Puuvillased tekstiilitooted on klassikalised ärikingitused teie ettevõttele

Puuvillased tekstiilitooted on klassikalised ärikingitused teie ettevõttele

2023-04-12

Reklaamkingitusi otsides olete kahtlemata märganud, et toodete valik on tohutult kirju. Mida tasuks eelistada? Puuvillast tehtud tekstiilitoodetel, näiteks riietel ja aksessuaaridel, on palju eeliseid, mis tulevad teie ettevõtte reklaamikampaaniale kindlasti kasuks.

Esiteks on puuvillasest riidest valmistatud toodetel suur pind logo trükkimiseks või tikkimiseks. Kvaliteetsed riided ja aksessuaarid ja stiilsed värvid paistavad linnapildis hästi silma. Teie kliendid muutuvad ettevõtte jaoks justkui kõndivateks reklaamtahvliteks. Firmalogo ja reklaamtekste märkavad iga päev sajad inimesed, nende seas ka tulevased koostööpartnerid – vägagi tõhus reklaam!

Personaliseeritud puuvillatooted on kauakestvad ning aitavad luua klientidega tugevaid lojaalsussidemeid. Kes saab ärikingituseks kasuliku riideeseme, kasutab suure tõenäosusega teie ettevõtte teenuseid ka tulevikus.

Puuvillased tekstiilikaubad on mitmekülgsed ning need tulevad kasuks paljudes eri situatsioonides. Näiteks puuvillased t-särgid on suurepärane meene, mida jagada ärimessidel, ning logoga pusad sobivad kingituseks pikaajalistele klientidele.

Erinevalt paberist või plastikust toodetele on puuvillased tekstiilitooted kauem vastupidavad ja tasuvad end investeeringuna rohkem ära. Neid saab kanda regulaarselt pikka aega, mistõttu teie kliendid harjuvad neid kandma ja teie logo on pidevalt nähtaval.

Samuti on meie valikus orgaanilisest puuvillast tehtud tooteid, mis on kõige keskkonnasõbralikum valik. Neid kinkides vähendate ühtlasi koormust keskkonnale ja näitate klientidele, et peate kõrgelt lugu looduskaitsest.

Altpoolt leiate lisateavet meie valikus olevate eri tüüpi tekstiiltoodete kohta.

Ring-spun puuvill

Ring-spun puuvilla valmistatakse spetsiaalse ketramisprotsessiga, mis parandab oluliselt puuvillakiudude kvaliteeti ning muudab nad tugevamaks. Kiudusid punutakse ühtlaselt ja õhendatakse pidevalt, mis toob nad üksteise suhtes võimalikult paralleelsesse asendisse ja vajutab kiud tihedamalt kokku. Tulemuseks on pehmem, ühtlasem ja vastupidavam kangas.

Ring-spun protsessi käigus sisestatakse puuvillakiud spetsiaalsesse pöörlemismasinasse, kus need läbivad mitmeid rullikuid, mis töötlevad kiudusid mehaaniliselt. Võimalikult ühtlases suunas punutud kiud keritakse seejärel südamiku ümber rulli. Seda protsessi korratakse mitu korda, kuni saavutatakse soovitud pehmuse ja tugevusega puuvillakangas.

Ring-spun puuvill on sageli kasutusel kõrgkvaliteetsete riiete ja tekstiilide tootmisel, sest see on tavalisest puuvillast pehmem, tugevam ja vastupidavam. Ring-spun puuvillatooted on nt t-särgid, linad ja rätikud.

IMPERIAL MEN. Meeste pikkade käistega t-särk

SOL’S IMPERIAL meeste pikkade käistega t-särk, millel on sirged varrukad, elastaaniga soonikkrae, kaeluseriba ja eemaldatav märgis. Torulõigatud. Riie: 190g/m², 100% poolkammitud ringspun-puuvill. OEKO-TEX. Saadaval trükiga.

Pasadena. Meeste polosärk

SOL’S PASADENA meeste polosärk. Moodne lõige ja stiil. Valikus eri värvid. 1×1 soonikkrae ja varrukad. Kaelusel dekoratiivne riba. Lühikesed käised. Krael ja varrukatel on kontrastsed triibud. Toon toonis 3 nööbiga nööbiliist. Taljesse lõige. Lõigatud ja õmmeldud. Alaserva külgedel lõhikud. Siseõmbluse küljes lisanööp. Riie: 200 g 100% ringspun-puuvill. OEKO-TEX. Saadaval trükiga.

Iconic Kids. Valge t-särk lastele

Ümara kaelusega valge t-särk lastele. Materjal: 100% kammitud ring-spun puuvill, materjali kaal: 140 g/m². Fruit of the Loom firmatoode.

Kraasitud puuvill

Kraasitud puuvill on tekstiilitööstuses laialdaselt kasutusel tänu oma unikaalsetele omadustele. Seda kangast toodetakse kraasimiseks nimetatud eraldusprotsessi käigus, mis loob ühtlase tekstuuri.

Enne kraasimist valitakse kõrge välja kõrge kvaliteediga puuvillakiud. Seejärel kiud puhastatakse, kammitakse ja eraldatakse, mis kõrvaldab ebaühtlased kiud ja prahi. Puuvillakiudude kraasimine toimub mitmete rullikute või kammide vahel, mis loovad ühtlase kanga. Seejärel keeratakse kangas ümber südamiku. Kangarullid on valmis ning neist saab kududa soovitud tekstiilitooteid.

Kraasitud puuvill on vastupidav ja sellest saab toota tugevaid tekstiilitooteid. Lisaks saab kraasitud puuvillast riideid muretult pesumasinas pesta, sest need ei kaota oma kuju ning nende tekstuur ei muutu.

Kraasitud puuvillast toodetakse näiteks t-särke, aluspesu, linasid ja rätikuid. Seda eelistatakse teistele puuvillatüüpidele (nt kammitud puuvillale) peamiselt soodsama hinna ja mitmekülgsema kasutusotstarbe tõttu.

THC ATHENS WH. Meeste t-särk, valge

100% kraasitud jersey-puuvillast valmistatud meeste valge t-särk (150 g/m²), torukujuliselt lõigatud. Särgil on jersey-tugevdusribaga “V”-kaelus ning topeltõmblusega käised ja alaserv. Suurus: XS, S, M, L, XL, XXL.

THC QUITO. Laste t-särk

100% kraasitud puuvillasest jersey-kangast valmistatud laste t-särk (150 g/m²), mõlemale soole. 1X1 soonikkrael on jersey-tugevduslint. Lõigatud ja õmmeldud: käistel ja alaserval on topeltõmblused. Suurused: 2, 4, 6, 8, 10, 12.

Kammitud puuvill

Kraasitud puuvilla rafineerimiseks kasutatakse täiendavalt veel ka kammimist, mis teeb kanga kvaliteetsemaks. Kammimisprotsessi käigus eemaldatakse rohkem kahjustunud kiudusid. Kammitud puuvill on seetõttu 15% kuni 20% puhtam ja kõrgema kvaliteediga.

Kammitud puuvill on kanga tootmiseks paremate omadustega, kuna see on puhtam, kuid ka kõrgemast hinnaklassist kui kraasitud puuvill, sest selle valmistamine võtab kauem aega. Vabrikumasinad töötavad kammitud puuvillaga sujuvamalt kui kraasitud puuvillaga.

PASSION. Naiste polosärk

SOL’S PASSION naiste pikee-kootud polo kuulub väga taskukohasesse hinnaklassi. Suur värvivalik. Stiilne naiste lõige. 4 pluusiga sama värvi nööpi, soonikkrae ja -varrukad, tugevdatud õmblus krael, sirge alaserv koos külgmiste sälkudega, taljesse lõige koos külgmiste õmblustega, seespool on lisanööp. Kanga üksikasjad: 170 gr/m², 100% kammitud ringspun-puuvill. OEKO-TEX.

SUMMER II. Meeste polosärk

SOL’S SUMMER II meeste pikee-kootud polosärk kuulub väga taskukohasesse hinnaklassi. Suur värvivalik. Stiilne taljesse lõige. Soonikkrae ja -varrukad, tugevdusriba krael, 3 pluusiga sama värvi nööpi, sirge alaserv koos sälkudega, külgmised õmblused, seespool on lisanööp. Kanga üksikasjad: 170 gr/m² 100% kammitud ring-studded puuvill. OEKO-TEX.

Orgaaniline puuvill

Orgaanilist puuvilla kasvatatakse naturaalselt ilma sünteetiliste pestitsiidide ja väetisteta. See on keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik alternatiiv tüüpilisele puuvillale, mille kasvatamisel on sageli negatiivne mõju loodusele ja inimeste tervisele. Orgaanilise puuvilla kasvatusprotsess seab prioriteediks mulla kvaliteedi ja ökosüsteemi säilimise ning puuvillakasvatajate tervise.

Orgaaniline puuvill kasvab tänu naturaalsetele põllumajandustehnikatele: pestitsiidide asemel pannakse rõhku külvikordadele, segaviljelusele ja komposteerimisele, mis hoiavad pinnase viljakana ning kõrvaldavad naturaalsel teel kahjureid ja taimehaigusi.

Lisaks sellele, et orgaaniline puuvill on keskkonnasõbralik, on sellel ka mitmeid eeliseid tekstiilitoodete valmistamisel. Orgaaniline puuvill on pehme ja ülihea hingavusega, mis teeb selle ideaalseks riiete, voodipesu jm puuvillatoodete jaoks. Lisaks on orgaaniline puuvill hüpoallergeenne ja nahasõbralik. Suurepärane valik beebiriiete ja aksessuaaride valmistamiseks.

Promotooted, mis on valmistatud naturaalsest puuvillast, on biolagunevad ja komposteeritavad, tänu millele saab nad pärast kasutamist lihtsasti maha kanda. Orgaaniline puuvillakasvatus tarbib ühtlasi vähem energiat kui sünteetilisi meetodeid kasutav puuvillakasvatus. Kui valite orgaanilisest puuvillast tehtud tooted, vähendate oma ökoloogilist jalajälge.

MATOLA. Poekott, orgaanilisest puuvillast

Poekott on valmistatud 100% orgaanilisest puuvillast (120 g/m²), mis on kasvatatud jätkusuutlikult. Tootmisel pole kasutatud kemikaale ega pestitsiide. Sangade pikkus on 60 cm. Organic Label. Mõõtmed: 370 x 410 mm.

NAMPULA. Jalatsikott, orgaanilisest puuvillast

Jalatsikott on valmistatud 100% orgaanilisest puuvillast (120 g/m²), mis on kasvatatud jätkusuutlikult. Tootmisel pole kasutatud kemikaale ega pestitsiide. Mõõtmed: 370 x 410 mm.

VINGA Valmer rannatooli rätik

Luksuslik puuvillane rannarätik, mille lühikestes otstes on narmad, suurepärane rannas või bassein ääres tooli peal kasutamiseks. Meie rannarätikud on valmistatud Indias 100% mahepõllumajanduslikult kasvatatud puuvillast ja nende paksus on 450 g/m2. GOTS-sertifitseeritud.

Lagrit. Seljakott orgaanilisest puuvillast

100% orgaanilisest puuvillast tehtud seljakotil on tõmblukuga põhilahter ja esitasku, sang ja reguleeritavad õlarihmad. Orgaanilise puuvilla märgisega.

Polüestri ja puuvilla segu

Polüestri ja puuvillakiudude segu koostis võib olla erinev, kuid üheks levinumaks on 65% polüestri ja 35% puuvilla kombinatsioon. Kahe erineva materjali ühendamine toob esile mõlema kanga head omadused, mistõttu polüestri ja puuvilla segu (ing k polycotton) on tekstiilitööstuses üha populaarsemaks saanud.

Polüestri ja puuvilla segu luuakse eri kiude kangastelgedele kokku põimides. Puuvillakiud annavad riidele pehmust ja hea hingavuse. Polüestrikiud on jällegi tugevad ja vastupidavad. Saadud segumaterjal on lihtsasti hooldatav, vastupidav kortsudele ja säilitab hästi kuju. Tänu tugevusele peab materjal hästi vastu nii korduvale pesule kui rebenemistele ning on populaarseks valikuks tööriiete, vormiriiete ja spordiriiete valmistamisel. Seda materjali saab pesumasinas pesta ja kuivatada nii, et materjal ei tõmbu kokku ega kaota kuju.

Polüestri ja puuvilla segu on kasutusel nii riiete, voodipesu kui ka kodutekstiili valmistamisel. Riiete puhul on sellest sageli tehtud t-särgid, pusad ja püksid, voodipesu puhul linad ja padjapüürid ning koduseks tarbeks kardinad ja laualinad.

Samuti on selle materjali eeliseks taskukohane hind. Polüestri ja puuvilla segu on sageli odavam kui puhas polüester või puuvill, mis teeb selle nii tehaste kui ostjate seas veelgi populaarsemaks.

THC DELTA. Pusa mõlemale soole

Pusa nii naistele kui meestele. 50% puuvill ja 50% polüester (300 g/m²). Pehme sisemus. 1X1 topeltsoonikuga krae, soonikuga varrukad ja vööserv. Krael on tugevdusriba. Suurused: S, M, L, XL, XXL.

THC AMSTERDAM WOMEN. Naiste kapuutsiga pusa

50% puuvillast ja 50% polüestrist (320 g/m²) valmistatud naiste pusal on kapuuts, eesmine tõmblukk ja pehme sisemus. Kapuutsil on sisekate ja värvilised nöörid. Kahel eesmisel kängurutaskul on plastikust kate. Soonikvarrukad ja -alaserv. Suurus: S, M, L, XL, XXL.

Flokyn. Rannarätik

Kahevärviline rannarätik froteeriidest. Materjal: 65% taaskasutatud puuvill, 35% polüester. Materjali kaal: 330 g/m².

Köögirätik taaskasutatud kangast

Taaskasutatud materjalist valmistatud köögirätik (50% taaskasutatud puuvill ja 50% taaskasutatud polüester). Materjali tihedus: 180 g/m².

Pickot. Nokamüts

Nokamüts on tehtud taaskasutatud polüestri (60%) ja taaskasutatud puuvilla segust (40%). Mütsil on 5 paneeli ja takjaribaga kinnitus. Materjali kaal: 160 g/m².

Frotee

Frotee luuakse spetsiaalse kudumistehnika abil, mille käigus tekitatakse materjali pinnale silmused. Seejärel lõigatakse silmused läbi ning puuvillariie saab spetsiifilise froteetekstuuri, mis on käega katsudes hästi pehme ja ülihea niiskusimavusega. Põhjuseks on see, et rätiku pind on tänu silmustele suurenenud – sinna jääb rohkem niiskust kinni.

Tänu suurepärasele niiskusimavusele tehakse froteest sageli rätikuid, vannilinasid ja hommikumantleid ning aksessuaare, mis hoiavad kandja kuivana, näiteks higipaelad sportimiseks. Samuti on frotee kasutusel beebitoodete, käterätikute, põllede ja pusade tootmisel.

Froteerätikud tikandiga

Suure ja stiilse äärisega logotikandi jaoks. Tõmbab pesus minimaalselt kokku. 100% puuvill.

Mõõtmed:
30 x 50 cm / 50 x 100 cm / 70 x 140 cm

Materjal:
100% puuvill

Värv:
Laos: valge, must, sinine, punane

Min. tellimiskogus:
100 tk

Subowel L. Froteerätik

Froteerätik on tehtud 100% puuvillast, materjali kaal: 400 g/m². Rätiku ümber on polüestrist riba, millele saab lisada sublimatsioontrükis kujunduse. Minimaalne tellimiskogus: 50 tk.

Reljeefne hammam rätik puuvillast

Luksuslik rätik, mis ühendab endas hammam rätiku kvaliteedi ja froteerätiku hea niiskusimavuse.

Materjal: 100% puuvill (320 gsm). Rätiku ühel poolel on standardne hammam pind ja teisel poolel froteepind, mis lisatakse rätikule koos teie tellitud reljeefse kujundusega (üks põhivärv).

Logokujundus ilmestub lameda pinnana, mille peal pole froteekanga tekstuuri. Selle meetodiga saab luua suurepäraseid reljeefseid disaine. Rätiku teisel poolel on tavapärane froteestruktuur.

Rätiku narmad on lahtised. Lisatasu eest saab narmad kinni siduda.

Rätikud on pakendatud ühekaupa kilesse. Esimene välja toodud kogus on toote minimaalne tellimiskogus 1 disaini kohta.

Teksariie (denim)

Teksariie on vastupidav kangas, millest toodetakse teksapükse, jakke ja muid riideesemeid. Teksariide teeb eriliseks twill-kootud struktuur ja indigosinine värv, tänu millele tunneb teksariide kergesti ära.

Teksariide tootmisel kootakse kangas diagonaalselt. Kiud põimitakse omavahel tugevasti, mis loob toeka ja robustse kanga. Seejärel värvitakse riie siniseks, kasutades sügavsinist indigo-värvi.

Teksariie peab suurepäraselt vastu rebenemisele, mistõttu sobib see hästi pükste, jakkide ja tööriiete jaoks. Samuti muutuvad teksakangast tehtud riideesemed aja jooksul seljas mugavamaks ja pehmemaks ning omandavad stiilse kulunud välimuse.

Teksariided on mitmekülgsed ja sobivad kokku kõiksugu stiilidega eri puhkudeks. Teksakangas on hea hingavusega ning reguleerib hästi kehatemperatuuri, tänu millele sobib see kandmiseks nii sooja kui jaheda ilmaga.

Lisaks toodetakse teksaseelikuid, -kleite, -särke ja koduseid dekoratsioone nagu padjapüürid.

Jeen. Köögipõll taaskasutatud teksariidest

Jeen köögipõll on suurepärane keskkonnasõbralik abivahend igas köögis! Valmistatud 200 g/m² 100% taaskasutatud teksariidest. Jämedast vastupidavast materjalist põll on ühtlasi jätkusuutlik ja mugav kanda. Põllel on 2 kõrvuti asetsevat taskut (mõlemad 22 x 20 cm) ja 1 meetri pikkune kinniseotav rihm.

DENIM. Märkmik A5

A5-märkmikul on teksariidega kaetud kõvad kaaned ja 192 joonelist lehte. Koos sisetasku, järjehoidja, kummipaela ja pliiatsihoidjaga (pliiats ei sisaldu tootes). Mõõtmed: 140 x 210 mm.

DENIM BPACK. Seljakott teksariidest

Taaskasutatud teksariidest tehtud seljakott (270 g/m²). 2 esitaskut, reguleeritavad õlarihmad, puuvillane võrkkangas, tugevdusega sisemised õmblused. Mõõtmed: 290 x 400 x 130 mm.

Impact AWARE™ poekott taaskasutatud teksariidest

Impact AWARE™ taaskasutatud teksariidest poekott (320 gsm). Avaras poekotis on piisavalt ruumi tehnikavidinate ja muude igapäevaste tarvikute jaoks. AWARE™ tehnoloogiaga, mis kinnitab taaskasutatud materjalide autentsust. Iga teksakoti tootmine säästab 2,123 liitrit vett. 2% iga müüdud Impacti toote tulust annetatakse heategevusorganisatsioonile Water.org. Koostis: 70% taaskasutatud puuvill, 30% taaskasutatud polüester.

DENIM BAG. Spordikott

Taaskasutatud teksariidest tehtud spordikott (270 g/m²), millel on esitasku, topelt tõmblukk, tugevad õmblused, puuvillasest kotipaelast sangad ja reguleeritav õlarihm. Mõõtmed: Ø260 x 480 mm.

Küsige pakkumist