida saate pühade ajal jagada oma klientidele ja töötajatele: see tugevdab sidemeid teile olulsite inimestega ning ühtlasi kinnitab teie brändi väärtusi ja pühendumust tipptasemel äritegevusele. Kaubad.ee pakub laia valikut kvaliteetseid reklaamtooteid, mis sobivad ideaalselt jõulukingitusteks. Toome välja mõned põhjused, miks tellida meeldejäävaid ettevõtte jõulukingitusi, koos näidetega meie laiast kingivalikust.

Miks on ettevõtte jõulukingitused olulised?

Tugevamate suhete loomine

Ettevõtte jõulukingitused võimaldavad teil väljendada tänu, ning on seeläbi kiirteeks tugevamate ja püsivamate suhete loomiseks oma klientide ja töötajatega. Hästi valitud kingitus väljendab üks-ühele teie siirast tänu ja austust, tänu millele tunnevad teile tähtsad töötajad ja koostööpartnerid end väärtustatult ja silmapaistvana. Mõelge näiteks väikesele tehnoloogia idufirmale, kes saatis oma parimatele klientidele personaliseeritud kinkekorvid, mis sisaldasid personaalset tänusõnumit ja kvaliteetset tehnikatoodet, mis oli seotud kliendi ettevõttega ja mida kaunistas firmalogo. Selline läbimõeldud žest tugevdab kliendisuhteid ning toob kaasa ka märkimisväärse korduvate tellimuste ja soovituste arvu kasvu.

Brändilojaalsuse suurendamine

Kui jagate läbimõeldud jõulukingitusi, loote te ühtlasi kingisaajale meeldejääva ja emotsionaalse kogemuse: teie brändiga hakkavad seostuma positiivsed tunded. See suurendab oluliselt teie brändile lojaalsena püsimist, kuna kliendid ja töötajad on suurema tõenäosusega pühendunud ettevõttele, kes neid kõrgelt hindab. Näiteks suurkorporatsioon, kes kingib oma töötajatele keskkonnasõbralikke tooteid, millel oli ettevõtte logo, rõhutab nende pühendumist jätkusuutlikkusele. Ka teil on võimalus anda edasi ettevõtte väärtusi, tekitades ühtlasi töötajates uhkustunnet, mis viib suurema kaasatuse ja efektiivsuseni.

Moraali ja tootlikkuse tõstmine

Töötajate jaoks tõstab ettevõtte jõulukingituse saamine moraali ja tootlikkust. Kink näitab, et nende raske töö ja pühendumus on tunnustatud ja hinnatud, juurutades positiivset ja motiveeritud töökeskkonda. Teie ettevõte võib näiteks saata igale töötajale isikupärastatud gurmee-kinkekomplektid otse koju, kaasa arvatud kaugtöötajatele. Tänutunne loob kollektiivis ühtekuuluvustunde ka neil, kes töötavad teises asukohas. Lihtne, kuid ülimalt tõhus viis kõiki töötajaid motiveerida.

Parimad jõulukingitused Kaubad.ee-st

Termospudel, A5 märkmik ja pastapliiats kinkekomplektis

Avaldage muljet meie Luksusliku 3-osalise kingikomplektiga. See elegantne komplekt sisaldab kõva RPET kaanega A5 märkmikku, sobivat keeratavat pastapliiatsit ja kahekordse seinaga roostevabast terasest vaakumisolatsiooniga pudelit. Esitatud luksuslikus kinkekarbis, sobib see komplekt suurepäraselt professionaalidele, kes hindavad kvaliteetseid ja stiilseid kontoritarvikuid.

Kaks-ühes male ja veinikomplekt

Gurmaanidele ja strateegilistele mõtlejatele on meie kaks-ühes male ja veinikomplekt ideaalne valik. See bambusest karp sisaldab korgitserit, veinivalajat, pudelikorki ja veinipudeli tilkumisvastast rõngast. Rafineeritud jõulukingitus, mis ühendab lõbu ja funktsionaalsuse.

Ökoloogiliste kontoritarvete komplekt

Näidake oma pühendumust keskkonnale meie ökoloogiliste kontoritarvete komplektiga, mis sisaldab seemetega harilikku pliiatsit, paberkorpusega pastapliiatsit, teritajat, märkmikku ja pöögipuidust topsi. See on ideaalne jätkusuutlike kontoritarvikute hindajatele.

TRAVELX Reisikomplekt

Sageli reisivatele inimestele on TRAVELX reisikomplekt hädavajalik. Sisaldab täispuhutavat kaelapatja, silmaklappe, kõrvatroppe ja paari sokke, kõik mugavas 190T-materjalist kotis. Ideaalne kaaslane mugavateks ja rahulikeks reisideks.

Swiss Peak ANC suured kõrvaklapid

Tõeline muusikaelamus Swiss Peak ANC Kõrvaklappidega. Need aktiivse mürasummutusega kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti ja neid on väga mugav kanda. 400 mAh akuga töötavad täis laetuna kuni 14 tundi, muutes need ideaalseks pikkade reiside ja tegevusi täis päevade jaoks.

Deuz. Hiirematt juhtmevaba laadimisega

300D RPET polüesterhiirematt, sisseehitatud kiire juhtmeta laadija (15W), mobiiltelefoni ja pastapliiatsi hoidikuga. Sisaldab USB laadimiskaablit.

COLE. Teekomplekt

2 ühes portselanist teekomplekt. Komplekt sisaldab roostevabast terasest sõelaga teekannu (440 mL) ja kruusi mahuga kuni 280 mL. Esitatud kinkekarbis. ø113 x 140 mm

Ökokohv ja ökošokolaad

Rõõmustage oma töötajaid ja kliente meie ökokohvi (saadaval kotis või purgis) ja ökošokolaadiga. Need klassikalised kingitused on hoolikalt ja ökoloogiliselt pakitud. Maitseelamus, mis peegeldab ka teie pühendumust jätkusuutlikkusele.

Jarlsberg. Juustunugade komplekt, jõuluteemaline

Tähistage pühadehooaega juustunugade komplektiga. Sisaldab kuusepuu kujulist lõikelauda ja kahte roostevabast terasest juustunuga. Jõupaberist karbis.

Uppsala. Jõuluteemaline fliistekk

Hoidke end sel talvel soojas meie Uppsala fliistekiga. Jõuludisaini ja paelaga pleed on külmadel öödel ideaalne.

Gurmee ja tee kinkekorvid

Avastage meie suurepärane valik kinkekorve, mis sisaldavad gurmee teed või kohvi. Iga komplekt on kaunilt pakendatud jõupaberist kinkekarpi puiduvilla ja punase paelaga, muutes selle meeldejäävaks jõulukingituseks.

Raskogen. Kinkekorv

Reisiteemaline kinkekorv jõupaberis kinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Sisaldab: “Kayla” RPET fliisitekki; “Koppar” vaskisolatsiooniga vaakum-termospudelit; “Luis” Costa Rica kohvi (40 g); “Floq” käsitöö cantuccini küpsiseid (100g); “Fjerny” kuusepuuga võtmehoidjat.

Orosi. Kohvi kinkekorv

Kohvikomplekt jõupaberist kinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Sisaldab: “Tarkol” klaasist termostassi; “Luis” Costa Rica kohvi (40 g); “Floq” käsitöö cantuccini küpsiseid (100g); “Holonda” jõulukaunistust.

Knapnas. Tee kinkekorv

Tee kinkekorv jõupaberist kinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Sisaldab: “Nakkala” jõulukruus; “Luis” talviste metsaviljade tee (30 g); “Always Gourmet” metsamesi (50g); “Jerpstad” kaks-ühes jõulukaunistus.

Benvik. Tee kinkekorv

Tee kinkekomplekt jõupaberist kinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Komplektis: “Perala” jõulukruus; “Luis” talvise metsaviljade tee (30 g); “Always Gourmet” metsamesi (50 g); “Strobus” teesõel; “WoXmas” jõulukaunistus.

Tjarlax. Tee kinkekorv

Tee kinkekorv jõupaberist kinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Sisaldab: “Lempaa” jõulukruusi; “Luis” talvise metsaviljade teed (30 g); “Always Gourmet” metsamett (50g); “Fantasy” jõulukaunistust.

Granon teekomplekt

Tee kinkekorv jõupaberist kinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Komplektis: “Grobina” klaasist termokruus; “Hanay” teesõel; “Luis” talvise metsaviljade tee (30 g); “Always Gourmet” metsamesi (50 g); “Jerpstad” kaks-ühes jõulukaunistus.

Oskatan. Gurmee kinkekorv

Gurmeekomplekt kraftpappkinkekarbis puiduvilla ja punase paelaga. Sisaldab: “Shiba” bambusest lõikelauda; “Premium Dessert Bullet” röstitud-soolatud kašupähkleid (80 g); “Always Gourmet” rosmariini oliiviõli (100 ml); “Muntok” soola ja pipraveskit; “Salvia” valget Himaalaja soola (110 g); “Salvia” kolme pipra segu (40g); “Holonda” jõulupuu ornament.

Küsi pakkumist