Sünteetilisest materjalist tekstiilitooted, mis teevad teie reklaamikampaania palju efektiivsemaks

Sünteetilisest materjalist tekstiilitooted, mis teevad teie reklaamikampaania palju efektiivsemaks

2023-04-25

Sünteetilistest riidest tehtud ärikingitused sobivad suurepäraselt teie ettevõttele reklaami tegemiseks. Polüester, nailon, akrüül jm sünteetilised materjalid on taskukohased ja neil on looduslike materjalide (nt puuvillase lõngaga) võrreldes mitmeid eeliseid. Sünteetiline materjal võimaldab toota kõrge kvaliteediga riideid ja aksessuaare, mis ei nõua teie ettevõttelt liialt mahukat eelarvet. Te jõuate väiksemate kulutustega suurema hulga potentsiaalsete klientideni.

Lisaks soodsale hinnale on sünteetilised riided sageli vastupidavamad kui looduslikud materjalid, pidades paremini vastu mehaanilistele kahjustustele nagu rebenemine. Lisaks on sünteetiline riie kergem ja parema hingavusega kui naturaalsed kuid, sobides ideaalselt välitingimustes kasutatava riietuse jaoks, eelkõige spordiriietuse tootmiseks.

Reklaamikampaania seisukohast on oluline kasutegur see, et sünteetilised materjalid võimaldavad mitmekülgsemat logotrükki ja erikujundust. Sünteetilisi materjale saab lihtsamini värvida ja neile saab trükkida kõrgkvaliteetseid fotorealistlikke logosid. Mida erksam ja efektsem logo, seda rohkem paistab sünteetilisest materjalist riideeset kandev klient silma ja tõstab teadlikkust teie ettevõttest.

Sünteetilised tekstiilitooted sobivad ideaalselt nii spordivõistlustele, väliüritustele kui ärikingitusteks töötajatele ja klientidele. Allpool leiate rohkem infot erinevate sünteetiliste kangaste kohta, mis on saadaval meie laias tootevalikus.

Polüester

Polüestrist tehtud tekstiilitooted on muutumas üha populaarsemaks, sest nad on mitmekülgsed, vastupidavad ja taskukohase hinnaga. Polüester on sünteetiline kiud, mida valmistatakse polüetüleentereftalaadi (PET) nimelisest polümeerist. PET on termoplastiline polümeer, mida töödeldakse petrooleumist ehk toornaftast.

Polüestri tootmine ehk polümerisatsioon näeb välja sedasi, et PET-plastiku laastud sulatatakse ja surutakse läbi nõelakujulise seadme. See tekitab pika peene kiu, mis võib olla seest õõnes või täidetud, vastavalt nõela kujule. Kiud muutub õhu käes tahkeks ning keritakse ümber rullikujulise südamiku. Kangas ongi valmis ning seda saab kasutada kõiksugu tekstiilitoodete õmblemiseks.

Polüestri üheks parimaks eeliseks on vastupidavus. Polüestrist tehtud riided peavad suurepäraselt vastu kortsudele, kokkutõmbumisele ja venitamisele. Lisaks riietele saab polüestrist teha kvaliteetseid sisustustooteid nagu padjapüürid. Polüestrist riiet saab mugavalt pesumasinas pesta ja kuivatada, sest pole vaja karta, et polüester kaotaks värvi või kuju.

Polüester on tuntud ka oma niiskusimavuse poolest, mis teeb selle materjali suurepäraseks spordiriiete ja -aksessuaaride valmistamisel. Polüestrikiud on vetthülgavad, tõrjudes vett ja higi. See tähendab, et riietuse kandja tunneb ennast sporti tehes kuivalt ja mugavalt.

Võrreldes naturaalsete kangastega nagu puuvill, on polüestril mitmeid eeliseid. Kuigi puuvill on pehme ja hea hingavusega, tõmbub see sageli kortsu ja pesus kokku ning vajab rohkem hooldamist ja triikimist kui polüester. Lisaks on puuvill kallimast hinnaklassist kui polüester. Kui teil on piiratud eelarve, soovitame eelistada polüestrist riideid.

Tekstiilitooteid, mida saab valmistada polüestrist, on väga palju: nt t-särgid, polosärgid, jakid, mütsid ja kotid. Kõigile neile saab peale trükkida logo, ettevõtte sõnumi jm turunduselemente – ideaalsed reklaamkingitused!

THC MOVE. T-särk

Lühikeste varrukatega täiskasvanute t-särk polüestrist (150g/m²). Suurused: XS, S, M, L, XL, XXL

DUBLIN. Tuulejope, unisex

100% polüester-taftkangast tuulejope (65 g/m²). Mõlemale soole. Kapuutsil on stopperid ja võrkkangas. Küljetaskud on plastikkinnitustega. Alaservas on elastikrihm ja stopperid. Suurused: XS, S, M, L, XL, XXL.

Sülearvutikott 15-tolline, polüestrist

Polüestrist sülearvutikott kuni 15-tollisele sülearvutile. Õlarihmaga. Materjal: 600D-polüester. 1 põhi- ja 2 lisalahtrit. Mõõtmed: 400 x 310 x 70 mm.

Drexis rannakott koos kosmeetikakotiga

Naturaalset värvi polüestrist rannakott koos sama värvi kosmeetikakotiga.

Taaskasutatud polüester (RPET)

Taaskasutatud polüester (RPET) on keskkonnasõbralik alternatiiv tavapärasele polüestrile. RPET on valmistatud taaskasutatud PET-plastist ning aitab vähendada prügilates ja ookeanides kuhjuvate plastikjäätmete kogust. PET-plasti ümbertöötlemine RPET-toodeteks nõuab ka vähem energiat ja ressursse kui uue polüestri tootmine. PET-plasti RPET-toodeteks ümbertöötlemisega saavad ettevõtted aidata säästa loodusressursse ja vähendada oma ökoloogilist jalajälge.

PET-plasti ümbertöötlemise protsess algab plastikpudelite kogumise ja sorteerimisega, mis puhastatakse ja töödeldakse PET-helvesteks. Seejärel need helbed sulatatakse ja kedratakse kiududeks, mida saab kasutada RPET-kangaste valmistamiseks. Saadud kangal on samad omadused nagu traditsioonilisel polüestril, sealhulgas vastupidavus, hea niiskusimavus ja selle hooldamine on samavõrd mugav (lihtne pesta jm).

RPET-ist valmistatud reklaamriiete ja aksessuaaride eeliste hulka kuuluvad nende keskkonnasõbralikkus, vastupidavus ja mitmekülgsus. RPET-kangast saab kasutada nt t-särkide, mütside, kottide ja muu tootmiseks. Nad on sama töökindlad kui tavalisest polüestrist tehtud tooted, mis teeb need ideaalseks valikuks spordirõivaste ja muude välitingimustes kasutatavate aksessuaaride jaoks.

VINGA Sloane seljakott RPET-ist

Stiilne seljakott Sloane sarjast. Sloane seljakott on valmistatud taaskasutatud polüestrist, mis on kootud sarnaselt twill-riidega. Väliskangas on 100% taaskasutatud polüester, tehtud PET-plastikpudelitest. Kotil on eksklusiivsed kunstnahast ehk PU-st detailid. Tegemist on õrnemat sorti kunstnahaga, mille tootmisprotsessis kasutatakse tugevate lahustite asendamiseks peamiselt vett. See protsess on kasulikum nii loodusele kui ka eelkõige tehasetöötajatele. Klassikaline seljakott, mis sobib kokku iga stiiliga. Koti sees on polsterdatud sülearvutitasku, mis kaitseb teie arvutit kergete põrutuste eest.

VINGA Parks jahutuskott

Mahukas ja mitmete lahtritega jahutus-seljakott. Materjal: 600D-polüester.

REPREVE RPET rannarätik

Täisvärvilise trükiga rannarätikud on tehtud 50% puuvillast, 20% polüestrist ja 30% Repreve® sertifikaadiga RPET-materjalist.

Repreve® on 100% taaskasutatud polüestrist tehtud materjal, mida toodab bränd Unifi. Repreve® on spetsiaalne taaskasutatud polüester, mis on valmistatud jätkusuutlikult kokkukogutud tarbijajärgsetest plastikpudelitest.

RPET/polüestrist esikülg on pehme veluurtekstuuri ja täisvärvitrükiga. Tagakülg on valge frotee-puuvill, maksimaalse imavusega. Pakendatud ühekaupa kilesse.

Rätikud trükitakse digitaalselt, mistõttu võivad värvid ja nende varjundid 15% ulatuses originaalpildist erineda.

350 gsm, 70 x 140 cm

350 gsm, 100 x 180 cm

Lisaks saadaval: paberümbris (CMYK trükiga)

Carl. Beanie müts RPET-ist, unisex

Kahekihiline beanie müts on tehtud taaskasutatud rPET-materjalist, sobib mõlemale soole. Soft touch ja kokkupandav. Beanie mõõtmed: 180 x 235 mm (kokkupandult). Üleskeeratud ääris: 70 mm.

Nailon

Nailoni üks peamisi eeliseid on elastsus: see on väga vastupidav venitamisele ja paindumisele. Ideaalne materjal selliste toodete jaoks nagu nagu sukad, spordiriided ja muud aksessuaarid, mille puhul on oluline veniv ja liibuv tekstuur.

Nailoni teine ​​eelis on vastupidavus. Nailonkangas on väga kulumiskindel ja ideaalne reisiaksessuaaride valmistamiseks: kohvrid, seljakotid ja kõiksugu vabaõhutarvikud. Lisaks on nailon kerge ja ülihea hingavusega, mistõttu on see mugav valik sooja ilmaga kasutamiseks.

Nailon on populaarne valik ka taskukohase hinna tõttu. Saadaval on mitu erinevat tüüpi nailonit, millest igaühel on ainulaadsed omadused. Näiteks nailon 6 on väga kulumiskindel ja seda kasutatakse tavaliselt sellistes toodetes nagu kalavõrgud ja langevarjud. Nailon 6,6 on kuumuskindlam ja seda kasutatakse sageli autodetailides ja tööstuslike toodete jaoks.

Brooklyn. 15” sülearvuti-seljakott, veekindel

Veekindel sülearvuti-seljakott on tehtud 2-toonilisest nailonist. Kotil on 2 sektsiooni. Tagumisel sektsioonil on 2 polsterdatud takjaribaga lahtrit, mis mahutavad kuni 15-tollist sülearvutit ja 10,5-tollist tahvelarvutit. Eesmisel sektsioonil on mitu sisetaskut. Lisaks on sülearvuti-seljakotil 2 esitaskut, millest 1 on RFID-turvatud. Külje peal on elastne pudelitasku ja vihmavarjutasku. Mõlema tasku põhjas on võrkkangaga kaetud auk, mille kaudu eemaldub tasku seest liigne niiskus. Mõõtmed: 320 x 450 x 140 mm.

WARM MEN. Tepitud vest

SOL’S WARM meeste tepitud vest. Taskukohane, klassikalise lõikega, vetthülgav ja tuulekindel materjal. Vesti selja peale saab trükkida erikujunduse. Tepitud vestil on eesmine tõmblukk, 2 küljetaskut tõmblukuga, tumehalli kontrastset värvi krae. Riie: välismaterjal 210g/m2 100% 210T nailon, AC-kate, 100% 190T-polüestrist sisekate. 190T-nailon, polster: 220 gsm polüester. Saadaval trükiga.

BOSTON. Sülearvuti seljakott

Veekindel kahevärvilisest nailonist sülearvuti seljakott kahe sektsiooniga. Tagumisel vooderdatud sektsioonil on sisemine tõmblukuga tasku ja polsterdatud lahter, mis mahutab kuni 17-tollist arvutit. Eesmisel vooderdatud sektsioonil on mitmeid sisetaskuid. Kotil on ka 2 esitaskut ja 2 küljetaskut. Koos USB-pordi ja USB/Micro-USB kaabliga, et saaksite ühendada telefoni (kaasaskantav aku ei sisaldu tootes). Koti tagakülg ja rihmad on polsterdatud. Lisatarvikuid pole kaasas. Mõõtmed: 310 x 470 x 200 mm.

Täispuhutav madrats

Täispuhutav madrats on valmistatud ülikergest vetthülgavast 40D nailonist. Sisseehitatud padjaga. Koos tarvikuga, millega saab madratsi täis pumbata. Pakendatud kotti. Madratsi suurus täispuhutuna: 190 x 56 cm.

Nukel. Rannavari

Kahetooniline rannavari, millel on 8 nailonist paneeli ja reguleeritava kõrgusega metallraam. Pakendatud PVC-st kandekotti.

Akrüül

Akrüül on sünteetiline polümeer, mida toodetakse polümetüülmetakrülaadist (PMMA). PMMA on läbipaistev termoplastne materjal, millest saab vormida erineva kujuga tooteid.

Akrüültoodete loomiseks polümeriseeritakse PMMA esmalt vedelaks. Seejärel valatakse vedelik vormi või valatakse lehele, mida kuumutatakse ja jahutatakse, et saada tahke akrüülmaterjal. Seda protsessi saab korrata, et luua jämedamaid või keerukamaid akrüültooteid.

Akrüül on mitmekülgne materjal, mida saab kasutada paljude toodete jaoks, alates rõivaesemetest ja lõpetades majapidamistarvete ja tööstuslike rakendustega. Akrüüli hinnatakse vastupidavuse, läbipaistvuse ja ilmastikukindluse poolest, mistõttu on see populaarne valik välitingimuste ja väljapanekute jaoks.

Akrüüli saab kasutada ka värviliste või läbipaistmatute materjalide loomiseks, lisades polümerisatsiooniprotsessi käigus pigmente või värvaineid. Nii tekib rohkesti värve ja efekte, alates selgest ja läbipaistvast kuni tahke ja matini.

Smooth. Tekk 100% akrüülist

100% akrüülist tehtud tekk (270 g/m²) soft touch kattega. Pakendatud koos satiinpaelaga. Papist ümbris on personaliseeritav. Mõõtmed: 1300 x 1500 mm.

VINGA Lenox. Tekk 100% akrüülist

Stiilse geomeetrilise mustriga jacquard-kootud tekk, mis sobib ideaalselt igasse koju. Silmapaistev muster neile, kes on huvitatud enamast kui lihtsalt mugavusest. Valmistatud 100% akrüülist ehk keemilisest sünteetilisest materjalist, mille omadused on loodud matkima looduslikku villakiudu. OEKO-TEX Standard 100 tähendab, et kasutatud kangad vastavad mitmele tooteohutuse kriteeriumile.

Impact AWARE™ Polylana. Kootud sall

Lisage oma garderoobile stiili! Kaunis 4-kihiline kootud sall sobib nii igapäevaseks töölkäimiseks kui vabal ajal kandmiseks. Sall on tehtud Polylana® materjalist. Tegemist on 100% akrüülist tehtud kiuga, mis on loodussõbralik: selle tootmine tarbib vähem energiat ja vett kui tavalise kanga tootmine. AWARE™ tehnoloogia garanteerib, et sall on valmistatud ehtsatest taaskasutatud materjalidest. Iga salli tootmine hoiab kokku 13,1 liitrit vett. 2% iga Impact seeria toote müügitulust annetatakse heategevusorganisatsioonile Water.org. Mõõtmed: 180 x 25 cm.

Neopreen

Neopreen on sünteetiline kummimaterjal, mida saadakse kloropreeni nimelise alusmaterjali polümeriseerimisel. Vedel plastik valatakse vormi sisse või lehele, mida kuumutatakse rõhu all, et luua tahke neopreenmaterjal. Seda protsessi saab korrata, et luua jämedamaid või keerukamaid neopreentooteid.

Neopreeni üks peamisi eeliseid on suurepärane termoisolatsioon: ideaalne selliste toodete jaoks nagu kalipsod/märgülikonnad, kindad ja saapad, mis säilitavad kehasoojust. Neopreen on väga vastupidav veele, õlile ja kemikaalidele, mistõttu on see populaarne valik ka tööstuslike tarvikute tootmiseks, nt voolikud ja tihendid.

Teine neopreeni eelis on selle paindlikkus ja venitatavus, mis võimaldab sellel kohanduda paljude kujundite ja vormidega. Ideaalne materjal sellistele toodetele nagu sülearvuti ümbrised, telefoniümbrised ja muud tehnilised tarvikud. Lisaks on populaarsed neopreenist detailidega seljakotid, kohvrid ja vabaõhutarvikud.

Neopreen on suurepärane materjal ärikingituste jaoks, kuna seda saab lihtsasti personaliseerida logode, loosungite ja muude turunduselementidega. Neopreenist telefoniümbrised, tahvelarvutiümbrised ja sülearvutikotid on eriti populaarsed firmameened, kuna need on praktilised ja kasulikud nii teie töötajatele kui klientidele.

Sülearvutikott neopreenist

14-tolline sülearvutikott on tehtud neopreenist. Koos sanga ja reguleeritava ning eemaldatava õlarihmaga.

Heather. 2 x 1 kg hüppeliigese ja randme raskused komplektis

Komplektis 2 (1 kg) reguleeritavat pahkluu/randmeraskust (30 x 9,5 cm), mis sobivad ideaalselt kodusteks treeninguteks, kõndimiseks, sörkimiseks,  crosstreeninguteks, aeroobikasse, jõusaali ja paljudeks muudeks treeninguteks. Raskused on valmistatud neopreenist välispinnaga, mille sees on tugevdatud õmblused ja niiskust imav materjal, mis muudab raskused pehmeks, hingavaks ja mugavaks. Suure takjariidest kinnitusega püsivad raskused kindlalt paigal. Lihtne peale panna ja maha võtta. Raskused on pakitud mugavasse taaskasutatud PET-plastikust kotti (33 x 15 cm), mis on nööriga kinni. Kotil suur pind logotrükiks.

Runfree. Logoga telefonihoidja käsivarrele

Erikujundusega telefonihoidja käsivarrele, tehtud neopreenist. Sobib telefonidele, mille ekraan on suuruses kuni 6 tolli. 100% sublimatsioontrükis erikujundusega. Minimaalne tellimiskogus: 50 tk.

Tosha. Pajakinnas

Pajakinnas on tehtud polüestrist ja neopreenist.

Elastaan ​​(Spandex/Lycra)

Elastaan, tuntud ka kui Spandex, on sünteetiline kiud, mis on kuulus oma erakordsete venitus- ja taastumisomaduste poolest. Elastaan ​​saadakse polüuretaaniks nimetatud alusmaterjali polümeriseerimisel. Vedelik pressitakse läbi väikeste aukude, et luua kiud, mis kootakse kangaks. Seda protsessi saab korrata mitu korda, et luua jämedamaid või keerukamaid elastaantooteid.

Lycra on elastaankiudude teine ​​patenteeritud kaubamärk, mida toodab rahvusvaheline ettevõte DuPont. Lycrat kasutatakse sageli koos teiste sünteetiliste kiududega nagu puuvill, polüester või nailon, et suurendada nende venitus- ja taastumisvõimet.

Elastaani üks peamisi eeliseid on suurepärane venivus ja paindlikkus, mis teeb selle ideaalseks selliste toodete jaoks nagu spordirõivad, ujumisriided ja aluspesu. Elastaan ​​võib venida kuni 600% oma algsest pikkusest ja taastab kiiresti oma esialgse kuju, kaotamata elastsust.

Elastaani parim eelis on selle vastupidavus ja kulumiskindlus. Elastaantooted säilitavad aja jooksul hästi oma kuju, mistõttu need sobivad ideaalselt kasutamiseks suurt füüsilist koormust taluvates rõivastes, nagu kompressioonriided (nt kompressioonkäised ja -sukad) ja jooksuvarustus. Elastaan ​​on vastupidav ka õlidele, emulsioonidele ja muudele kemikaalidele, mistõttu on see populaarne valik ujumisriiete ja muude veekindlate toodete jaoks.

Elastaan ​​on suurepärane materjal ärikingituste valmistamiseks. Elastaanist tehtud tooted nagu spordikotid, joogamatid ja kompressioonvarrukad on väga populaarsed ärikingitused.

Helkur-käepael Lycra-elastaanist

Lycra-elastaanist tehtud käepaelal on helkurelemendid, millega olete pimedas sportimisel paremini nähtavad.

Nicolas. Spordi-vöökott

Paindlik värvilise tõmbluku ja kõrvaklapiväljundiga spordi-vöökott. Spandex-materjalist elastne vöörihm pandlakinnitusega võimaldab teha trenni mitmekülgselt ja mugavalt. Esiküljel suur pind logotrükiks.

Micra. Ujumismüts

Elastne ujumismüts, valmistatud spandex-elastaanist.

THC TUBE. T-särk, unisex

Polüestrist (90%) ja elastaanist ​​(10%) t-särk (190g/m²). Valmistatud Euroopas. Suurused: S, M, L, XL, XXL

Mikrofiiber

Mikrofiiber on sünteetiline kiud, mis on valmistatud polüestri ja polüamiidkiudude (nailon) segust. Mikrofiibertooted valmistatakse polüester- ja nailonkiudude segamisel, et luua peen, tihedalt kootud kangas. Kiud jagatakse veelgi peenemateks kiududeks, mis seejärel kootakse erineva kaalu ja tekstuuriga kangasteks.

Mikrofiiberkangad on tuntud oma pehmuse, vastupidavuse ja niiskuse kiire imendumise poolest. Need omadused teevad mikrofiibertooted populaarseks valikuks riiete, puhastuslappide ja sporditarvikute valmistamisel.

Mikrofiibrist tekstiiltoodete üks peamisi eeliseid on nende erakordne pehmus ja siledus. Mikrokiud  on palju peenemad kui traditsioonilised tekstiilikiud, mis muudab need katsudes pehmemaks ja siledamaks. Mikrofiibrist riideid on mugav kanda, need on kerged ja tunduvad puudutades luksuslikud. Käega katsudes on mikrofiiber võrreldav kõrgekvaliteediliste kangastega nagu siid või kašmiir.

Mikrofiibertooted on ka väga kauakestvad. Mikrofiiberkangad on vastupidavad kortsudele ja pleekimisele. Need säilitavad oma välimuse ja kuju ka pärast mitmekordset pesu. Mikrofiiberkangad tõrjuvad halbu lõhnasid ja neile ei teki kergesti plekke, mistõttu sobivad need ideaalselt kasutamiseks spordiriietusena ja sporditarvikutes.

Lisaks praktilistele eelistele pakuvad mikrofiibrist tehtud riided ja aksessuaarid ka mitmesuguseid logotrükivõimalusi. Mikrofiibrist spordirätikud, randmepaelad ja peapaelad saab hõlpsasti personaliseerida logode ja reklaamloosungitega, muutes need ettevõtetele tõhusaks turundustööriistaks.

CHARLOTTE. Multifunktsionaalne pearätik

Multifunktsionaalne pearätik on tehtud mikrofiibrist (130 g/m²). Mõõtmed: 250 x 470 mm.

Hommikumantel kimono mikrofiibrist

Kõrgkvaliteetsest mikrofiibrist tehtud stiilne hommikumantel, luksusliku disainiga. Saab lisada personaliseeritud tikandi. Eritellimusel saadaval kapuuts ja lai krae.

Suurus:
S, M, L, XL, XXL

Materjal:
100% mikrofiiber

Värv:
Valge või vabal valikul PMS-värv.

Min. tellimiskogus:
Valge – 100 tk, vabal valikul PMS-värv – 250 tk

Yarg. Spordirätik mikrofiibrist

Mikrofiibrist tehtud spordirätik kotis.

Gildor. Ekraanipuhastuslapp

Mikrofiibrist ekraanipuhastuslapile saab lisada sublimatsioontrükis erikujunduse.

Softshell-fliis

Softshell-fliis on valmistatud polüestri ja elastaankiudude segust ning sellest saab toota riideid, mis hoiavad hästi sooja ja pakuvad kaitset ilmastikutingimuste eest, olles ühtlasi mugavad seljas kanda.

Softshell-fliisist saab toota kõiksugu riideid ja aksessuaare, sealhulgas jakke, veste, kindaid ja mütse. See muudab softshelli suurepäraseks valikuks reklaamikampaania jaoks, nii väliüritustele kui ettevõtte ärikingitustena.

Teine softshelli eelis on vastupidavus. Softshell-fliis on loodud vastu pidama karmidele ilmastikutingimustele ja sagedasele kasutamisele, mistõttu on see ideaalne valik välitegevusteks mõeldud aksessuaarideks ja spordiriieteks. Softshellist tehtud riideid ja aksessuaare on lihtne puhastada ja hooldada.

Softshell-fliis tagab suurepärase soojusisolatsiooni, hoides teid külma ilmaga soojas. Softshell-materjali siseküljel olev fliiskangas on mõnusalt pehme tekstuuriga ning tugev väliskiht kaitseb tuule ja niiskuse eest.

THC EANES. Fliisjakk, unisex

Kahekihilisel softshell-fliisjakil on vetthülgav kate. Materjal: 96% polüester ja and 4% elastaan (280 g/m²). Sisekate, 2 esitaskut, diagonaalne rinnatasku, plastikust lukukelgud, takjaribaga reguleeritavad varrukad, reguleeritava paelaga alaserv. Suurused: XS, S, M, L, XL, XXL.

ZAGREB WORK. Meeste fliisjope, eemaldatava kapuutsiga

Meeste fliisjopel on eemaldatav kapuuts, kaks riidekihti ja veekindel kattematerjal. Valmistatud softshell-fliisist, mis koosneb 96% polüestrist ja 4% elastaanist (280 g/m²). Fliisjopel on sisemine fliiskate, 2 esitaskut ja diagonaaltasku rinnatasku. Kõik taskud on tõmblukuga. Jope varrukad on takjariidest rihma abil reguleeritavad. Kapuuts kinnitub jope külge takjakinnitusega ja sellel on reguleeritavad kumminöörid. Jope tagakülg on õmmeldud ümaralt. Suurus: S, M, L, XL, XXL.

AVERY. Sülearvuti tasku

Softshell-materjalist sülearvuti tasku, kuhu mahub kuni 14-tolline arvuti. Mõõtmed: 355 x 280 x 30 mm.

Polar-fliis

Polar-fliis on polüesterkiududest valmistatud pehme sünteetiline kangas, mis tõrjub hästi külma ja hoiab kandja soojana. Populaarne valik talverõivaste ja aksessuaaride jaoks. Siin on mõned polar- fliisist reklaamtoodete eelised:

1. Soojus: Polar-fliis püüab oma kiudude vahele kinni õhku, luues sedasi termoisolatsioonikihi, mis aitab säilitada kehasoojust.

2. Pehmus: Polar-fliis on pehme ja mugav kanda, mistõttu on see suurepärane valik rõivaste ja aksessuaaride jaoks, mis puutuvad kokku nahaga. Kangas on ka kerge ja paindlik, võimaldades hõlpsat liikumist.

3. Vastupidavus: Polar-fliis on vastupidav kangas, mis on kulumiskindel ja suurepärane valik välitegevuseks ja sportimiseks. Polar-fliisi on lihtne hooldada ning seda saab pesta ja kuivatada ilma riideeseme kuju või pehmust kaotamata.

4. Niiskusimavus: Polar-fliis on loodud niiskust nahalt eemale juhtima, mis aitab kandjal end kuivana ja mugavalt tunda. Suurepärase valik välitegevuseks või külma ilmaga riiete vahekihina kasutamiseks.

5. Personaliseeritav: Polar-fliisist reklaamtooteid saab hõlpsasti personaliseerida logode, erikujunduste ja ettevõtte reklaamlausetega. Ideaalne abivahend ettevõtte või organisatsiooni reklaamimiseks, mis on ühtlasi kasulik ja praktiline riideese.

Huggy. Fliistekk kotis

Huggy ruuduline pleed, mõõtmed 150 x 120 cm. Ühevärviline ruuduline tekk on valmistatud 100% soojast fliisist (200 g/m²). Pehme ja mugav materjal, millega tunnete end kohe soojemalt. Säilitab hästi kehasoojust. Rullige tekk kokku ja pange see käepärasesse nööriga suletavasse kotti. Kompaktne hoiustada.

THC GAMA. Meeste fliis

Meeste fliis on tehtud 100% kõrge tihedusega polüestrist (300 g/m²). Mustust tõrjuva kattega fliisil on värviline eesmine tõmblukk ja sisekate, mis teevad kandmise mugavamaks. Tõmblukuga küljetaskud, kummipaelaga varrukad ja alaserv, tugevdusõmblus krae sees. Suurused: S, M, L, XL, XXL, 3XL.

Spordi peapael

Spordi peapael. Polar-fliis: 220 g/m². Mõõtmed: ø580 x 80 mm.

PVC

PVC (polüvinüülkloriid) on sünteetiline termoplastne materjal, millel on palju kasutusvaldkondi, sealhulgas reklaamtooted.

Siin on mõned PVC-st tehtud reklaam-tekstiilitoodete eelised:

1. Veekindel: PVC on veekindel materjal, mis teeb selle ideaalseks välitingimustes kasutatavates toodetes nagu vihmamantlid, vihmavarjud ja jalatsikotid. Veekindlus muudab selle vastupidavaks ka niiskusele, plekkidele ja hallitusele.

2. Vastupidavus: PVC on vastupidav materjal, mis on kulumiskindel, mistõttu on see suurepärane valik toodetele, mis peavad vastu pidama jõulisele kasutamisele ja karmile käsitsemisele. PVC talub kokkupuudet päikesevalguse ja äärmuslike temperatuuridega.

3. Paindlikkus: PVC-d saab vormida erineva kujuga ja sellele saab trükkida erikujundusi ja logosid.

4. Taskukohane: PVC on teiste sünteetiliste materjalidega võrreldes soodne materjal, mistõttu on see suurepärane võimalus reklaamtoodete jaoks, mida on vaja toota suurtes kogustes.

Lancaster. Läbipaistev jalatsikott PVC-st, 5 L

Lancaster on pingutusnööriga jalatsikott, mille läbipaistev materjal muudab selle ideaalseks kandevahendiks staadionil, väliüritustel ja töökohal, kus on oluline tagada ohutus. Põhilahter on nööridega suletav. Tarvikud ei kuulu komplekti. Materjal: PVC-plastik.

DENIRO. Õhukindel kosmeetikakott

Õhukindel PVC-materjalist kosmeetikakott, mille sees on 3 pudelit (2 x 65 ml and 1 x 60 ml), 1 pihusti (80 ml) ja 1 lehter. Ideaalne lennukisse kaasavõtmiseks. Mõõtmed: 190 x 155 x 40 mm.

Hinbow. Vihmajope

Kapuutsiga vihmajope on tehtud veekindlast PVC-st (kuumpressiga viimistletud). Kinnitub eest nuppudega. 2 esitaskut.

PU-kunstnahk

PU-nahk, tuntud ka kui kunstnahk või sünteetiline nahk, on omapärane materjal, mis jäljendab naturaalse naha välimust ja tekstuuri, kuid on valmistatud sünteetilisest polümeerist. Siin on mõned PU-imitatsioonnaha kasutamise eelised:

1. Soodne valik: PU-nahk on taskukohasema hinnaga kui ehtne nahk – soodne valik tekstiilitoodete tellimisel.

2. Mitmekülgsus: PU-nahka saab valmistada laias valikus värvides ja mustrites, mis annab tootjatele disaini osas rohkem paindlikkust.

3. Vastupidavus: PU-nahk on kulumiskindel ja võimaldab toota kauakestvaid reklaamtooteid.

4. Lihtne puhastada: PU-nahka on ülikerge puhastada ja hooldada, mistõttu on see suurepärane valik toodetele, mis tõenäoliselt määrduvad, nt kotid ja jakid.

5. Loomasõbralikkus: PU-nahk on eetiline alternatiiv pärisnahale, mistõttu on see ideaalne ettevõtetele, kes soovivad anda panuse jätkusuutlikkusele ja peavad kõrgelt lugu loomade heaolust.

6. Veekindlus: PU-nahk on veekindel, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks sellistes toodetes nagu vihmamantlid, saapad ja kotid.

Faudok. Mündikott

Tõmblukuga mündikott on tehtud PU-imitatsioonnahast. Metalse viimistlusega.

Kelan. Telefonihoidja käsivarrele

Telefonihoidja käsivarrele. Materjal: PU-imitatsioonnahk. Telefonihoidjal on puutetundlik paneel ja helkurdetail. Sobib telefonidele suuruses kuni 6 tolli.

EMPIRE Backpack. Seljakott

EMPIRE seljakott on kaetud efektse PU-kunstnahaga. Põhisektsioon koosneb 2 polsterdatud jagamisseinast, kuhu mahuvad 14-tolline sülearvuti ja 10,5-tolline tahvelarvuti. Kotil on mitmeid lisataskuid, sealhulgas mahukas väline esitasku. Külgmistel tõmblukkudel on tugevad magnetid ja metallplaadid, kuhu saab lisada kujunduse. Tagumine seljapaneel ja õlarihmad on polsterdatud, mis teeb koti kandmise mugavaks, ja tugevdatud alumised nurgad lisavad vastupidavust. Kotil on sisemised taskud ja metallist sulgemismehhanism. EMPIRE seljakotil on lisaks ka kohvrisanga silmus, nii et saate selle kaasa võtta ka ärireisidele. Pakendatud mittekootud materjalist kotti. Mõõtmed: 290 x 370 x 90 mm. Koti mõõtmed: 530 x 500 x 80 mm.

Küsige pakkumist