Avasime uue kodulehe

Avasime uue kodulehe

2020-03-02

Kaubad.ee tegeleb juba aastast 2015 reklaamtoodete maaletoomise, tootmise ja hulgimüügiga.

Oleme enda tegutsemisaja jooksul välja kasvatanud tugevad kliendisuhted mitmete Eesti ettevõtetega, varustades neid vajalike toodetega, millega enda ettevõtte nägu viia enda klientide ning koostööpartneriteni või premeerida enda töötajaid meenetega erinevate sündmuste puhul.

Milleks on vaja reklaamtooteid?

On tehtud erinevaid uuringuid, millest nähtuvalt reklaamtooted omavad väga pikaajalist mõju. Head firmakingitust vaadatakse tuhandeid, kui mitte kümneid tuhandeid kordi enda eluea jooksul ning reklaamkingituse kulu ühe vaatamise kohta on teistest alternatiivsetest reklaamikanalitest väiksem, lisaks tekitab praktiline ja elegantne firmakingitus ka kingisaajas positiivseid emotsioone ning loob enamasti kindlat väärtust.

Mõned näited, mis väärtust pakuvad erinevad reklaamkingitused:

  • Kvaliteetsed pastakad – Inimesed kasutavad pastakaid erinevate märkmete tegemisteks ning olulise info ülesse täheldamiseks/talletamiseks, miks mitte pakkuda inimestele võimalust kirjutada pastakaga, kus on ka Sinu ettevõtte logo.
  • Soe fliispleed pakub kaitset külma eest ning saad aidata kaasa, et Sinu klientidel & partneritel oleks soe, kasutades just Sinu fliispleedi.
  • Termokruus aitab hoida kohvi/teed pikalt soojana ning nautida kuuma jooki ka mitme tunni möödudes. Hea mõte on sellega siduda ka enda ettevõtte logo.
  • Veiniavaja aitab kingisaajal ellu viia kvaliteetse õhtu mõne endale lähedase inimesega või äripartneriga.

Sarnaseid näiteid võiks ülesse loetlema jäädagi. Mõte on selles, et kingitus, mis enda koostööpartnerile, kliendile või äripartnerile tehakse, peaks kandma endas mingit väärtust ning kindlasti peaks edasi kandma ka Sinu ettevõtte olemust.

Kaubad.ee-s töötame tehastega üle-maailma ning oleme arendanud välja pikaajalised suhted erinevate tootjatega Euroopas & Aasias ning mõtleme kaasa, et leida just Sinu ettevõtte jaoks sobivad lahendused, et luua väärtust ja tekitada emotsioone Sinu klientides.

Oleme enda kodulehte pidevalt täiendamas uute ja huvitavate toodetega ning lisaks on meil varuks väga palju tooteid, mida kodulehel ei kajastu, seega kui olete planeerimas ärikingitust, korraldamas üritust või osalemas näiteks mõnel messil, kuhu vajate promotooteid, siis võtke kindlasti ühendust ja aitame leida sobivad lahendused.

Võta ühendust SIIT